Eenvoudig, snel en veilig uw auto verkopen in Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een manier om uw auto te verkopen in Rotterdam? Zoek dan niet verder! OSW helpt u bij de verkoop van uw auto in Rotterdam en omstreken door u volledig te ontzorgen. Omdat OSW het adverteren, onderhandelen, de vrijwaring en het ophalen verzorgt, hoeft u enkel uw auto aan te melden op ons platform. Deze aanmelding kost u slechts een paar minuten.

Na uw aanmelding nemen wij snel contact met u op, om te vragen naar de aanvullende details van uw auto. Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter de advertentie en des te groter het aantal partijen die geïnteresseerd zullen zijn om uw auto over te nemen.

Binnen 24 uur na plaatsing van de advertentie ontvangt u een vrijblijvend bod van een van de potentiële kopers. Met de verkoopservice van OSW verkoopt u uw auto gemakkelijk en snel. Dus wilt u uw auto verkopen in Rotterdam? Kies dan voor de service van OSW.nl.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5202 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig verkopen via OSW

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw auto aan in slechts enkele minuten. Wij sturen u direct per e-mail een bevestiging.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Wij halen uw auto op, betalen u de vergoeding en regelen de vrijwaring. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel!

Meer weten?

Hoe verkoop ik mijn auto in Rotterdam?

Het verkopen van uw auto kan veel tijd en energie kosten. Het verkopen van uw auto via OSW is eenvoudiger en sneller. U meldt uw auto namelijk binnen 5 minuten bij ons aan, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. U ontvangt binnen 24 uur een passend bod, waarna u zelf kunt beslissen of u dit bod accepteert. Doordat het bod geheel vrijblijvend is, houdt u altijd de regie.

Waarom verkopen via OSW?

Service staat hoog in het vaandel bij OSW. Onze klanten beoordelen onze dienstverlening dan ook met een 9,4. Wanneer u kiest voor OSW ontvangt u bovendien het beste bod voor uw auto. Wanneer u uw auto wilt verkopen in Rotterdam of omgeving bent u bij OSW dus aan het juiste adres.

Wat zijn de nadelen van particulier verkopen?

Het zelf verkopen van uw auto heeft meerdere nadelen. Zo kost het schrijven van een wervende advertentie relatief veel tijd en moet u vaak betalen om een advertentie te plaatsen. Daarnaast kost het onderhandelen met geïnteresseerde personen en het afhandelen van het papierwerk veel tijd en energie.

Wanneer u uw auto verkoopt via OSW, bespaart u uzelf veel tijd. OSW neemt u namelijk veel van de bovengenoemde aspecten uit handen. U meldt uw auto binnen 5 minuten bij ons aan, waarna wij de rest regelen. Wij helpen u ook bij het maken van de juiste foto's van uw auto. Zo brengt u uw auto op de best mogelijke wijze onder de aandacht bij de potentiële kopers. Verkoop uw auto dus snel en eenvoudig via OSW.

Bekijk ook onze verkooptips

Hoe gaat verkopen van uw auto in Rotterdam via OSW?

Uw auto verkopen in Rotterdam en omstreken is heel gemakkelijk bij OSW. Het enige dat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. De aanmelding kost niet meer dan 5 minuten. Vermeld bij uw aanmelding zoveel mogelijk details over uw auto. Wanneer u meer informatie deelt, zullen ook meer partijen een bod doen op uw auto. Om u te helpen bij het verzamelen van zoveel mogelijk informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op. Zo zorgen we er samen voor dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw auto.

Zodra uw aanmelding is goedgekeurd, plaatsen wij deze op een veilige, afgesloten website. Hier kunnen opkopers uw advertentie bekijken en een bod uitbrengen. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur telefonisch of via de mail het hoogste bod, waarna u zelf beslist of u het bod accepteert. Zo makkelijk kan het zijn!

 • Al binnen een etmaal een bod op uw auto
 • Uw auto wordt door OSW opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen deals met erkende bedrijven
 • Geen vervelende onderhandelingen, die voeren wij
 • Kosteloos en vrijblijvend voor verkopers
 • U kunt het bod zorgeloos accepteren of weigeren

Verkoop uw auto in Rotterdam

Checklist

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop van uw auto

Hoe meer informatie wij hebben over uw auto, hoe sneller en beter wij hem kunnen verkopen en hoe meer bedrijven erop willen bieden. Houd dus rekening met bijvoorbeeld de volgende zaken:

 • Is de auto altijd netjes op tijd onderhouden door een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig?
 • Zit er nog voldoende profiel op de voor- en achterbanden?
 • Heeft de auto kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap, bijvoorbeeld door opslaande steentjes op de weg?
 • Is de distributieriem vervangen (en wanneer)?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
 • Maak duidelijke foto's van zowel de buiten- als binnenkant van de auto. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van de schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw auto in Rotterdam heel eenvoudig. We hechten veel waarde aan een snelle, eerlijke en transparante afhandeling. Na aanmelding van uw auto in Rotterdam ontvangt u snel een definitief en eerlijk bod op uw auto, zonder dat u hier vervelende of lastige onderhandelingen voor uit hoeft te voeren. Tot slot regelen we ook de afhandeling en vrijwaring met het RDW, waarvan u direct na het sluiten van een deal een bewijs van ontvangst krijgt.

Meld uw auto aan