Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Snel Je Motor Verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je motor

Kies het merk van je motor

Gratis je motor verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4454 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je motor binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je motor zonder gedoe

Blij met het bod? Je motor wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Wil je je motor verkopen?

Het stoplicht springt op groen en met je rechterhand trek je het gas vol open. Je geniet volop van motorrijden: de wind die bij hoge snelheden langs je heen raast, dagelijks de files met gemak trotseren op de motor of met vrienden onvergetelijke herinneringen maken op motorvakantie. Motorrijden voelt voor jou als de ultieme vrijheid. Je houdt zelfs van de geur van opgewarmde motorbanden die over het wegdek scheuren.

Maar nu is het moment aangebroken dat je je motor wilt verkopen. Deze tweewieler heeft z’n beste tijd gehad;, je hangt je motorhelm aan de wilgen of bent op zoek naar een spiksplinternieuw exemplaar. Je motor verkopen is toch wel iets om bij stil te staan, want waarschijnlijk heb je jarenlang met plezier erop gereden. Geef daarom je motor het afscheid wat erbij past: je motor verkopen zonder administratieve rompslomp, gedoe en tegen het hoogste bod.

Ontdek wat jouw motor waard is

Motor verkopen aan een particulier, of niet?

Net als bij de verkoop van je auto kost een motor verkopen ook vaak een hoop tijd en energie. Zeker als je je motor verkoopt aan een particulier. Houd rekening met een hoop gedoe waaronder waardeloze biedingen, proefritten die nergens toe leiden en administratieve rompslomp bij de verkoop van je motor. Dat kan makkelijker.

Meld je motor geheel vrijblijvend en gratis aan

Geen zin in gedoe, onrealistische biedingen, boetes na een proefrit maar wil je wel van je motor af? Pak het slimmer aan en laat iemand anders het vuile werk doen. Helemaal gratis. Bij OSW kun je namelijk je motor verkopen via ons platform. Doordat wij al meer dan 10 jaar actief zijn in de verkoop van motorvoertuigen hebben we een groot netwerk aan erkende bedrijven opgebouwd waarmee we samenwerken. Door het hele land. Je hoeft alleen maar je motor aan te melden en binnen 24 uur heb je de beste bieding in je inbox.

Je motor voor verkoop aangemeld. What’s next?

Zodra je je motor hebt aangemeld voor de verkoop, gaan we direct aan de slag. We controleren je aanvraag en vullen - in samenspraak met jou - de advertentie verder aan om de beste verkoopprijs te ontvangen.

Zodra je aanmelding compleet is onderhandelen we voor je met aangesloten bedrijven om jouw gebruikte motor te verkopen. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvend bod in je inbox. Ga je hiermee akkoord? Dan wikkelen wij de verkoop van de motor voor je af. Terwijl jij een serie kijkt of huishoudelijke klus afwikkelt, regelen wij de verkoop van je motor. Ook regelen we de betaling, vrijwaring én het ophalen van de motor.

Je motor gratis verkopen aan een dealer

Je motor verkopen aan een particulier gaat vaak gepaard met een hoop gedoe. Wil je ‘m verkopen aan een dealer, dan wil je kiezen voor het bedrijf dat de beste prijs betaalt. Of je betaalt voor extra advertentiekosten om onder de aandacht te komen bij deze dealers. Niet bij OSW: op ons platform zijn meer dan 500 erkende dealers aangesloten. Jouw advertentie staat in de spotlights en betaalt niet voor de advertentie. Je motor kun je binnen 24 uur verkopen aan een erkende dealer. Binnen 24 uur.

Verkoop je motor zonder gedoe

Heb je een motor te koop en geen zin in gedoe? Wil je een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij je altijd het laatste woord over de verkoop van jouw motor behoudt? Dan zit je goed bij OSW, want net dat is onze speerpunt. Geheel transparant en accuraat. Ruim 5000 mensen gingen je voor en kenden ons een gemiddelde waardering van 4,5 op 5 sterren toe! Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn ons hoogste goed. Ontdek het zelf!

Ontdek wat jouw motor waard is
  • Je krijgt binnen de 24 uur een bod
  • Wij verzorgen de betaling en laten je motor ophalen
  • Je motor wordt verkocht aan een erkend bedrijf
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor jou als (potentiële) verkoper
  • Je kunt het hoogste bod vrijblijvend accepteren of weigeren