Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Motor verkopen

Vrijblijvend een bod op uw motor

Vul het kenteken in

Kies het merk van je motor

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4315 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig je motor verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul je gegevens in
Meld je motor binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Uw motor verkopen zonder gedoe

Wilt u van uw motor af? Uw motor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stelt u zich eens voor dat u in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod uw motor kunt verkopen. Binnen de 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend voor u regelt. Ruim 5000 tevreden klanten gingen u voor!

Meld uw motor nu aan!

Motor verkopen aan particulier

Uw gebruikte motor verkopen aan particulieren? Dat durft al eens langer te duren dan gepland: waardeloze biedingen, proefritten die nergens toe leiden … het neemt vaak een hele tijd in beslag voordat iemand een ernstig bod doet op uw motor. En zelfs dán is een soepele afwikkeling van de verkoop van uw motorfiets niet gegarandeerd. Wilt u een Kawasaki verkopen, Suzuki verkopen, Ducati verkopen of Triumph verkopen? Hier zit u gebeiteld!

Meld uw motor geheel vrijblijvend en gratis aan

Geen zin in gedoe, onrealistische biedingen, boetes na een proefrit en dat soort dingen? Waarom niet uw motor láten verkopen? Juist, gewoon iemand anders het werk laten doen. Werk waarin OSW al jaren ervaring in opbouwde. Wij werken samen met erkende bedrijven en gaan meteen voor u aan de slag om het hoogste bod en dus een goede prijs te bedingen.
Bovendien wikkelen we alle administratie rond uw motorverkoop netjes voor u af.

Uw motor voor verkoop aangemeld. What’s next?

Hebben wij uw vrijblijvende aanmelding ontvangen? Mooi! Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Wij controleren uw aanvraag. Ontbreken er belangrijke gegevens over uw motor? Dan nemen wij contact met u op om een zo gedetailleerd mogelijke advertentie te kunnen opzetten.

Is uw aanmelding compleet? Dan onderhandelen wij voor u met aangesloten bedrijven om uw gebruikte motor te verkopen. Wij zorgen voor de beste prijs en u krijgt van ons binnen de 24 uur een vrijblijvend bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan wikkelen wij graag al het andere voor u af. De koper haalt de motor bij u op en betaalt u ter plaatse.

De juiste keuze

Hebt u een motor te koop en geen zin in gedoe? Wilt u een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij u altijd het laatste woord over de verkoop van uw motor behoudt? Dan zit u goed bij OSW, want net dat is onze speerpunt. Geheel transparant en accuraat. Ruim 5000 mensen gingen u voor en kenden ons een gemiddelde waardering van 4,5 op 5 sterren toe! Uw tevredenheid en vertrouwen zijn ons hoogste goed. Ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van uw motor zonder risico

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de rompslomp die bij een motorverkoop komt kijken. Het enige wat u moet doen? Uw motor aanmelden op onze website. Kosteloos en in een wip gebeurd.

Uw motor aangemeld? Dan neemt een van onze medewerkers met u contact op voor aanvullende informatie over uw motorfiets. Want alleen uw goed gestoffeerde advertentie ontlokt de beste biedingen.

Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen we uw motor op een veilige, besloten website. Daar brengen alleen erkende opkopers vervolgens hun bod uit. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u dat accepteert.

Is dat het geval? Dan haalt de koper uw motor op, betaalt u en handelt uw administratie af. En voilà, uw motorverkoop is definitief. Zo makkelijk gaat het bij ons! En u? U blijft over met een goed gevoel en een eerlijk gevulde portefeuille.

  • U krijgt binnen de 24 uur een bod
  • Wij zorgen voor ophaling en betaling ter plaatse
  • Alleen erkende bedrijven mogen bieden
  • Wij onderhandelen voor u
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • U kunt het hoogste bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de motorverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.