Motor verkopen
Zorgeloos en snel
  • Binnen 5 minuten aangemeld
  • Ontvang een vrijblijvend bod
  • Makkelijk en snel
  • Vragen of direct hulp 030-7601016
  • 100% gratis, veilig en vrijblijvend

Gemiddeld een 8,8 uit 1967 beoordelingen

Hoe werkt het

Aanmelden stap 1
Meld je motor aan
Meld je motor binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Aanmelden stap 2
Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Aanmelden stap 3
Kies voor gemak
Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?

Motor verkopen

Je motor verkopen zonder gedoe

Wil jij van je motor af? Je motor verkopen kan weleens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stel je voor dat je in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod je motor kunt verkopen. Binnen 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets dat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend regelt, ruim 5000 tevreden klanten gingen je voor!

Meld je motor nu aan!

Motor verkopen aan particulier

Het verkopen van gebruikte motoren aan particulieren, wil nog wel eens veel langer duren dan gepland. Naast vele onserieuze biedingen en proefritten die nergens toe leiden, heb je vaak al meerdere potentiële kopers voor je motor over de vloer gehad voordat er iemand bij zit die serieus wil overgaan tot aankoop van je motor. En zelfs dan is een soepele afwikkeling van de verkoop van je motorfiets niet gegarandeerd. Dus wil je een Kawasaki verkopen, Suzuki verkopen, Ducati verkopen of Triumph verkopen, hier zit je goed!

Meld je motor geheel vrijblijvend en gratis aan

Geen zin in gedoe, onrealistische biedingen, boetes na een proefrit en al dat soort dingen? Waarom niet je motor laten verkopen? Juist; gewoon iemand anders het werk laten doen, ons bijvoorbeeld. Wij werken samen met erkende bedrijven en gaan meteen voor je aan de slag om het hoogste bod en dus een goede prijs te regelen. Bovendien wikkelen we alle motor verkopen papieren netjes voor je af. Denk hierbij aan het kenteken overschrijven, en het motor verkopen vrijwaringsbewijs. Omdat wij RDW erkend zijn, fixen we ook dit voor je.

Je motor voor verkoop aangemeld en dan?

Nadat wij jouw vrijblijvende aanmelding ontvangen hebben, gaan wij meteen voor je aan de slag. We controleren je aanvraag, wij weten precies waar je bij het verkopen van je motor op moet letten en attenderen op eventuele onvolledigheden.

Daarna gaan we voor jou in onderhandeling met aangesloten bedrijven om je gebruikte motor te verkopen. Wij zorgen voor de beste prijs en je krijgt van ons binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Indien je hiermee akkoord gaat, wikkelen wij graag al het andere voor je af. Je motor wordt bij je opgehaald, direct betaald en gevrijwaard.

Verkoop veilig en snel je motorfiets

Heb je een motor te koop en geen zin in gedoe? Wil je een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij jij altijd het laatste woord over de verkoop van je motor behoudt? Wil jij veilig en snel je motorfiets of motor verkopen, en dat voor een goede en eerlijke prijs? Dan zit je goed bij OSW, want dat is precies wat wij voor je regelen. Op geheel transparante en accurate wijze. Ruim 5000 mensen gingen je voor en we krijgen gemiddeld een 4,5 van de 5 sterren als waardering van onze klanten! Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van je motor zonder risico!

Dus geen kans op diefstal, fraude, of kopers aan de deur.
Je motor is snel verkocht en je krijgt snel het geld.
Het enige wat jij hoeft te doen is de motor aanmelden en uiteindelijk het hoogste bod accepteren. Hoe gemakkelijk is dat?

  • Vul het formulier gratis en vrijblijvend in
  • Wij onderhandelen voor je het hoogste bod op je motor
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je motor nu aan!
Klanten waarderen ons gemiddeld met een8.7!
Al vrij snel nadat ik de motor had aangeboden werd mij een bod gedaan. Daarmee ging ik niet akkoord. Kort daarop een tweede...

Enschede
Eergisteren mijn motor te koop aangeboden via Osw.nl dat ging heel makkelijk. Vervolgens volgende dag al gebeld met een leuke...

Rotterdam
Na het bod geaccepteerd te hebben kwam er maar geen reactie van desbetreffend bedrijf. Na een week maar eens naar OSW gebeld en...

Ens
Mijn caravan te koop aangeboden. Zeer snel verkocht. Het bod was goed genoeg om te aanvaarden. De koper [zeer nette mensen]...

Amsterdam
OSW is RDW erkend
Klanten vertellen reviews en beoordelingen
Bekend van TV
OSW is een SBB erkend leerbedrijf
OSW is te horen op RadioNL