Uw auto verkopen in Den Haag en omgeving

Woont u in Den Haag of omgeving en wilt u uw auto verkopen? Dat kan eenvoudig bij OSW. Wij nemen al uw zorgen weg met betrekking tot adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen. Aanmelden doet u in slechts 5 minuten, en al binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend bod op uw oude auto.

Wij van OSW hebben service hoog in het vaandel staan en worden dan ook bekroond met een gemiddelde van 9,4. Ook ontvangt u van ons het beste bod voor uw auto. Uw oude auto verkopen in Den Haag doet u dus het beste via OSW!

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5137 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Uw auto verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw auto binnen 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel.

Meer weten?

Uw oude auto verkopen in Den Haag, hoe werkt dat?

U verkoopt uw oude auto snel in Den Haag als u OSW inschakelt. Wij gaan direct voor u aan de slag en regelen binnen 24 uur een goed bod. Dit bod is geheel vrijblijvend; u zit niet vast aan de verkoop zolang u het bod nog niet accepteert. U houdt dus altijd zelf de regie als u uw auto via OSW verkoopt.

Waarom verkopen via OSW?

Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. En heeft u eenmaal een goede advertentie? Dan moet u vaak betalen om deze te plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Bovendien zijn er nog de praktische obstakels, zoals eindeloze proefritjes, onzinbiedingen en papieren rompslomp.

Bij OSW nemen we al deze zorgen uit handen. U plaatst binnen 5 minuten uw auto, en wij regelen de rest. Door ons grote netwerk van potentiële opkopers heeft u bij ons altijd binnen 24 uur een goed bod op uw oude auto. Ook helpen wij u bij het maken van de juiste foto's, zodat uw auto op de beste manier onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk ook onze verkooptips.

Wat zijn de nadelen van particulier verkopen?

Het is vaak niet makkelijk om zelf een auto te verkopen. Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat particulier verkopen meer opbrengt, maar dat valt in de praktijk erg tegen. Helemaal als u de kosten die bij de verkoop komen kijken ervan aftrekt. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen. Zolang uw auto te koop staat, blijft u namelijk doorbetalen voor zaken als motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Zelfs benzine, omdat een koper ook liever niet zonder brandstof komt te staan tijdens een proefrit. Bereken direct uw motorrijtuigenbelasting.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Met OSW hoeft u zich geen zorgen te maken als u in Den Haag uw auto wilt verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw auto. Wij maken uw advertentie zo gedetailleerd mogelijk, zodat u een eerlijke prijs voor de auto ontvangt.

Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen wij uw auto op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Als u het bod accepteert, dan halen wij de auto op en regelen we de vrijwaring. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus!

 • Binnen een dag een bod op uw auto
 • Uw auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen verkoop aan erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor u
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • U kunt het bod vrijblijvend accepteren of weigeren

Verkoop uw auto in Den Haag

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

U verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus gebeuren dat u vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bod te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over uw auto, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? De beschikbaarheid van deze gegevens heeft een positief effect op de hoogte van de biedingen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opslaande steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bij een hoge vraagprijs schrikken bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Checklist
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw auto in Den Haag makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Meld uw auto aan