Snel je camper verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je camper!

Kies het merk van je camper

Gratis je camper verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je camper verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je camper binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je camper aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je camper voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je camper zonder gedoe

Blij met het bod? Je camper wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Snel, veilig en gemakkelijk je tweedehands camper verkopen

Met een camper op pad beleef je het ultieme gevoel van vrijheid. Lekker op pad met je ‘huisje op wielen’ en nieuwe plekken ontdekken - in eigen land of Europa. De ene dag stond je op een parkeerterrein aan de rand van een miljoenenstad, de andere dag in een indrukwekkend natuurgebied waar je de eerste slok koffie nam met een indrukwekkend uitzicht vanuit het bed in je camper. Na jaren plezier is nu de tijd aangebroken dat je (met misschien wat pijn in je hart) je camper gaat verkopen. Hij staat bijvoorbeeld te veel in de stalling, je hebt je oog laten vallen op een nieuw exemplaar of je huidige camper is rijp voor de sloop.

Ik wil van mijn camper af

Het liefst wil je je camper kosteloos verkopen zonder gedoe. Bij ons kun je jouw oude camper eenvoudig en zonder verplichting aanmelden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend een bod. Indien je akkoord gaat, bent je bij ons zeker van een snelle en veilige verkoop van je gebruikte camper.

Ik wil mijn camper verkopen
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Jouw camper verkopen bij OSW verloopt makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Camper verkopen particulier

Liever een camper verkopen particulier? Via een erkende koper heb je garantie, krijg je de juiste uitleg en kun je verschillende camper occasions met elkaar vergelijken. En zo werkt het ook voor de verkoop van je camper. Kopers gaan het liefst naar een camperdealer. Daardoor concurreer je op platforms zoals Marktplaats met erkende inkopers en zakt jouw advertentie al snel in de krochten van de online verkoopplatforms.

Bij OSW staan de RDW erkende bedrijven in de rij om jouw camper over te nemen, om ‘m daarna door te verkopen aan een particulier. Jij hebt - door de ruime keuze aan gespecialiseerde inkopers - een sterke onderhandelingspositie waardoor je snel en alleen de beste aanbiedingen in je inbox krijgt. En je hoeft niet meer te concurreren met diezelfde bedrijven: win-win!

Bekijk ook: Verkopen voor bedrijven

Wat is mijn camper waard?

Voordat je de camper overdraagt aan de nieuwe eigenaar, wil je natuurlijk eerst een goed bod ontvangen op je camper occasion. Maar hoeveel is je camper eigenlijk waard?

Via OSW krijg je vrijblijvend het hoogste bod op jouw camper. Dat doe je door bovenaan op deze pagina je type camper op te zoeken of kenteken in te voeren en de gegevens te controleren. Zorg dat je zo volledig mogelijk bent en geef aan met welke accessoires (vouwtent, hoezen, sloten en dakdragers) je de camper verkoopt. Hoe vollediger je advertentie, hoe hoger het bod. Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod in je inbox. Jij bepaalt of je voor die beste prijs je gebruikte camper verkoopt, of niet. En voor jou als verkoper is deze service helemaal gratis.

Welke campermerken kan ik aanmelden voor de verkoop bij OSW?

Verschillende bedrijven, verschillende campermerken. Doordat we samenwerken met allerlei erkende camperinkopers, kun je bij OSW ieder campermerk verkopen. Bekijk hieronder de meest aangemelde merken van campers waarvoor wij verkopen:

 • Adria
 • Burstner
 • Dethleffs
 • Fiat
 • Hymer-camper
 • Knaus
 • Volkswagen

Wij regelen de verkoop van je camper voor jou

Niet-serieuze biedingen, kopers die niet komen opdagen of ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur: je hebt helemaal geen zin in gedoe bij de verkoop van je camper in Nederland. Via de gratis verkoopservice van OSW wordt dat een stuk makkelijker.

Jouw camper verkopen via camper verkoopsite OSW betekent zorgeloos en snel verkopen zonder gedoe. Bovendien hoef je maar voor één afspraak thuis te blijven: als jouw caravan na verkoop gratis door onze landelijke ophaalservice wordt opgehaald. Wij halen je voertuig op, regelen de overschrijving voor jou en je wordt ter plekke betaald. Transparant, makkelijk en snel. Zorgelozer kan niet!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Meld jouw camper kosteloos aan via onze website. Een camper verkopen bij camper verkoopsite OSW gaat snel en makkelijk. Dit is binnen een paar minuten geregeld en wij doen de rest!

Een van onze occasion makelaars neemt contact met je op voor aanvullende informatie over jouw kampeerauto.

Wij maken een advertentie speciaal gericht om jouw camper te verkopen. Jouw kampeerauto verkopen verloopt door de specifieke informatie die we hebben opgevraagd, nog beter. De advertentie die wij voor je plaatsen is namelijk zo gedetailleerd mogelijk. Zo wordt jouw camper verkocht tegen een zo eerlijk mogelijke prijs.

Vervolgens wordt de camper geplaatst op een veilige, besloten website waar opkopers hun bod kunnen uitbrengen. Wij houden je op de hoogte van deze biedingen.

Jij bepaalt uiteindelijk welk bod je accepteert. Het is immers jouw camper en jij moet tevreden zijn met de prijs.

Bod geaccepteerd? Dan wordt de camper opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Jouw camper verkopen kan dus zo makkelijk zijn! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw camper hebt gekregen.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Je camper wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor je
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Verkoop camper
Ander voertuig verkopen?

Veelgestelde vragen

Welke papieren heb je nodig bij de verkoop van jouw caravan?

Voor de verkoop van jouw caravan heb je net als bij auto’s een kentekencard of kentekenpapieren nodig. Als de camper vóór 2014 is gebouwd en sindsdien niet is overgeschreven, dan beschik je over kentekenpapieren. Deze bestaan uit het kentekenbewijs deel 1 en 2, plus een overschrijvingsbewijs.

Indien de camper na 2014 is gebouwd of na dat jaar is overgeschreven, ben je in het bezit van een kentekencard en een 9-cijferige tenaamstellingscode, die je in twee delen hebt ontvangen. Mocht je deze kwijt zijn, kan je altijd een nieuwe aanvragen bij de RDW.

Het is ook handig om een reservesleutel, onderhoudsboekjes en een APK-keuringsrapport bij de hand te hebben, hoewel deze niet verplicht zijn.

Hoe verkoop ik mijn camper?

Het is belangrijk om tijdens de verkoop van jouw camper de juiste informatie te verschaffen. Door de volgende punten nauwkeurig aan te houden, kun je de verkoop van jouw camper bevorderen:

 • Geef de exacte kilometerstand door
 • Zorg voor duidelijke foto’s van zowel de binnen- als de buitenkant van de camper. Aan de buitenkant zijn foto’s van de voorkant, achterkant en beide zijkanten essentieel om eventuele schades zichtbaar te maken.
 • Een gedetailleerde beschrijving van de camper draagt bij aan een realistische waardebepaling. Vermeld eventuele defecten en bijzonderheden, zoals extra accessoires die bij de camper worden geleverd of aanpassingen die aan het voertuig zijn gemaakt.
 • Controleer of er mankementen zijn zoals roest, vochtschade, krassen of andere beschadigingen.

Let op: Als de staat van de camper niet overeenkomt met de omschrijving, kan het aanvankelijke bod worden aangepast. Het ontdekken van mankementen na de verkoop kan leiden tot extra kosten voor reparaties. Het is daarom beter om alle relevante informatie tijdens de verkoop duidelijk te vermelden.