Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Je Camper verkopen

Vrijblijvend een bod op je camper

Kies het merk van je camper

Gratis je camper verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4454 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je camper verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je camper binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je camper aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je camper voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je camper zonder gedoe

Blij met het bod? Je camper wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Snel, veilig en gemakkelijk je camper verkopen

Wilt je jouw camper verkopen zonder gedoe? Vrees je dat het verkopen van je camper onnodig lang gaat duren? Heb je weinig geduld en geen zin in om maanden of jaren te wachten tot jouw camper voor een goede prijs verkocht is? Dan ben je bij OSW absoluut aan het juiste adres! Bij ons kun je jouw oude camper eenvoudig en zonder verplichting aanmelden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend een bod. Indien je akkoord gaat, bent je bij ons zeker van een snelle en veilige verkoop.

Meld je camper aan

Camper verkoop particulier

Je zult het waarschijnlijk zelf nog wel weten: een camper kopen is niet iets van alledaags. Een camper of kampeerbus verkopen aan een particulier vaak ook niet. Ruim 8 jaar camper verkoop ervaringen uit het verleden leert ons dat mensen die een tweedehands camper willen kopen, dit toch vaak het liefst bij een erkend bedrijf doen. Daar kan men meerdere camper occasions met elkaar vergelijken en het kopen bij een erkend bedrijf biedt vaak extra zekerheid in de vorm van garantie. De particuliere camper verkoop biedt weinig houvast en is daarom niet de meest geliefde en zeker niet de snelste manier om gebruikte campers te verkopen.

Staat en waarde occasion camper

Een jaarlijkse keuring bij campers is niet verplicht. Wel zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het keuren van campers, zodat de technische staat van de camper kan worden gecheckt. Om een zo goed mogelijke prijs voor jouw camper te krijgen, is het zaak om je camper en de opties zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit zijn allemaal dingen die mee kunnen wegen in het krijgen van een goed bod. Vergeet vooral ook aanwezige camper accessoires zoals een camper vouwtent, hoezen, sloten en dakdragers niet.

Wij vinden voor alle merken en type campers het hoogste bod voor jou. Of je nu een Knaus, Carthago, LMC, Hobby, of Hymer wilt verkopen, van ons krijg je altijd een serieus en eerlijk bod.

Geen lastige onderhandelingen bij verkoop via OSW

Indien je ervoor kiest om jouw camper te verkopen via OSW, kies je voor zorgeloos en snel verkopen zonder vervelende onderhandelingen over de prijs. Bovendien hoef je maar voor één afspraak thuis te blijven: als jouw caravan na verkoop gratis door onze landelijke ophaalservice wordt opgehaald. Je camper wordt in één keer opgehaald, ter plekke betaald en gevrijwaard. Transparant, makkelijk en snel. Zorgelozer kan niet!

De juiste keuze

Gebruik je jouw camper nauwelijks en staat ie eigenlijk alleen maar geld te kosten? Toe aan een grotere camper met meer opties? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je jouw camper wilt verkopen. Er zijn ook tal van redenen om voor OSW te kiezen. Bij OSW is je camper verkopen gratis. Wij werken uitsluitend met erkende aangesloten bedrijven en regelen altijd de beste prijs voor jouw camper.

Bekijk gerust eens onze pagina met veelgestelde vragen als je vragen hebt, of neem persoonlijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 5000 tevreden klanten gingen je voor, ervaar zelf het gemak en de service van OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw camper aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw kampeerauto. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt jouw camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de camper opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw camper hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je camper wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je camper nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw camper makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de camper verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.