Snel Je Camper Verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je camper

Kies het merk van je camper

Gratis je camper verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5051 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je camper verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je camper binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je camper aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je camper voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je camper zonder gedoe

Blij met het bod? Je camper wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Snel, veilig en gemakkelijk je tweedehands camper verkopen

Met een camper op pad geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Lekker op pad met je ‘huisje op wielen’ en nieuwe plekken ontdekken - in eigen land of Europa. De ene dag stond je op een parkeerterrein aan de rand van een miljoenenstad, de andere dag in een indrukwekkend natuurgebied waar je de eerste slok koffie nam met een indrukwekkend uitzicht vanuit het bed in je camper. Na jaren plezier is nu de tijd aangebroken dat je (met misschien wat pijn in je hart) je camper gaat verkopen. Hij staat bijvoorbeeld te veel in de stalling, je hebt je oog laten vallen op een nieuw exemplaar of je huidige camper is rijp voor de sloop.

Het liefst wil je je camper kosteloos verkopen zonder gedoe. Bij ons kun je jouw oude camper eenvoudig en zonder verplichting aanmelden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend een bod. Indien je akkoord gaat, bent je bij ons zeker van een snelle en veilige verkoop van je gebruikte camper.

Regel de verkoop van je camper via OSW

Je camper verkopen aan een particulier

Koop jij een nieuwe camper liever van een particulier of via een erkend bedrijf? Waarschijnlijk kies je zonder twijfel voor de laatste optie. Logisch: via een erkende koper heb je garantie, krijg je de juiste uitleg én kun je verschillende camper occasions met elkaar vergelijken.

En zo werkt het ook voor de verkoop van je camper. Kopers gaan het liefst naar een camperdealer. Daardoor concurreer je op platforms zoals Marktplaats met erkende inkopers en zakt jouw advertentie al snel in de krochten van de online verkoopplatforms. Bij OSW staan de RDW erkende bedrijven in de rij om jouw camper over te nemen, om ‘m daarna door te verkopen aan een particulier. Jij hebt - door de ruime keuze aan gespecialiseerde inkopers - een sterke onderhandelingspositie waardoor je snel en alleen de beste biedingen in je inbox krijgt. En je hoeft niet meer te concurreren met diezelfde bedrijven: win-win!

Wat is mijn camper waard?

Voordat je de camper overdraagt aan de nieuwe eigenaar, wil je natuurlijk eerst een goed bod ontvangen op je camper occasion. Maar hoeveel is je camper eigenlijk waard?

Via OSW krijg je vrijblijvend het hoogste bod op jouw camper. Dat doe je door bovenaan op deze pagina je type camper op te zoeken of kenteken in te voeren en de gegevens te controleren. Zorg dat je zo volledig mogelijk bent en geef aan met welke accessoires (vouwtent, hoezen, sloten en dakdragers) je de camper verkoopt. Hoe vollediger je advertentie, hoe hoger het bod. Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod in je inbox. Jij bepaalt of je voor die beste prijs je gebruikte camper verkoopt, of niet. En voor jou als verkoper is deze service helemaal gratis.

Welke campermerken kan ik aanmelden voor de verkoop bij OSW?

Verschillende bedrijven, verschillende campermerken. Doordat we samenwerken met allerlei erkende camperinkopers, kun je bij OSW ieder campermerk verkopen. Van Knaus tot Dethleffs en van Carthago tot je Hymer-camper: je verkoopt ‘m via OSW.nl voor een eerlijk bod.

Wij regelen de verkoop van je camper voor jou

Niet-serieuze biedingen, kopers die niet komen opdagen of ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur: je hebt helemaal geen zin in gedoe bij de verkoop van je camper in Nederland. Via de gratis verkoopservice van OSW wordt dat een stuk makkelijker.

Verkoop je je camper via OSW, dan kies je voor zorgeloos en snel verkopen zonder gedoe. Bovendien hoef je maar voor één afspraak thuis te blijven: als jouw caravan na verkoop gratis door onze landelijke ophaalservice wordt opgehaald. Wij halen je voertuig op, regelen de overschrijving voor jou en je wordt ter plekke betaald. Transparant, makkelijk en snel. Zorgelozer kan niet!

Hoe verloopt verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw camper aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw kampeerauto. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt jouw camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de camper opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw camper hebt gekregen.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Je camper wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor je
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je camper nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw camper makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de camper verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Veelgestelde vragen voor wanneer je een camper wil verkopen

Hoe weet ik de juiste vraagprijs voor mijn camper?

Om het proces van de verkoop van de camper snel en soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat de vraagprijs goed ingeschat is om een reëel bod te ontvangen. Het is erg handig om je verkoopbedrag te berekenen gebaseerd op de mogelijkheden van vergelijkbare campers die online te vinden zijn. Houdt wel rekening met verschillende aspecten waaronder het model, het bouwjaar, de kilometerstand, de extra’s die het voertuig heeft en hoe snel een item verkocht wordt. Het kan zomaar zijn dat je online hoge prijzen ziet, maar hoe lang staan deze campers te koop? Als die er al maanden op staat, is het hoogstwaarschijnlijk geen beste prijs, maar een veel te hoge prijs. Wanneer je de overdracht niet te lang wil uitstellen omdat je graag de verzekering wilt opzeggen, kun je vele onnozele bezichtigingen en heel lang wachten er niet bij hebben.

Hoe zet ik mijn camper op het platform van OSW?

Tijdens het plaatsen van de advertentie vul je de informatie over je camper in. Je kan onder andere de kilometerstand invullen, het bouwjaar aangeven, eventueel of de camper airco heeft en wanneer de APK voor het laatst is uitgevoerd. Zorg ervoor dat je goede, professionele foto’s toevoegt waar eventuele beschadigingen ook op te zien zijn. Potentiële kopers zijn veel meer bereid om een mooi bedrag neer te leggen voor een duidelijke advertentie. Is de camper in een goede staat? Door open en transparant te zijn, zal het verkopen van je camper veel sneller en voor een goede prijs verkocht worden.

Een heel fijn weetje; er komen geen advertentiekosten of bemiddelingskosten aan te pas voor de verkopers! De kopers moeten een bedrag betalen om te mogen bieden, waardoor OSW de positie heeft om voor de campers het beste bod te genereren. Voor een nette prijs kan je eenvoudig de camper online verkopen op een veilige manier. Kwaliteit staat bij OSW hoog in het vaandel waardoor je persoonlijke aandacht krijgt en hulp met het invullen van de advertentie en het toevoegen van de juiste foto’s. Dit zijn grote voordelen ten opzichte van een verkoop via een privé persoon of bij de lokale dealer in de buurt. Andere voordelen zijn onder andere dat de koper geen onnodige proefrit hoeft te maken, wellicht nog wat langer over de verkoop moet nadenken of uiteindelijk een lagere prijs voor ogen heeft en flink gaat lopen onderhandelen. Deze fratsen zijn tijd- en energierovend en voorkom je volledig door de camper te verkopen via OSW.

Hoe verloopt de verkoop via OSW?

Het verkopen van de camper is kosteloos via OSW. Potentiële kopers bieden een eerlijke prijs op de campers die op ons afgesloten platform staan. Dit is een vrijblijvend bod waardoor je zelf kunt kiezen of je het accepteert. Op die manier hou je de touwtjes in handen. De afspraken die gemaakt worden, komt de koper ook na. De verkoopprijs staat in de koopovereenkomst en de koper betaalt het bedrag meteen tijdens de ophaalafspraak. Je hoeft de camper dus niet te komen brengen. Ook de vrijwaring wordt direct geregeld zodat je zorgeloos afscheid kunt nemen van je trouwe camper. Scheelt ook weer een jaar stalling regelen!

Via onderstaande stappen kun je ook gratis een ander voertuig aanmelden:

Wil je je caravan verkopen?

Verkoop je caravan zorgeloos

Wil je een ander voertuig verkopen?

Meld je voertuig eenvoudig aan

Verkoop de volgende caravanmerken via OSW:

 • Adria
 • Adria Mobil
 • Airstream
 • Alko
 • Autoroller
 • Avento
 • Award
 • Bedford
 • Beyerland
 • Biod
 • Furstner
 • Captron
 • Carthago
 • Chausson
 • Citroen
 • Delta
 • Dethleffs
 • Dodge
 • Dodge-Midas
 • Eifelland
 • Elddis
 • Elnagh
 • Eriba
 • Eura Mobil
 • Fiat
 • Frankia
 • GMC
 • Gruau
 • Hobby
 • Home-Car
 • Hylander
 • Hymer
 • Kamer
 • Kop
 • Knaus
 • Laika
 • Leyland
 • LMC
 • Mercedes-Benz
 • Niesmann-Bischoff
 • Rapido
 • Renault
 • Sprite
 • Sterckeman
 • Swift
 • Tabbert
 • TEC
 • Toyota
 • Volkswagen
 • Weinsberg
 • Wilk
 • Willys
 • Winnebago