Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je elektrische fiets

Kies het merk van je elektrische fiets

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4315 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig je elektrische fiets verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul je gegevens in
Meld je elektrische fiets binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Je elektrische fiets wordt opgehaald en betaald. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Elektrische fiets verkopen

Uw elektrische fiets verkopen?

Heeft u een elektrische fiets waar u vanaf wilt en wilt u de fiets laten ophalen? Dan zit u hier goed, want precies dit is wat OSW voor u regelt! Bij ons ontvangt u binnen 2 uur, het hoogste bod voor uw elektrische fiets. Bovendien hebben wij een landelijke elektrische fiets ophaaldienst. Dat wil zeggen dat wij elektrische fiets's in heel Nederland gratis ophalen. Het aanmelden van fietsen is bij ons geheel gratis, makkelijk en vrijblijvend.

Meld uw elektrische fiets aan

Elektrische fiets aanmelden bij OSW

Als u vandaag nog van uw elektrische fiets af wilt en dat voor het hoogste bod, hebben wij goed nieuws. U bent namelijk nog maar een paar simpele stappen hiervan verwijderd! Meldt uw elektrische fiets geheel vrijblijvend aan en ontvang binnen 2 uur vrijblijvend een bod. Een fiets verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van uw fiets, verplicht u niet tot het verkopen van uw elektrische fiets. Wij halen de elektrische fiets op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Kopzorgen én meer kunt u uzelf besparen door uw elektrische fiets met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor u af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat uw elektrische fiets gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, zeven dagen per week.

Of u nu een elektrische fiets wilt verkopen in Amsterdam, of van uw fiets in Limburg af wil, wij regelen het voor u!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw elektrische fiets aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw elektrische fiets. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de fiets ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw elektrische fiets geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de elektrische fiets opgehaald. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw fiets heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw elektrische fiets wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw elektrische fiets aan
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw elektrische fiets makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de koop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.