Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je elektrische fiets

Kies het merk van je elektrische fiets

Gratis je elektrische fiets verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je elektrische fiets verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je elektrische fiets binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je elektrische fiets aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je elektrische fiets voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je elektrische fiets zonder gedoe

Blij met het bod? Je elektrische fiets wordt gratis door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Elektrische fiets verkopen

Je elektrische fiets verkopen?

Heb je een elektrische fiets waar je vanaf wilt en wilt je de fiets laten ophalen? Dan zit je hier goed, want precies dit is wat OSW voor jou regelt! Bij ons ontvang je binnen 2 uur, het hoogste bod voor je elektrische fiets. Bovendien hebben wij een landelijke elektrische fiets ophaaldienst. Dat wil zeggen dat wij elektrische fietsen in heel Nederland gratis ophalen. Het aanmelden van fietsen is bij ons geheel gratis, makkelijk en vrijblijvend.

Meld je elektrische fiets aan

Elektrische fiets aanmelden bij OSW

Als je vandaag nog van jouw elektrische fiets af wilt en dat voor het hoogste bod, hebben wij goed nieuws. Je bent namelijk nog maar een paar simpele stappen hiervan verwijderd! Meld je elektrische fiets geheel vrijblijvend aan en ontvang binnen 2 uur vrijblijvend een bod. Een fiets verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van je fiets, verplicht je niet tot het verkopen van jouw elektrische fiets. Wij halen de elektrische fiets op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Kopzorgen én meer kun je jezelf besparen door jouw elektrische fiets met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor je af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat jouw elektrische fiets gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, zeven dagen per week.

Of je nu een elektrische fiets wilt verkopen in Amsterdam, of van je fiets in Limburg af wilt, wij regelen het voor je!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw elektrische fiets aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw elektrische fiets. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de fiets ontvangt.

Wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd, wordt je elektrische fiets geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de elektrische fiets opgehaald. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw fiets hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je elektrische fiets wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je elektrische fiets aan
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je jouw elektrische fiets makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de koop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.