Auto verkopen in Amsterdam

Wilt u uw auto verkopen in Amsterdam of omgeving? Bij OSW kunt u eenvoudig uw auto via ons online platform verkopen. U meldt zich in slechts 5 minuten aan via het aanmeldformulier. Al binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend bod op uw oude auto. Bij OSW doen wij er alles aan om uw auto snel en vakkundig te verkopen in Amsterdam. Wij gaan direct voor u aan de slag en u ontvangt van ons het beste bod voor uw auto. Indien u op zoek bent naar een plek om uw auto in Amsterdam te verkopen, is OSW de aangewezen specialist.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Amsterdam of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Zo verkoopt u uw auto in Amsterdam

Wilt u uw oude auto verkopen in Amsterdam? Via OSW kunt u uw auto kosteloos aanmelden op onze website. Dit doet u in slechts een paar minuten. Onze medewerkers nemen vervolgens contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw auto. Wij maken een gedetailleerde advertentie voor u op. U ontvangt zo een eerlijke prijs voor uw auto. Na aanmelding plaatsen wij uw auto op een veilige besloten website. De opkopers kunnen op deze site hun bod uitbrengen en u beslist uiteindelijk of u dit bod accepteert. Heeft u het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd met uw deal! OSW haalt de auto op en regelt de vrijwaring. Na de geldoverdracht is de verkoop definitief en afgehandeld. Kortom: een heel eenvoudige en simpele manier om uw auto te verkopen in Amsterdam-Noord of elders in regio Amsterdam.

Checklist voor auto verkopen

Bij OSW verkoopt u uw auto in Amsterdam gemakkelijk en snel. Misschien is dit de eerste keer dat u uw auto verkoopt. Belangrijk is dan om de volgende checklist na te lopen voordat u uw auto gaat verkopen. Hoe meer relevante informatie over uw auto beschikbaar is, des te meer kans dat u een hoger bod ontvangt. Houd dus rekening met de volgende zaken bij het verkopen van uw auto:

Checklist
  • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
  • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? De beschikbaarheid van deze zaken loont om hogere biedingen te krijgen.
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
  • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg.
  • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
  • Geef een reële vraagprijs op. Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Meld uw auto aan
Duimen

Gratis en vrijblijvende verkoopservice bij OSW

Bij OSW hechten wij waarde aan een snelle en goede klantenservice. Onze verkoopservice is dan ook standaard inbegrepen bij het verkopen van uw auto in Amsterdam. Wat maakt OSW aantrekkelijk ten opzichte van andere autoverkoopplatformen? Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Bij een autodealer heeft u veelal te maken met lastige en ingewikkelde onderhandelingen. Bij OSW werken wij snel, eerlijk en transparant. Wij zorgen voor een correcte afhandeling met het RDW en u krijgt van ons direct het vrijwaringsbewijs. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers!