Uw auto verkopen in Lelystad?

Heeft u uw huidige auto niet meer nodig en wilt u snel uw auto verkopen in Lelystad? Bij OSW bent u aan het juiste adres. Dankzij onze eenvoudige en gratis autoverkoopservice is het gehele verkoopproces snel geregeld. Het opstellen van een advertentie, onderhandelen met potentiële kopers, vrijwaren en ophalen van uw auto nemen wij voor u uit handen. Aangezien wij over een groot netwerk potentiële kopers beschikken, is het verkopen van uw auto makkelijker dan u in eerste instantie zou denken. Het enige wat u hoeft te doen is het aanmelden van uw auto op onze website. Bespaar uzelf een hoop gedoe en ontdek de voordelen van ons autoverkoopplatform. Als verkoper profiteert u bovendien van onze snelle en gratis verkoopservice.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Batavia
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Lelystad of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Lelystad was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Auto verkopen in Lelystad via OSW

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom u uw auto wilt verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u voortaan de auto naar het werk pakt of als een tweede auto simpelweg niet meer nodig is. U kunt er uiteraard voor kiezen om uw auto via een advertentie op Marktplaats of Autotrack te verkopen. Makkelijker is uw auto verkopen via OSW. Meld uw auto gratis binnen 5 minuten aan bij OSW en wij gaan direct voor u aan de slag. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om aanvullende informatie over de auto in te winnen. Een advertentie met gedetailleerde informatie, zorgt voor meer respons en uiteindelijk een hoger bod op uw auto. Binnen 24 uur ontvangt u van ons het hoogst gekregen bod. U kiest er vervolgens voor of u het bod accepteert of weigert. Gaat u akkoord met het bod? Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is daarmee definitief.

Checklist

Belangrijke zaken bij de verkoop van uw auto

Is het de eerste keer dat u uw auto online verkoopt? Bij het verkopen van uw auto zijn een aantal zaken belangrijk om in uw advertentie te vermelden. Zoals eerder aangegeven is een gedetailleerde omschrijving van uw auto essentieel bij het ontvangen van een eerlijk en zo hoog mogelijk bod voor uw occasion. Wij ontvangen daarom graag antwoord op de volgende vragen:

  • Heeft een erkend bedrijf altijd het onderhoud gedaan?
  • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes er nog?
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
  • Heeft de auto steenslag?
  • Is de distributieriem ooit vervangen? En wanneer?
Meld uw auto aan

Zorgeloos uw auto verkopen in omgeving Lelystad

Uw auto verkopen in Lelystad en omgeving doet u snel en eenvoudig bij OSW. Wij werken met erkende bedrijven en hechten waarde aan een eerlijk en transparant autoverkoopproces. OSW regelt de afhandeling met het RDW en u ontvangt direct het vrijwaringsbewijs. Geen lastige onderhandelingen meer, maar een snelle verkoop van uw auto. Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op!

Duimen