Je bestelbus verkopen

Vrijblijvend een bod op jouw bestelbus

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je bestelbus verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je bestelbus binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je bestelbus aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je bestelbus voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je bestelbus zonder gedoe

Blij met het bod? Je bestelbus wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Bestelbus verkopen

Eenvoudig, veilig en snel je bestelbus verkopen

Voor de verkoop van je bestelbus bent je bij OSW op het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor de verkoop van je bestelbus of bedrijfswagen. Grote of kleine bestelauto´s, van Peugeot tot Mercedes, wij kopen alle soorten en merken bestelwagens in.

Meld je bestelbus nu aan!

Bestelbus verkopen

Is je huidige bestelbus aan vervanging toe, of wil je simpelweg je bestelbus verkopen? Als ondernemer komt je in verschillende situaties terecht waardoor je snel en veilig je bedrijfsauto wilt verkopen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Dit is precies wat OSW voor je kan regelen. Een snelle en veilige verkoop van je bestelbus, geheel gratis en vrijblijvend.

Online aanmelden

Ophaalservice en vrijwaring

Wij willen de verkoop van je bestelauto zo eenvoudig mogelijk maken, daarom halen wij de bestelauto voor je op. Ook regelen wij de RDW vrijwaring. Dit alles is geheel kosteloos!

Is het wel écht gratis?

Jazeker, geen kleine lettertjes bij OSW. De bij ons aangesloten erkende inkopers betalen ons een fee om gebruik te kunnen maken van onze dienst. Hierdoor kunnen wij onze dienst voor je geheel gratis aanbieden.

BTW en BPM

Bij het verkopen van een bedrijfsauto of zakelijke auto moet je rekening houden met de te verrekenen BTW en BPM. Onze verkoopmedewerkers weten daar alles van. Wij doen binnen 24 uur een vrijblijvend en gegarandeerd bod, inclusief BTW en BPM. Dit betekent ook dat wij op locatie ons bod niet aanpassen, mits de voertuiginformatie door je correct is doorgegeven.

Waarom OSW?

Door je bestelbus op onze site te plaatsen bespaar je tijd, moeite en geld voor het schrijven van een advertentie. Daarnaast werken wij enkel samen met RDW-erkende bedrijven waardoor de verkoop van je bestelauto van A tot Z voor je geregeld wordt. Tenslotte is deze service ook nog eens geheel gratis!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Het is vrij eenvoudig om je bestelbus via OSW te verkopen. Het enige wat je hoeft te doen is je bestelauto aanmelden op onze website. Dit is binnen een paar minuten geregeld.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om jouw bestelbus te bespreken. Samen zorgen wij ervoor dat je advertentie alle essentiële informatie bevat, dit bevordert de biedingen van de inkopers.

Als je aanmelding volledig is dan wordt hij in onze veiling geplaatst. Opkopers kunnen vervolgens gaan bieden op je voertuig. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod, jij beslist of je deze accepteert. Het is ook mogelijk om zelf in te loggen op je account om de biedingen te zien.

Indien je het bod accepteert, dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je bestelbus wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende inkopers
  • Wij regelen de onderhandelingen
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt biedingen vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je bestelbus nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.