Auto verkopen
Zorgeloos en snel
 • COVID-19 update Ondanks de aangescherpte maatregelen, kun je gebruik blijven maken van onze dienstverlening. Meer informatie
 • Binnen 5 minuten aangemeld
 • Ontvang een vrijblijvend bod
 • Makkelijk en snel
 • Vragen of direct hulp 030-7601016
 • 100% gratis, veilig en vrijblijvend

Gemiddeld een 8,8 uit 2196 beoordelingen

Hoe werkt het

Aanmelden stap 1
Meld je auto aan
Meld je auto binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Aanmelden stap 2
Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Aanmelden stap 3
Kies voor gemak
Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?

Bestelbus verkopen

Bestelbus

Is het tijd voor een nieuwe bestelbus of wil je gewoon je bestelbus verkopen? Als ondernemer kom je in verschillende situaties terecht waardoor je snel en veilig je bestelbus wilt verkopen. Meld je bestelbus dan bij ons aan en wij gaan ons best doen om je een goed bod te doen. Het aanmelden van je bestelbus of bestelauto is volledig Gratis en Vrijblijvend.

Wij hebben een groot netwerk OSW Erkende inkopers die graag een bod uitbrengen op je bestelauto. Wanneer je het bod op je bestelbus accepteert regelen wij ook de volledige afhandeling. Je Bestelbus wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Maak nu gebruik van onze dienst en meld je bestelbus direct bij ons aan.

1

Meld je bestelauto binnen 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Wij doen je een vrijblijvend bod op je bestelbus en houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Accepteer je ons bod dan wordt je bestelauto opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd.

Bij het verkopen van een bedrijfsauto moet je rekening houden met de te verrekenen BTW en BPM. Wij weten daar alles van. Dus laat ons je overtuigen en plaats je bestelauto bij ons op de website. Wij doen je binnen 24 uur een vrijblijvend en gegarandeerd bod. Het bod dat wij doen is altijd incl. 21% BTW en incl. BPM. Wij hebben veel contact met experts op het gebied van export. Veel bedrijfswagens worden buiten Nederland verkocht. Onze OSW Erkende inkopers zorgen voor een zorgeloze afhandeling van de verkoop.

Vele ondernemers zijn je voorgegaan. Kies bij het verkopen van je bestelbus voor kwaliteit en een correcte afhandeling. OSW staat voor; Onze Service Werkt. Laat ons je overtuigen. Ons bod is vrijblijvend en dus is het altijd de moeite waard om je bestelbus of bestelauto aan te melden.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw bestelbus aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw bestelbus. Door de advertentie die wij voor je plaatsen, zo gedetailleerd mogelijk te maken. Zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de bestelbus ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt jouw auto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen jou het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de bestelbus opgehaald en gevrijwaard. Jij ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je bestelbus hebt gekregen.

Verkopen via OSW
 • Binnen 24 uur een bod
 • Je bestelbus wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor je
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
Je bestelbus aanmelden