Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Caravan verkopen

Vrijblijvend een bod op uw caravan

Kies het merk van uw caravan

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4315 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig je caravan verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul je gegevens in
Meld je caravan binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Je caravan wordt opgehaald en betaald. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Gebruikte caravan verkopen

Bij het zelf verkopen van uw gebruikte caravan komen heel veel dingen kijken. Zo moet u een RDW vrijwaring regelen, de caravan klaar maken, bezichtigingen plannen en dan maar hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. En zelfs dan bestaat alsnog het risico dat u na de verkoop van uw caravan met allerlei vragen en klachten wordt benaderd. Stel daarom altijd een verkoopcontract op om gedoe achteraf te voorkomen. Behoorlijk wat punten waar u op moet letten dus, dat kan makkelijker!

Meld uw caravan nu aan!

In een paar simpele stappen aanmelden

Als u ervoor kiest om uw tweedehands caravan geheel gratis en vrijblijvend via OSW te verkopen, nemen wij al het gedoe rondom het verkopen van uw caravan in handen. In een paar simpele stappen kunt u uw caravan aanmelden. U ontvangt dan binnen 24 uur een realistisch en vrijblijvend bod. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doet u dus bij ons.

Mocht u liever persoonlijk contact hebben, kan dat natuurlijk ook. Even een belletje met onze deskundige klantenservice en het aanmelden van uw caravan voor verkoop is zo geregeld

Hoe wij werken

Als wij uw aanmelding binnen krijgen, gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij kijken of uw omschrijving zo compleet mogelijk is en geven indien nodig tips om deze aan te vullen. Dit alles om een zo eerlijk mogelijk bod te ontvangen voor de caravan. Wij nemen contact op met de door ons geselecteerde en erkende caravan bedrijven. Wij gaan voor u in onderhandeling, en gaan daarbij altijd voor een nette en de beste prijs. Of u nu een Kip, Knaus of Dethleffs wilt verkopen of zelfs een Homeland of Adria met wellicht zelfs lichte schade? Geen probleem, wij regelen het voor u.

Wij sturen u binnen 24 uur het hoogste bod door en indien u akkoord bent, handelen wij op transparante wijze de verkoop en al het papierwerk voor u af. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een afspraak maken voor het ophalen van de caravan, op een locatie naar uw keuze.

Directe betaling

Als u akkoord gaat met een bod, wordt uw gebruikte caravan vervolgens gratis opgehaald. Alles wordt ter plekke netjes geregeld en persoonlijk afgehandeld. De caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. De erkende bedrijven werken met meerdere banken, zodat de transactie plaatsvindt bij de bank van uw keuze. Zo heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan, voordat het bedrijf met de caravan vertrekt. Een prettige gedachte, toch?

Bij OSW staat vertrouwen hoog in het vaandel. Eerlijkheid en transparantie staan voorop. U krijgt altijd de gegevens van het bedrijf dat uw caravan wil kopen van ons door. De bedrijven voor de inkoop van caravans waar wij mee samenwerken, zijn RDW erkend en regelen meteen de RDW vrijwaring voor u.

De juiste keuze

Als u kiest voor OSW hoeft u naast het simpele aanmelden van uw tweedehands caravan verder niets te doen. O ja, nog even akkoord gaan met het hoogste bod, als u dat ook bent dan natuurlijk. Heerlijk zorgeloos en zonder gedoe uw tweedehands caravan verkopen doet u dus bij OSW. Onze service is volledig gratis en het aanmelden van uw tweedehands caravan is geheel vrijblijvend.

Meld uw caravan dus nu nog aan en ervaar het gemak van veilig uw caravan verkopen!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de caravan ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.