Eenvoudig, snel en veilig uw auto verkopen in Gouda

Een auto verkopen in Gouda doet u eenvoudig via OSW. U hoeft zich geen zorgen te maken over het adverteren en onderhandelen; het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Dit doet u in slechts enkele minuten.

Nadat u zich heeft aangemeld, nemen wij contact met u op voor aanvullende informatie over de auto. Zo zorgen we voor een zo gedetailleerd mogelijke advertentie. Hoe meer details, hoe meer potentiële kopers geïnteresseerd zijn.

Met onze verkoopdienst verkoopt u uw auto snel en eenvoudig. Al binnen 24 uur nadat uw advertentie is goedgekeurd ontvangt u van ons een vrijblijvend bod op uw auto. Wilt u dus uw auto verkopen in Gouda of omgeving? Kies dan voor verkopen via OSW.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Uw auto verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw auto aan in slechts enkele minuten. Wij sturen u direct per e-mail een bevestiging.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Wij halen uw auto op, betalen u de vergoeding en regelen de vrijwaring. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel!

Meer weten?

Hoe verkoop ik mijn auto in Gouda?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om social media of een verkoopsite als Marktplaats in te zetten. Makkelijker is echter om via OSW uw auto in Gouda te verkopen. U meldt zich binnen 5 minuten aan en wij gaan meteen voor u aan de slag. Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Dit bod is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Als u uw auto via OSW verkoopt, houdt u dus zelf de regie in handen.

Waarom verkopen via OSW?

Bij OSW hechten we grote waarde aan service, en dat blijft dan ook niet onopgemerkt bij onze klanten: onze service wordt gemiddeld met een 9,4 beoordeeld! Door uw auto via OSW te verkopen, bespaart u uzelf een hoop gedoe met betrekking tot adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen. Wilt u dus uw auto verkopen in Gouda? Dat doet u het beste via OSW.

Meld uw auto aan

Wat zijn de nadelen van particulier verkopen?

Een aantrekkelijke advertentie maken kost tijd. Bovendien kost het vaak geld om deze te plaatsen en op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Andere nadelen zijn bijvoorbeeld dat u tijd kwijt bent aan onderhandelen met potentiële kopers, en er veel geregeld moet worden wat papierwerk betreft.

Bij OSW is het te koop aanbieden van uw auto kosteloos. Wij nemen alle zorgen uit handen; het enige wat u hoeft te doen is zich aanmelden en het bod afwachten. Aanmelden doet u al binnen 5 minuten en dit is geheel vrijblijvend. Kies voor gemak en verkoop uw auto in Gouda via OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Wilt u uw auto verkopen in Gouda via OSW? U hoeft alleen maar uw auto aan te melden op onze website. Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk details over uw auto invult. Hoe meer details, hoe meer potentiële kopers ge├â┬»nteresseerd zullen zijn.

Ook foto's zijn erg belangrijk omdat deze een goed beeld van de occasion geven. Wij helpen u hierbij, zodat uw advertentie zo compleet mogelijk is. Op deze manier wordt uw occasion goed bij potentiële kopers onder de aandacht gebracht.

Na aanmelding plaatsen wij uw auto op een veilige, besloten website. Opkopers kunnen vervolgens hun bod uitbrengen. Binnen 24 uur mailen of bellen wij u met het hoogste bod en kunt u beslissen of u deze accepteert. Zo makkelijk kan het dus!

 • Razendsnel een bod op uw auto (binnen 24 uur)
 • Wij halen, betalen en vrijwaren uw auto
 • Alleen verkoop aan erkende bedrijven
 • Wij voeren de onderhandelingen voor u
 • Gratis service voor verkopers, helemaal vrijblijvend
 • U hoeft het bod niet te accepteren

Verkoop uw auto in Gouda

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop van uw auto in Gouda

U verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus gebeuren dat u vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bod te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over uw auto, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? De beschikbaarheid van deze zaken om hogere biedingen te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Wat vindt u een reële vraagprijs? Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Checklist
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

OSW hecht veel waarde aan gebruiksgemak. Snel en veilig van uw auto af. Bij ons krijgt u dan ook zo snel mogelijk een definitief bod op uw auto in Gouda. Geen lange en vervelende onderhandelingen, maar een eerlijk en open proces. Bovendien regelen wij de afhandeling met het RDW en krijgt u direct het vrijwaringsbewijs.