Uw auto snel verkopen in Hengelo?

Gaat u voortaan met de fiets naar het werk en is uw huidige auto onnodig geworden? Ontdek het gemak van OSW en ervaar hoe eenvoudig het is om uw auto in Hengelo of omgeving te verkopen. Het aanmelden op ons platform duurt slechts 5 minuten en u ontvangt binnen 24 uur een serieus en vrijblijvend bod. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met potentiële kopers. Bovendien profiteert u als verkoper van onze gratis verkoopservice. Het verkopen van uw auto was nog nooit zo makkelijk!

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5348 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Hengelo of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Hengelo was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Alle voordelen van het auto verkopen in Hengelo met OSW

Om snel en veilig uw auto te verkopen in Hengelo, bent u bij OSW aan het juiste adres. Het team van OSW regelt het verkoopproces van begin tot eind. Het plaatsen van de advertentie, het voeren van onderhandelingsgesprekken en het ophalen en vrijwaren van uw auto, regelen wij voor u. Voortaan geen lastige onderhandelingen of administratieve zaken die u dient op te pakken. Ervaar het gemak van het verkopen van uw auto via ons platform online, vanuit uw luie stoel. Na aanmelding nemen wij direct contact met u op om een aantrekkelijke en een zo compleet mogelijke advertentie op te kunnen stellen. Wij vragen u om een volledige beschrijving van uw auto en het aanleveren van goede foto's, zodat de potentiële kopers een beter beeld van uw occasion krijgen. Binnen 24 uur ontvangt u een serieus bod. Gaat u akkoord met dit bod? In dat geval zorgt OSW voor het ophalen en vrijwaren van uw auto. U ontvangt direct het afgesproken geldbedrag en daarmee is de verkoop definitief.

Ontdek de gratis verkoopservice van OSW

Het grootste voordeel is dat u via OSW zorgeloos en snel uw auto in Hengelo of omgeving verkoopt. Bij andere bekende verkoopplatformen zoals Marktplaats of Autotrack, ervaart u wellicht hinder bij lastige onderhandelingen en het regelen van administratieve zaken omtrent het verkoopproces van uw auto. OSW ontneemt al uw zorgen en pakt het verkoopproces van begin tot eind op. Bovendien is het aanmelden van uw auto geheel kosteloos en vrijblijvend bij OSW. Omdat wij met erkende bedrijven samenwerken profiteert u van een snelle afwikkeling en een zo eerlijk mogelijke prijs voor uw auto.

Een belangrijk voordeel van OSW is dat al uw zorgen uit handen worden genomen. U profiteert van onze gratis verkoopservice en kunt het hoogst verkregen bod vrijblijvend accepteren of weigeren. Omdat een duidelijke en aantrekkelijke advertentie bepalend is voor het krijgen van een zo hoog mogelijk bod, vragen wij u om rekening te houden met het volgende:

Checklist
  • Neem duidelijke foto's van zowel de buiten- als binnenkant van de auto. Inclusief een foto van de kilometerstand en eventuele schade.
  • Geef aan wat de reële vraagprijs is. Hulp nodig bij het bepalen van de vraagprijs? Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Dit is mede bepalend voor de hoogte van het bod.
  • Hoeveel profiel zit er nog op de voor- en achterbanden?
  • Is de distributieriem vervangen?
  • Heeft de auto steenslag? Kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg..

Mocht u vragen hebben over het verkopen van uw auto, dan is ons team van specialisten u graag van dienst. Neem hier contact met ons op.

Meld uw auto aan