Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3!

5001 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Gert uit Enschede
De kwaliteit is hoogstaand. Peter Snoeken is zeer deskundig, attent en gedreven. Binnen een uur was alles geregeld. Inclusief de financiële afwikkeling en de afmelding bij de RWD. Ik beveel beiden van harte aan.
26-11-2023
Linda Mooijman uit Zoeterwoude
Met pijn en moeite moest ik afscheid nemen van m'n auto, maar wat prettig dat deze mensen dan wat zorgen weg kunnen nemen. Samen tot een goed compromis kunnen komen en hierdoor een plan van aanpak kunnen maken. Met name het bedrijf wat de auto kwam ophalen was zeer vriendelijk. Nogmaals dank hiervoor.
25-11-2023
Marcel uit Groesbeek
Ging snel Een ding las dat alleen dealers konden reageren op advertentie maar dit was een sloop bedrijf. Ook als ze de wagen komen halen deed men moeilijk dat de auto niet starte en waarom niet? Terwijl dit duidelijk in de advertentie stond En 300 euro was ook er weinig maar ik had geen keus auto moest weg ivm nieuwe autoverzekering van andere auto en vrijwaring Werk van jullie kant een kroon prima
23-11-2023
Dimitri uit Dikkelvenne
Ik heb mijn Kawasaki versys verkocht via OSW, ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben van het begin van de transactie tot het einde, echt een aanrader om met samen te werken voor de verkoop van je motor, ik raad jullie zeker bij vrienden en kennissen, Mvg Een tevreden Belg :)
23-11-2023
Hans uit Reuver
Een dag nadat de auto aangemeld was al contact met OSW gehad. Diezelfde dag nog een bod ontvangen en twee dagen later de auto al opgehaald. Keurig en goed contact en correcte afhandeling van zaken.
23-11-2023
Jeroen Derks uit Nieuw buinen
Binnen een paar dagen alles geregeld. Mijn auto met foto's geupload. De volgende dag werd ik gecontacteerd door OSW die mij informeerde over de biedingen die binnen kwamen. Na een prijs overeengekomen te zijn werd ik geappt door de koper. Met hen een afspraak gemaakt en zelf zonder dat iemand thuis was alles kunnen regelen. Al met al een mooie service wat perfect is in een druk leven.
23-11-2023
Marcel Leenderts uit Steenwijk
Nadat op osw gewezen ben was eigenlijk binnen 5 minuten de afspraak gemaakt. Afspraak was duidelijk en via mail de bevestiging. Ook de afhandeling van de auto was top geregeld
21-11-2023
Leonard uit Huissen
Mijn ervaring met OSW is dat ik bijzonder snel en sympatiek geholpen ben. Ook een stukje nazorg was aanwezig. Mijn ervaring met de koper was echter teleurstellend. Het contact bijzonder moeizaam en afspraken niet nagekomen. Nadat ik gedrijgd had het contract van de verkoop te beïndigen werd pas actie ondernomen. Hier kan OSW echter niets aan doen.
20-11-2023
Elly Visser P,A.H. Visser-Verhoeven uit Huissen
Alles naar wens verlopen, goed contact met OSW over en weer. Met koper goede contacten en overdracht van onze auto kijken we met plezier op terug. De afhandeling vond plaats onder het genot van een kopje koffie! De financiele en administratieve afhandeling naar wens verlopen. .
18-11-2023
Frank uit Helmond
De verkoop van mijn auto was supersnel geregeld. De uiteindelijke opbrengst was ook hoger dan verwacht. Er werd door de medewerkers van OSW snel en attent gehandeld.
18-11-2023
Marc uit Leusden
Prima ervaring. Nadat ik de advertentie had geplaatst werd ik binnen een half uur gebeld door OSW. Na dit gesprek is OSW gaan bellen en een half uur later was het al rond met de koper van de auto. Afspraak met de koper van de auto gemaakt en de overdracht was binnen een klein uur geregeld. Goed behandeld en keurig afgehandeld door zowel OSW als de kopende partij
11-11-2023
m. uit persoon
Duidelijke informatie, snel een koper gevonden (in dit geval een sloopbedrijf). Medewerkers zijn klantvriendelijk en checken achteraf of de koop is doorgegaan.
09-11-2023
Edison uit Rotterdam
Heel goed bedrijf werken netjes en alles word snel geregeld ze komen. Hun afspraken na en is echt een aanrader ik zou de volgende keer weer terug komen
09-11-2023
Tamara uit Almere
Met Dave contact gehad van OSW en oprecht ze helpen jou waar zij dat kunnen! Als je veilig jouw auto wilt verkopen en het netjes geregeld wilt hebben, raad ik hun echt aan. Ze zijn snel, onwijs behulpzaam en vriendelijk in elk opzicht.
06-11-2023
Andrea uit Amsterdam
Ik had een oude sloopcaravan aangeboden, werd nog dezelfde dag gebeld, en direct aan een bedrijf gekoppeld die hem gratis is komen ophalen. Heel fijn allemaal, heel snel en heel vriendelijk en behulpzaam.
06-11-2023
wim vd noordt en Gul Galieva-vd noordt uit Enschede
accuraat, snel helpend en duidelijke instructies ik miste een verkoop advies t.a.v. de verkoopprijs. Dat is later wel gebeurd en toen was de deal snel gemaakt !
06-11-2023
Ron Lubberts uit Beusichem
Moest mijn oude bedrijfsbus verkopen omdat ik een nieuwe heb aangeschaft! S'avonds online gezet en de volgende dag al een reactie gekregen. Volgende dag werd de bus opgehaald en netjes afgehandeld met betaling en vrijwaring! Goed geregeld hoor... Gr Ron Lubberts
03-11-2023
rob uit Drenthe
Na het aanbieden van mijn auto werd er vrij vlot telefonisch contact opgenomen en een bod uitgebracht. Vrij vlot konden we het eens worden over het bod en de termijn waarop de auto opgehaald zou worden incl. tijdstip. Alles werd keurig nagekomen.
03-11-2023
Hugo uit Leiden
OSW handelt heel snel en vriendelijk. Mijn auto was binnen een dag verkocht. Ze hielden een vinger aan de pols om te kijken of alles goed verliep met de verkoop en hielpen waar nodig. Uitstekende en vriendelijke service.
31-10-2023
Harold uit Tilburg
Ze reageren snel. Goede bemiddeling. Vriendelijk personeel. Komen afspraken na. In mijn geval duurde het even voordat ik de auto kon verkopen. Dit hadden ze netjes met de koper afgestemd. Zeker een aanrader :-)
30-10-2023
Mohammed uit Helmond
Ik had na een dag een offerte binnen. En ik ben tevreden met het geboden bedrag. Auto werd opgehaald en ik werd netjes betaald. Ik kreeg ook meteen een vrijwaringsbewijs bij de verkoop van mijn auto. Ik ben zeer tevreden !
29-10-2023
Rob uit Westerbroek
Top bedrijf met zeer klantvriendelijke mensen. De schade auto was boven mijn verwachtingen zeer snel verkocht. De afwikkeling is zeer goed verlopen met de schade bedrijf. Als ik weer een auto verkoop is OSW weer aan de beurt. OSW krijgt van mij een vette 10.
28-10-2023
Karel uit Munstergeleen
Hoewel mijn advertentie nog niet lang stond heb ik meteen een reactie gekregen. De afhandeling ging vervolgens snel en volgens afspraak.
28-10-2023
Marcel uit Haarlem
Auto was na 20 jaar op. Als sloopauto aangemeld bij OSW en na twee uur had ik een verkoopovereenkomst in de mail. Twee dagen later is de auto opgehaald en had ik een vrijwaring. Blij mee!
27-10-2023
frans uit hillegom
Geen overbodige poespas, na aanmelding kreeg ik telefoontje. begrip en vraag over km-stand die ik vergeten was te vermelden. de volgende dag al reactie
27-10-2023
Dennis uit Rotterdam
Succesvol, de motor is verkocht. Contact met OSW was niet heel prettig, erg agressieve manier van bod uitbrengen. Voelt als enorm onder druk gezet zijn. Uiteindelijk ook niet het beste gevoel over de prijs overgehouden. Afhandeling met de dealer ging erg prettig en soepel.
27-10-2023
Johnny uit Rotterdam
Ik heb mijn motor 3 weken geleden aangeboden 2 keer een bod gehad bij het tweede bod geslaagd met de verkoop zeer goede en snelle verkoop door hun bemiddeling
27-10-2023
Theike Jaegers uit herten
was zo geregeld een bericht werd gelijk gebeld twee tellen later belde een man kom vrijdag de auto ophalen erg vlug een netjes ben heel te vrede
27-10-2023
Joop Helbers uit Hellevoetsluis
Zeer beleefd te woord gestaan. Alles volgens afspraak. Goed tot elkaar gekomen. Ook met de afhaler (Arjan) alles netjes direct afgehandeld. Prive gegevens samen gereset naar fabriekinstelling (telefoonnummers en routes) nadat we samen alle knopjes en lichten hadden gecontroleerd dat ze het deden. Echt een aanrader!
27-10-2023
F.B uit Burgum
Snelle en gemakkelijke aanmelding op de site. Vervolgens binnen paar dagen bod gekregen op de auto, hierna is een afspraak gemaakt voor ophalen auto. Vrijwaring en geld op dezelfde dag gekregen, top.
26-10-2023