Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2!

5295 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Henri uit Best
Ik had een auto met schade en nadat ik deze had aangeboden werd ik binnen het uur al teruggebeld met een bod. We hebben snel kunnen schakelen en binnen 1-2 dagen was de deal rond. Veel 'persoonlijk' contact gehad, zodat ik meteen vertrouwen had in een goede verkoop.
14-06-2024
Engel uit Sliedrecht
Er was storing gisteren bij rdw maar vandaag is het goed afgelopen koper was vriendelijk en had gisteren al de helft van de aankoop bedrag betaald
14-06-2024
Ben Kant uit Hasselt
We hebben onze caravan te koop aangeboden. En dan heb je afweging. Gaan we dat zelf regelen via marktplaats of via OSW. Het is allemaal via OSW perfect verlopen. Op dinsdag aangeboden op woensdag een mooi bod en op vrijdag is de caravan opgehaald. Het overmaken van het geld ging super snel. De vrijwaring was binnen 2 minuten geregeld.
14-06-2024
Mike Koot uit 's-Gravenhage
Nadat ik mij had ingeschreven, wed er heel snel actie ondernomen. Er kwam een betrouwbaar bedrijf mijn auto keurig op tijd ophalen.
14-06-2024
Emil uit Maastricht
door meedenken van OSW en ophaaldienst ging het ophaal proces vd auto van mijn dementere schoonmoeder ver weg veel soepeler als gedacht
13-06-2024
Fayegale uit Dalfsen
Mijn auto aangemeld, dezelfde dag nog een telefoontje van Osw. Dag erna heb ik het bod geaccepteerd van een bedrijf en 3 dagen later is de auto opgehaald. Na heel veel nep-biedingen en berichten via Marktplaats en Facebook was dit precies wat ik graag wilde. Tevens meer voor de auto gekregen dan via ikwilvanmijnautoaf mogelijk was. Al met al super!
13-06-2024
jpm uit Amsterdam
ik heb een auto van 14 jaar oud aangemeld de handelaar begon meteen over de koppeling platen te mekkeren en wilde minder betalen bij een auto van 14 jaar oud is dat een normale slijtage ik moest maar genoegen nemen met honderd gulden minder dit zijn in mijn ogen smerige praktijken ik heb dit aan de meneer van osw uitgelegd deze heeft naar mij toe de zaak goed afgehandeld zodat ik nu tevreden ben
11-06-2024
Wim uit MEERSSEN
Ik had geen enkele ervaring op dit gebied en vooraf mijn twijfels of het allemaal wel goed zou aflopen. OSW heeft mijn vertrouwen in de mensheid weer teruggebracht. Heel duidelijk heel effectief en 100% betrouwbaar. Kortom Top.
10-06-2024
Wicher uit Krimpen aan den IJssel
Ik heb een aantal prettige gesprekken gehad met uw medewerker. Hij dacht met mij mee en samen kwamen we tot een prima verkoop waar ik zeer tevreden over was.
07-06-2024
Melissa uit Almere
Fijn dat ze je snel in contact brengen met een opkoper. Ik miste wel de contactgegevens van de opkoper waardoor ik ze zelf niet kon bellen met een vraag. Dat zou wel handig zijn.
07-06-2024
Andy uit Utrecht
Ik heb op zondag mijn auto aangemeld. Op maandag is er contact met mij gezocht ivm een bod op mijn auto. Deze geaccepteerd en donderdag is de auto opgehaald en verkocht!
06-06-2024
Cees uit Barendrecht
Caravan op afgesproken tijd opgehaald, zonder problemen. Afhandeling was helemaal goed. Het was een hele prettige ervaring met een vriendelijke en attente koper. Complimenten !
04-06-2024
Ferry uit Nijmegen
Na plaatsen van mijn advertentie, werd snel contact met mij opgenomen om e.e.a. door te spreken. Vervolgens kreeg ik binnen enkele uren het bod door.
04-06-2024
Frank uit Haarlem
Petje af voor de medewerkers van OSW. Ondanks dat de koper van mijn sloopauto erg traag was/afspraken niet goed na kwam, heeft OSW er alles aan gedaan om het voor mij te regelen. Door de situatie 4 van de 5 sterren, maar aan OSW heeft het niet gelegen.
01-06-2024
ANJ (Ad) de Lange uit Baarn
na geruime tijd te koop te hebben gestaan is uiteindelijk door OSW bemiddeling de verkoop rond gekomen. Stienstra heeft ook een betrouwbare indruk achtergelaten. Helaas lig ik ZKH dus heb de overdracht door mijnzoon laten doen. Uitstekend verlopen. Prettige samenwerking, zelfs afspraken kunnen maken over wederzijds achteraf toesturen van e.e.a.
30-05-2024
Lisa uit ASSEN
Vanuit Frankrijk, we waren nog met de caravan op vakantie hebben we de caravan vlot voor een redelijke prijs kunnen verkopen. Vriendelijke medewerker die met mij telefonisch alles doorgenomen heeft. Gisteren is de caravan opgehaald.
30-05-2024
Sebastiaan uit Pijnacker
BWM 3 Touring verkocht via OSW. Aanmelden van de auto ging eenvoudig. Helaas maar 15 foto's te plaatsen ivm tonen van kleine cosmetische schades.. Eerstvolgende werkdag werd ik gebeld om de informatie en procedure door te nemen. Twee uur later gebeld met een aantal biedingen. Deze zaten aan de lage kant, inmiddels via ANWB een hoger bod. Weer twee uur later gebeld met een weer hoger bod en met kleine onderhandeling akkoord gegaan. Direct erna het autobedrijf aan de lijn om afspraak te maken. Volgende dag opgehaald. Ook dat ging vlot en professioneel zonder gezeur over krasje-hier-krasje-daar. Kortom, erg tevreden met OSW, zal een volgende auto daar zeker weer aanbieden!
28-05-2024
Ab uit Leiden
Binnen redelijke tijd contact met het hoogste bod. Snelle bevestiging en bellen zelfs na of de auto is opgehaald en of alles naar wens is gelopen. Perfecte service! Chapeau!
28-05-2024
Huib uit Veenendaal
De doorlooptijd van het bod was wel wat langer dan bij andere partijen. Het bod was uiteindelijk net wat beter, vooral omdat de auto heel snel kon worden opgehaald. De medewerker van de betreffende sloperij was buitengewoon vriendelijk.
27-05-2024
Paul uit Geldrop
Daar mijn voertuig apk afgekeurd werd en ik er niet mee wil gaan leuren , heb ik contact gezocht met OSW . Werkt prima , ze nemen de problemen uit handen , het is slechts afwachten . Ondanks het lage bod voor sloop , was dit een positieve ervaring , dank OSW .
27-05-2024
Saskia uit Sprang-Capelle
Heel makkelijk je advertentie plaatsen en snelle reactie van OSW. De afhandeling bij verkoop loopt heel soepel en duidelijke instructies vanuit OSW hoe verder te handelen. Netjes en betrouwbaar zaken doen, kan het zeker aanbevelen!
24-05-2024
Mirjam uit Rijswijk
Als je geen ervaring hebt met verkopen van (sloop)auto's, dan is dit wel handig. Je wordt ontzorgd en waar nodig geholpen. Handig!
23-05-2024
Patrick uit Mechelen
Ik had mijn oude auto voor de sloop aangemeld. En via OSW verliep dit soepel en snel. Snel een opkoper gevonden voor de auto. En deze was zeer professioneel en vakkundig.
23-05-2024
Erik Zijlstra uit FRIESCHEPALEN
Heeft mij heel goed gedaan om met u te werken, Werd serieus met de zaken omgesprongen, en Zeer snelle reactie,en als kers op de taart een supersnelle verkoop. Dus alle lof voor .
22-05-2024
Carla uit Hillegom
Ik had mijn auto maandagavond aangeboden, dinsdagochtend werd ik gebeld met wat extra vragen over de auto. Woensdag is de auto verkocht en opgehaald
22-05-2024
Willem uit Lelystad
Bij de verkoop van onze camper ontvingen wij zeer snel een voor ons aanvaardbaar bod. Daarop volgde een snelle afwikkeling van de verkoop met de koper. Alles prima geregeld. Erg tevreden..
22-05-2024
B.L.A. uit Gouda
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed, ze doen ook erg veel aan nazorg, zelfs als je auto verkocht is bellen ze een paar keer na of alles goed gaat/is gegaan. Zijn ook zeer behulpzaam. Een regelrechte aanrader!
17-05-2024
Wim uit Heel
Voor de verkoop van mijn caravan had ik 4 bedrijven benaderd. Niet alleen kwamen jullie met het hoogste bod, maar de hele afwikkeling (zowel via mail als telefonisch) was uitstekend. Ik zou een volgende keer direct weer voor jullie kiezen.
16-05-2024
Twan uit Brunssum
Ik heb zelf contact gehad met Danny! Fijne aardige kerel die snel overal op reageerde en wilde meedenken met mij. Zelf zou ik OSW zeker aanbevelen!
16-05-2024
Ruth uit Hoogvliet Rotterdam
Binnen 24 uur werd ik gebeld over mijn advertentie en binnen de kortste tijd was er een verkoper gevonden. Ik plaatste mijn auto op zondag om 18:00 en werd maandagochtend gebeld om 11:32. De verkoper nam ook snel contact op en handelde alles snel af. Ik raad OSW zeker aan!
15-05-2024