Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3!

4457 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Walter uit Zutphen
Nadat ik de auto geplaatst had werd ik binnen en half uur gebeld met extra vragen. Nadat we dat besproken hadden had ik binnen 2 uur een aanbod en heb dat geacpteerd. Vandaag is de auto netjes opgehaald en heb ik de afgesproken prijs ook daatwerkelijk gekregen. Vrijwaring direct in de mailbox en het geld direct op mijn rekening. Heel erg snel en netjes geregeld.
01-06-2023
Herman uit Hardenberg
Advertentie geplaatst op een avond. Volgende dag gebeld door medewerker van OSW die netjes aangeeft hoe de procedure is en wat hij denkt te kunnen halen qua prijs. Aan het einde van de dag was de verkoop al rond. Top!
31-05-2023
Hans Kuipers uit Heerhugowaard
het was makkelijk om de motor op de side te zetten , daarna gebeld over de motor en de prijs , nog keer gebeld of ik al wat van de koper had gehoord maar die had zich nog niet gemeld , maar die zou pas twee dagen voor ophalen bellen. Met de koper alles geregeld en motor is onder tussen opgehaald . prima overdracht en goed contact.
29-05-2023
Maite uit Heesch
De medewerker van OSW heeft mij goed geholpen met de verkoop. De communicatie ging soepel en was helder. De afspraak met de koper is ook conform afspraak gegaan. Ik beveel OSW van harte aan. De ervaring van OSW met de verkoper kwam overeen. Daarnaast is OSW goed bereikbaar en erg klantvriendelijk.
29-05-2023
Theo uit Heerhugowaard
Persoonlijk had ik nog nooit van deze organisatie gehoord. Maar ik ben uitstekend te spreken over de inzet. Mijn Caravan was binnen 24 uur verkocht. En de caravan is opgehaald twee dagen later.
26-05-2023
Mark uit Utrecht
Zeer snelle service, na 1 telefoontje lag de koopovereenkomst al in de mail. Ook de sloper die mijn auto op kwam halen belde binnen een half uur. Dat was in mijn geval niet helemaal de bedoeling. Er was wat verwarring bij het telefoontje onstaan over het akkoord maar met een extra telefonisch contact kon dit verholpen worden en was men zo coulant de overeenkomst te annuleren. Zodra mijn auto wel weg kan zal ik zeker weer contact opnemen.
26-05-2023
RMA uit Overberg
Zeer goede begeleiding, communicatie. Als snel was er een match voor een koper. Inmiddels is de auto verkocht en zal binnenkort worden opgehaald voor transport. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
26-05-2023
Marcel uit Krimpen aan den IJssel
Er word serieus naar je geluisterd. Tevens is men zeer betrokken bij het proces. Tussendoor werd ik ook nog op de hoogte gehouden hoe het verder zou verlopen. En wat zo prettig is dat niets hoeft. Als je besluit dat het bod niet hoog genoeg is zeg je alles af. En het word allemaal gratis voor je geregeld!! Ik ben heel erg tevreden
25-05-2023
Tony uit Delfzijl
Nadat ik mijn auto had aangemeld kreeg ik binnen een half uur al een telefoontje waarin men mij meedeelde dat ze de auto wel wilde komen halen voor een bepaald bedrag. Nadat we dit hadden afgesproken ben ik na een uurtje terug gebeld om een afspraak te maken om mijn auto te komen halen. Alles was in no time geregeld en afgehandeld. Ook de betaling en de vrijwaring waren nadat men de auto had gehaald voor 5 uur afgehandeld. Het bedrijf krijgt van mij een vette 9
25-05-2023
Ger uit Wagenborgen
Ben nogal sceptisch en ben fijn begeleid ben een paar keer gebeld door de medewerkers of alles naar wens was en zou het zo weer doen als de situatie daar is.
23-05-2023
Hielke Hylkema uit Edam
Bij de verkoop van de camper is er door jullie op een prettige manier gecommuniceerd .Het bod vond ik iets te laag maar met een berichtje naar de opkoper kwamen we er toch uit. Ik wil OSW bedanken op een manier die ik graag zag Vr.gr. H.Hylkema
22-05-2023
Ellen Rutten uit Laren (GLD)
Snelle goede respons. Fijn dat OSW bemiddelt en het lastige onderhandelen met autokoper en zoeken naar garage/verkopen uit handen neemt. Meer dan goede service, erg tevreden.
19-05-2023
Glenn uit Rotterdam
Mijn schade auto geplaatst binnen een dag reactie gekregen en gelijk verkocht .. .. bij verkoop is goed verlopen binnen paar minuten de overschrijving en de betaling.. TOP
18-05-2023
Ernst uit Sprang Capelle
Komen afspraken na. Goede en eerlijke ondernemening. Zou het een volgende keer zeker weer zo doen. Wil je een eerlijke prijs en gun je hun ook een deel. Dan zeker contact opnenen. Luisteren naar je en snel geregeld. Nogmaals bedankt OSW
17-05-2023
Ruud uit Arnhem
Auto binnen een halve dag verkocht en opgehaald voor een goede prijs. Goede ondersteuning / begeleiding van Mitchell en z'n team. Nette en snelle afhandeling (vrijwaring en betaling) door kopende partij. Hulde voor OSW, echt een topprestatie.
16-05-2023
Cok uit Capelle aan den IJssel
Binnen een week een koper voor mijn Kangoo gevonden en een betrouwbare dealer uit Klijndijn, nette mensen en OSW bleef het volgen en bijsturen OSW ik zeg altijd: Hard voor weinig en nooit chagrijnig. Leuk met jullie te hebben mogen werken en Top geregeld. Cok Verkleij CA Verkleij Holding Capelle aan den IJssel
16-05-2023
Paul uit Bussum
prima service en meedenkende medewerker van OSW. Koper zat nog een beetje te murmelen over kleine schades maar gewoon niet op ingegaan. Tip voor OSW is wel om vooraf ( foto's ) van schade gewoon op te vragen, dat voorkomt verassingen bij de overdracht.
15-05-2023
Jochem uit Oudewater
Nette biedingen worden snel besproken en bieders houden zich aan afspraken. Altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Het telefonisch ontstane misverstand is coulant de wereld uit geholpen. Al met al een goede service die aan te raden is.
15-05-2023
Han uit IJsselstein
Na aanmelding van de camper voor de verkoop werd direct gereageerd en gehandeld. Door bemiddeling van OSW de camper binnen enkele dagen verkocht. Alles gegaan volgens afspraak. prima dus.
12-05-2023
Jan uit Groenlo
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van OSW: duidelijke uitleg, alle beloften waargemaakt, vriendelijke medewerker, persoonlijk contact.
10-05-2023
Bert uit Oegstgeest
Ontzettend fijn contact en zeer professionele begeleiding. Zonder problemen heeft A-Segment auto's uit Leiderdorp onze vraagprijs betaald. De auto is voor de deur opgehaald, wat wil je nog meer.
09-05-2023
Ab Hemeltjen uit Driebergen-Rijsenburg
Het was voor mij een geweldige ervaring om mijn caravan via internet te verkopen. De bieding en de prijs alsmede het ophalen en afwikkelen van de koop kan niet beter. Gelijk geld en vrijwaring. Geweldige service.
09-05-2023
Raymon uit Kinderdijk
Zeer goede service vanaf het moment van verkoop tot aan het moment van ophalen. Zeer vriendelijke afhandeling van de ophaler geen gezeur over geld alles netjes. Vrijwaringsbewijs binnen een minuut binnen perfect gewoon. Zeker een aanrader
08-05-2023
Cor uit Zeist
s'Morgens om +/_ 11.00 uur begonnen met plaatsen en invullen van de OSW formulieren en om !3.00 uur was de caravan verkocht met bemiddeling van OSW voor een prima prijs. En 1.5 dag later is de koop afgerond en is de caravan opgehaald! Bravo een prima resultaat!
06-05-2023
Kees uit Uitwijk
Dit was onze eerste keer dat we een auto voor de sloop hadden. Alles volgens de regels gegaan. We kregen een bod. Contact gehad met die zaak. Bod geaccepteerd, afspraak gemaakt om op te halen. Was goed ook tijd. Vriendelijke man. En gelijk de vrijwaring. Met de uitleg over belasting, verzekering en rdw. Een aanrader.
05-05-2023
Rob uit Den Burg
Ik kan alleen maar bevestigen van datgene wat deze organisatie beloofd ook daadwerkelijk wordt nageleefd. Voorts is de persoonlijke begeleiding naar de verkoop van het voertuig een sterke troef in deze wereld van alsmaar toenemende chatbots.
04-05-2023
Luis uit Bant
OSW is echt klantgericht en heel transparant met het intern afwikkelen. En OSW heeft een uitgebreid netwerk waarop je heel snel een bod kan krijgen.
26-04-2023
Paul uit Bussum
goede begeleiding vanuit OSW. Mogelijk verkoper en koper er nog beter op wijzen dat het omdat de koper vaakt vooraf niet komt kijken hij of zij het product as such ontvangt en dan ook niet meer over de prijs moet gaan zeuren.
22-04-2023
Lepoudre Luc uit Beersel
van de Suzuki-jeep waren alleen het chassis (met papieren) en de mechanische onderdelen nog bruikbaar. Was zo verkocht en werd in België opgehaald vanuit het verre Nederland, keurig volgens de afspraak. Dank u!
18-04-2023
Mandy Althuijzen uit Gilze
Ik kreeg snel een goed bod op de auto die ik te koop had gezet. Ook hield OSW contact met mij om te checken of de verkoop na behoren verliep.
17-04-2023