Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4!

4219 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Astrid uit Tilburg
Binnen 24 uur na plaatsing werd ik gebeld door Mike en had hij een koper gevonden voor mijn auto. De afhandeling is verder efficiënt en netjes verlopen. Top!
03-12-2022
John uit Waalwijk
Al na één dag reactie van OSW. Vriendelijke man belt met de mededeling dat autobedrijf HO Valk uit Hooge Zwaluwe interesse heeft in de sloopauto. Netjes een email.ontvangen omtrent de koopovereenkomst. Dezelfde avond gebeld door HO Valk. Zeer vriendelijke man en maakt afspraak om de volgende dag de auto op te halen. De dag later stond autobedrijf HO Valk al in de ochtend aan de deur. Auto opgeladen, overschrijving in orde en beaing overgemaakt naar mijn bankrekening. Alles binnen 30 minuten. Op de dag van ophalen nog gebeld door OWS of de koper inmiďdels al contact had opgenomen. Klantgerichte organisatie met vriendelijke mensen. Dat geldt voor zowel OWS als HO Valk. Dank u wel voor de fantastische afhandeling.
30-11-2022
Paul van Dort uit Eelde
Het was bij het registreren in het systeem niet helemaal duidelijk dat er ook foto's van de auto bij hoorden, maar dat kon in tweede instantie alsnog vrij snel. Ik kreeg na enkele dagen een bod, waarna je nog kunt onderhandelen, maar dat heb ik niet gedaan en heb het bod geaccepteerd. Daarna werd de auto binnen twee dagen opgehaald. Al met al redelijk tevreden, misschien had de prijs ietsje beter gekund.
30-11-2022
Dick uit Papendrecht
op zaterdagavond 26-11-22 mijn BMW te koop aangeboden bij OSW en dinsdag 29-11-22 motor verkocht inkl vrijwaring en afgerekend Geweldig !!!
29-11-2022
Heidi uit Weert
Heel vriendelijk te woord gestaan door beide partijen en een goed bod mogen ontvangen. Ook bij het ophalen van de caravan werd alles keurig netjes uitgelegd, het geld stond direct op de bank en daarna netjes de vrijwaring in de mail. Alles perfect geregeld, complimenten!
28-11-2022
Andries Van Dijke uit Klaaswaal
Perongeluk dubbele verkoop van mijn auto gedaan.Werd netjes behandeld en alles werd snel en netjes afgehandeld en geregeld. Is raad dit bedrijf ten zeerste aan voor de verkoop van je auto
28-11-2022
Sherida uit Flevoland
Zondag mijn Panda op de site geplaatst, maandagochtend belde Jelmer en binnen no time een deal gerealiseerd. Dankjewel Jelmer, de topper!
26-11-2022
Jeanne uit Barendrecht
Persoonlijke benadering, via telefoon, prettig als niet alles digitaal gaat. Binnen 1 week auto opgehaald, direct geld overgemaakt en vrijwaring geregeld.
24-11-2022
Bert uit Bennekom
Ik werd de volgende dag gebeld waarbij ik wat toelichtingen bij de auto kon geven. De volgende dag werd een reeel bod gedaan. De afwikkeling werd door de koper gedaan. Heel netjes en professioneel, waarbij er steeds persoonlijk contact was
23-11-2022
Astrid uit Hilversum
Auto aangeboden en dezelfde dag verkocht. Vlotteen goede service. De persoon die mij hielp was vriendelijk en ging meteen voor mij aan de slag. Auto om 11.00 aangeboden en na uur een verkocht
23-11-2022
Erwin Jansen uit Maasbracht
Wegens omstandigheden van de koper (onvoorzien) duurde het langer dan verwacht tot de auto werd opgehaald. Maar men bleef vriendelijk en alles is uiteindelijk correct afgehandeld. Dank daarvoor!
23-11-2022
Elvir uit Pijnacker
Mijn contact was Romario, deze meneer is prof in zijn vak en tevens ook eerlijk adviseur. Van mijn krijgt OSW dus een dikke 10. Romario bedankt. Groetjes familie Buljko
21-11-2022
Trudy Nijhof uit Nijverdal
Nadat ik mijn caravan had aangeboden nam OSW snel contact met me op en bracht me in contact met de koper. De koper en ik hebben een goede wederzijdse deal gesloten.
17-11-2022
piet uit Raamsdonksveer
Op zondag mijn auto via deze website aangemeld, op dinsdag is deze verkocht tegen een prima prijs. Werd door de medewerker uitstekend geholpen en werd er een duidelijke uitleg gegeven.
16-11-2022
Guuske uit Loosdrecht
Nadat ik de (sloop)auto op de site had gezet, kreeg ik vrij snel een goed bod. Na acceptatie is e.e.a. snel en naar volle tevredenheid afgehandeld.
16-11-2022
Anouk uit Oldenzaal
Had een auto die eigenlijk gekeurd moest worden. Maar kwam er nooit meer doorheen. Binnen 2 dagen een bod, snel verkocht! Ook een goeie prijs!
15-11-2022
Ben margraf uit RIDDERKERK
Alles tot in de puntjes geregeld Hele goede afspraken alles maar dan ook echt alles goed geregeld door osw maar zeer zeker door de kopende partij Veel app verkeer wat veel vertouwen gaf Niet een verkeerd punt wat verbeterd kon worden Zal dit iedereen aanbevelen heb dat ook al gedaan Veel dank mvg ben margraf ridderkerk Toyota 85 lz nt
15-11-2022
Judith uit Nederhorst den Berg
Zeer goed geholpen !! Mijn auto in de middag aangeboden bij OSW. En nog geen 3 uur later een goed bod gekregen. Binnen 24 uur alles netjes afgehandeld Top en zeer deskundig bedrijf!
12-11-2022
Rudjer uit Den Haag
Het contact met OSW is zeer goed bevallen. Ze zijn op een laagdrempelige manier bereikbaar en uitgesproken professioneel en behulpzaam.
11-11-2022
Eugenne uit Ridderkerk
Nadat ik mijn auto te koop heb aangeboden is er al snel contact met mij opgenomen. Ik kreeg een mooie prijs aangeboden en ging dus ook akkoord. Ik kreeg hierna nog een hoger bod van een ander bedrijf, ik heb hierna teruggebeld en eerlijk mijn verhaal gedaan en gezegd dat ik het hogere bod van het andere bedrijf zou accepteren. Dit begreep hij gelukkig. Ik ben zeer tevreden over hoe vriendelijk ik te woord ben gestaan en geef de service een dikke 10.
10-11-2022
Jacques uit Zwijndrecht
Ik had een auto waarvan de distributieriem brak. Te duur om te repareren dus moest deze naar de sloop, auto was al 20 jaar oud. Op google kwam ik de advertentie van osw.nl tegen en heb mijn "sloopauto" aangemeld. Binnen een half uur werd een goed bod gedaan en met een uurtje waren het ophalen van de auto, betaling en vrijwaring geregeld. Fantastisch zoals dit gedaan wordt door osw.nl
10-11-2022
Connie Van der laan uit Delfzijl
Afgelopen dinsdag mijn auto aangeboden en een half uur later was die ook al verkocht. Netjes afgehandeld service is echt top. Vandaag is de auto al opgehaald en afgehandeld.
10-11-2022
Sean Pourquie uit Amstelveen
Ik was heel tevreden over contact en ook voicemail/ whatsapp omdat ik door de dag zelf ook in calls zat en zo was het duidelijk en kon er snel geschakeld worden. Heel prettig en heel erg bedankt,
07-11-2022
André uit Heusden
Alles was eenvoudig, eerlijk en open. Het contact was snel, helder en eerlijk. We kregen een net bod zonder randvoorwaarden en ook de overdracht was snel geregeld. Kortom: erg positief
05-11-2022
Jan uit Bilthoven
OSW is een keurig bedrijf dat zijn afspraken graag wil nakomen. De handelaar die vervolgens de auto kocht is qua het nakomen van afspraken waneer de auto zou worden opgehaald minder betrouwbaar geweest. Tot drie keer toe werd de afspraak verzet.
03-11-2022
Frank uit Netersel
Ik werd eerst gebeld dat mijn auto was verkocht voor een bepaald bedrag. Een half uur later werd ik gebeld door de koper voor het maken van een afspraak. Deze is hij netjes nagekomen en het bedrag werd van te voren al overgemaakt
03-11-2022
Anoniem uit Ridderkerk
Auto binnen no time verkocht met geen gezeur aan de deur. Bedrijf kwam het ophalen, afmelden en geld stond gelijk op mijn rekening.
02-11-2022
Jos uit Heeten
De afspraak met de gegevens doorgeven is snel gemaakt en de bieding was na een kwartier bekend , De auto word op de afgesproken tijd opgehaald en ik krijg een vrijwaring en het geld.
01-11-2022
Marcel uit Nieuwe Niedorp
Na de eerste contacten uitgewisseld te hebben is de afhandeling vlot verlopen, de overdracht van de caravan aan de koper is prima gegaan en de afgesproken overdrachtbedrag is direct ontvangen door de koper.
01-11-2022
Inge uit Zoetermeer
Makkelijke site, geheel duidelijk wat te doen en de afhandeling bij de aankopende partij loopt heel soepel en eerlijk. Mijn volgende auto gaat ook zeker weer via osw verkocht worden binnenkort
27-10-2022