Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

3186 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Tom uit Breda
Ruim voor het afgesproken tijdsblok werd contact opgenomen en de tijd doorgegeven dat de motor gehaald zou worden. Prima op tijd en alles snel en duidelijk geregeld.
25-11-2021
Cindy uit Eindhoven
Ik werd direct na aanmelding auto gebeld en ze hebben mij steeds op de hoogte gehouden via telefoon. Documenten zitten correct in mijn digitale mapje, afspraken worden nagekomen. Perfecte communicatie van begin tot eind. Aanrader!
24-11-2021
TK uit Bilthoven
Geen gedoe, eerst geld overgemaakt, met vrijwaringsbewijs ter plekke komen op de afgesproken tijd, auto op de wagen, klaar. Hoe zorgeloos kan het zijn!
24-11-2021
Patrick uit Alkmaar
Erg goeie ervaring met de verkoop van de auto. Contact met OSW en verkoper, Cedar, verliep erg goed. Overdracht van de auto ter plekke geregeld en leuk gesprek gehad. Bedankt.
22-11-2021
R.J. de Groot uit Almere
zeer prettige ervaring. Ook wordt je op je gemak gesteld. snel geholpen en auto snel kunnen verkopen. raad een ieder aan om met osw in zee te gaan. een zeer tevreden klant
20-11-2021
Ronald uit Duffel
Omdat we tegenwoordig meer zeilen stond onze motorhome een beetje niets te doen in de berging. Niet meer de jongste maar nog in goeie staat leek het ons beter om hem te verkopen. We zagen een beetje op tegen vele bezoekers en lang wachten maar niets van dat met OSW. Ik bood hem aan op de site en nog dezelfde dag was hij verkocht. 2 dagen later werd hij opgehaald en keurig betaald. Een aanrader!
19-11-2021
Ruud uit Limbricht
Het is makkelijk geregeld. En vriendelijk personeel. Wel is het niet inzichtelijk welke biedingen er op de auto zijn. Of het hoogste bod wordt gekozen, of een voorkeurs bedrijf uit het netwerk.
19-11-2021
Theo uit Schijndel
Motor aangeboden. Meteen goedgekeurd. Krijg een telefoontje over de prijs. Goed advies. Dag later een goed bod, een tegenbod gedaan. OSW bespreekt mijn bod meteen koper. Beiden doen wat water bij dewijl koop gesloten. Vandaag 3 dagen nadat ik de motor aanbiedt opgehaald en € binnen. Supersnel en goed en behulpzaam ondersteund door OSW.
19-11-2021
Sidoni uit Rotterdam
Afspraak was heel goed geregeld. Telefoonnummer doorgeven en ja hoor keurig op tijd aangekomen. vrijwaring was gelijk geregeld en natuurlijk zoals afgesproken het bedrag contant ontvangen. Echt betrouwbare mensen. Chapoo!
18-11-2021
Venessa uit Vlaardingen
Al duurde het eerste contact met de koper dan iets meer als 24 uur, ik werd door OSW netjes gebeld of alles al geregeld was en anders zouden zij dit meteen regelen en contact opnemen met de koper. Door bemiddeling door OSW hebben wij een prima bod gekregen voor onze auto. Zeker een aanrader dus!
17-11-2021
Leander Winter uit Assen
Caravan aangeboden. Al na 1 uur gebeld. Uitleg gegeven. Teruggebeld, onderhandeld over de prijs en uiteindelijk een goed bod. Zelfs na verkoop nog een belletje of de aankopende partij al contact had opgenomen. Al met al de caravan in 6 uur verkocht. Heel netjes allemaal.
16-11-2021
Dhanashree uit Apeldoorn
Goede ervaring gehad, contact gelegd en binnen 3 dagen werd door een partner van osw mijn auto opgehaald. Snelle communicatie doormiddel van telefoon maar ook whatsapp.
16-11-2021
Arnold uit Emmer-Compascuum
Via Google ontdekte ik osw.nl. Ik dacht: we kunnen het altijd proberen. Aanmelden ging heel eenvoudig en ik werd direct gebeld en er werden heldere afspraken gemaakt. Vervolgens heb ik zelf contact opgenomen met een autosloopbedrijf en deze deed mij een bod op mijn auto. Vervolgens werd ik gebeld door osw en kreeg ik een nog hoger bod. Prima dus! Ook de afhandeling verliep prima, auto is volgens afspraak opgehaald, gevrijwaard en direct betaald.
13-11-2021
Melby uit Nunspeet
De distributieriem van mijn auto was geknapt met daarbij onbekende motorschade. De auto reed niet meer. De auto zelf wegbrengen naast een sloop zou een hele opgave zijn. Op internet ben ik bij OSW gekomen. Direct mijn auto aangemeld. En dag later een acceptabel bod gekregen. Ik kreeg een duidelijke en overzichtelijke koopovereenkomst en de koper haalde dezelfde week mijn auto op. Top service!
10-11-2021
Eric uit Amsterdam
Netjes geholpen door de telefoon Caravan handellaar was heel netjes en eerlijk zeggen waar het opstaat Was er ook op tijd aanwezig
10-11-2021
Nick uit Gorinchem
Er is netjes contact gehouden over wanneer en hoe laat hij de auto op kwam halen, binnen 10 minuten hebben we alles netjes afgehandeld . Ik raad dit bedrijf zeker aan !
10-11-2021
Math uit Wittem
Auto werd opgehaald precies op het afgesproken tijdstip. Administratie duidelijk en overzichtelijk. Chauffeur handelde alles snel en perfect af.
09-11-2021
Paul Veijer uit Scherpenzeel
Snel een bod ontvangen. Snel verkocht. Vriendelijke man die mijn voertuig op kwam halen. Het voelt al gauw wat vertrouwder, omdat er nog een organisatie tussen zit die de bieders controleert.
03-11-2021
Andrea uit Egmond aan den Hoef
Auto via de website aangeboden. Binnen 2 dg definitief koop gesloten. Soms lopen de e mails wat over elkaar heen bv ik kreeg al een mail over de verkoop terwijl er nog geen definitieve overeenkomst was. Verder goed geholpen door de klantenservice met de afhandeling.
03-11-2021
Kees Hordijk uit Maarssen
Vandaag Clio opgehaald door Super Deal autobedrijf. Heel plezierig contact, zonder enig gedoe wat je ook wel eens hoort bij verkoop van auto's via veiling. Werkwijze van OSW strak en plezierig.
03-11-2021
JHM Vrolijk uit Amersfoort
Bod per email ontvangen en geaccepteerd. Afspraak op locatie door mij paar keer verzet maar goed opgelost. Bouwjaar en datum van afgifte kwamen niet overeen. Vervelend voor beide partijen.!!!!!!! Door in de toekomst de vraag vooraf te stellen wat is 10e letter op het kenteken bewijs kan dit heel eenvoudig voorkomen worden. Verder alles snel en kordaat afgewikkeld
02-11-2021
Fabian uit Utrecht
Goede uitleg miste wel persoonlijke touch op de verkoopovereenkomst (c.q advertentie niet rijdende auto verkoopovereenkomst moest de auto kunnen rijden en audio getest worden maar als de auto het niet doet is dit verwarrend voor mij)en dreigende taal verkoopovereenkomst omtrent je bent akkoord met onze voorwaarden, liever had ik een kleine geruststellend samenvattibg gezien dat osw de verkopende partij duidelijk wat ze naar de kopende partij sturen ( ik zag geen advertentie alleen een verkoopovereenkomst in de mail van de deal) tevens fotos uploaden was een drama fotos versprongen van plek waar de foto geplaatst is naar rechts voor links achter en hierna verdwenen de fotos misschien is een kis keep it simple de beste manier
02-11-2021
Peter uit LOENEN AAN DE VECHT
Als nieuweling eens de som op de proef genomen. En mijn auto aangemeld bij OSW. Ik kan niet anders zeggen dan dat de site klantvriendelijk is, de mensen die contact met je opnemen vriendelijk en meewerkend. En de sloperij die de auto heeft opgehaald zeer correct was. Dus sjapoo.
29-10-2021
Marjorie uit Utrecht
Als niet-ervaren caravan-verkoper heb ik zaken gedaan met OSW. De aanpak en organisatie gaven me vertrouwen. Het contact met de koper verliep soepel, evenals de uiteindelijke verkoop.
28-10-2021
cees uit tuitjenhorn
Na aanmelding bijna direct terug gebeld. Aan vullende foto's via de whatapp kunnne toe sturen. Snel een goed bod gehad. Na acceptatie werd de zelfde dag nog gebeld om de een afspraak te maken om de auto op te halen. Bij afhalen auto en korte inspectie van het voertuig werden de financiën geregeld en kreeg een vrijwaringsbewijs.
27-10-2021
Kh uit Amsterdam
Goed, snel en makkelijk geregeld. Zodra een bod wordt geaccepteerd krijg je meteen koopcontract ( netjes ). Is ook gegarandeerd dar de auto wordt opgehaald en je krijgt ook de beste prijs.
26-10-2021
Patrick Scholten uit Haarlem
Mijn sloopauto is verkocht via osw. Het plaatsen ging heel eenvoudig en ik kreeg vanzelf een bod en werd tussendoor goed op de hoogte gehouden.
23-10-2021
Dik Siemons uit Zwaanshoek
Betrouwbaar adres om zaken mee te doen. Dezelfde dag teruggebeld en de verkoop was een feit. De caravan is keurig op de afgesproken tijd door de koper opgehaald. Alles dik in orde!
22-10-2021
Said uit Hasselt
Heel klantvriendelijke afhandeling! Na reeds 1 dag op de site van OSW kreeg ik al voordurend updates van biedingen van Junior. Achteraf in contact gebracht met de koper en de verkoop verliep prima!
18-10-2021
Ivo uit Heukelum
Telefonisch met OSW de verkoopprijs overeengekomen, vervolgens afspraak gemaakt met de partij die de auto kwam ophalen. OSW werkt als tussenpersoon tussen jou en verschillende opkopers. Helaas wilde de opkoper toen ze hier voor de deur stonden alsnog een lagere prijs geven, ondanks dat er geen afwijking zat tussen de door mij gemelde gegevens en staat van de auto met de werkelijke staat van de auto. Na een telefoontje met OSW werd mijn auto 5 minuten later alsnog voor de met OSW afgesproken prijs opgehaald. OSW is gelukkig goed bereikbaar! Met speciale dank aan Dave voor het snel en correct handelen.
15-10-2021