Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4!

3793 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Baer uit Venlo
Ben blij met OSW in contact te zijn gekomen. Na een paar korte mails en telefonisch contact zijn duidelijke afspraken gemaakt. Auto op afgesproken tijdstip opgehaald, vrijwaringsbewijs en de afgesproken vergoeding afgegeven. Top geregeld!
04-07-2022
Thomas Drukker uit Nieuwstadt
De prijs mocht echt wel €100,- hoger zijn maar omdat het snel geregeld was vond ik het best. Afspraken zijn snel gemaakt en nagekomen.
04-07-2022
Tanja uit Utrecht
Binnen twee dagen mijn auto verkocht voor een veel hogere prijs dan andere handelaren boden. Moest hem wel zelf wegbrengen maar dat was de prijs zeker waard.
04-07-2022
Hans uit Zeist
Prima ervaring en de verkoop was binnen een week geheel naar tevredenheid afgehandeld. De OSW relatie, die mijn caravan gekocht heeft, was vakkundig en zeer klantvriendelijk.
03-07-2022
Joost uit Dordrecht
Na tal van opkopers gecontact te hebben en daar teleurstellende prijzen van gehoord te hebben, was osw mijn laatste poging. Ik werd een dag later keurig gebeld door osw om nog een aantal vragen te beantwoorden. Hierna werd de auto aangeboden bij hun contacten en hier kwam een eindelijk een eerlijke prijs uit. Ik kreeg opeens 4 x zoveel als bij een andere bekende opkoper. En bijna 2x zoveel als bij de opkoper van de reclame ( welke wel een keurige prijs hebben geboden voor mijn vorige auto). Ik ben heel tevreden met de gang van zaken.
03-07-2022
Gert Wingelaar uit Hilversum
Ik ben uitstekend geholpen met de verkoop van mijn caravan. Vriendelijk en professionele aanpak van de medewerkers. Dit bedrijf is een aanrader.
02-07-2022
K.zweers uit Utrecht
Mijn ervaring betreft vooral de overdracht aan de geen die de caravan heeft gekocht als zeer prettig ( per slot van rekening door jullie geselecteerd).Toen wij thuis waren gekomen belde ze over de afstandbediening van de moever die hij nergens kon vinden,maar gelukkig heeft hij terug gebeld dat die onder het bed vandaan te voorschijn is gekomen.een hele gerust stelling want wij vonden het zeer vervelend dat hij zoek zou zijn.Kortom bedankt voor alles.
02-07-2022
Arslan uit Zoetermeer
Ik werdt niet eens binnen 24 uur gebeld en al snel een koper gevonden. De kopers waren eerlijk ze hebben aanbetaling aangeboden k heb zelf aangegeven dat het niet nodig( woord is woord) we hebben elke dag contact gehad en vandaag is de auto opgehaald. Eerst hebben ze het geld overgemaakt daarna derest geregeld. Top service bedankt
02-07-2022
Kick uit Stroe
Reageert snel na inzenden van de bootgegevens en foto's. Snel een bod gekregen. Na twee dagen koop- en verkoop gesloten. En na bezichtiging van mijn boot door de bieder, is het geld gelijk overgemaakt op mijn rekening. Verder goede begeleiding door de medewerkers van OSW.
01-07-2022
Johannes uit Kerkrade
De afwikkeling van mijn "autosloop" verliep snel, volgens afspraken, vriendelijk en gemakkelijk. Ook werd het ophalen zorgvuldig gekontrolleerd en.... door vriendelijke mensen. (Ook de afhaler!!!!!)
30-06-2022
Corey uit Vlaardingen
De gemaakte afspraak verliep correct en de afhandeling ging erg snel. Geld en vrijwaringsbewijs waren binnen een paar minuten binnen, zeker een aanrader voor iedereen die een sloop/loop auto wil verkopen.
30-06-2022
Laura uit Budel
Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van OSW voor de verkoop van de auto van mijn vader. Na het plaatsen werd ik binnen een dag gebeld door een zeer vriendelijke medewerker die nog wat aanvullende informatie vroeg. Direct daarna werd mijn ingediende verkoopverzoek goedgekeurd. Binnen een dag weer teruggebeld door dezelfde vriendelijke medewerker met een prijsvoorstel. Ik heb bedenktijd gevraagd voor overleg en dat was geen enkel probleem. De voortgang van de verkoop/biedingen is makkelijke te volgen omdat er telkens een mail komt met een update. Nadat we het bod hebben geaccepteerd werden we nog dezelfde dag gebeld door de dealer die het bod had gedaan. Deze is de auto nog dezelfde dag komen ophalen bij mij thuis. De dealer kwam vanaf de andere kant van Nederland dus dat was een rit van enkele uren. Geen discussies ter plaatse over de kwaliteit van de auto of heronderhandelen over de prijs. Direct geld overgemaakt en de overschrijving geregeld. Maximale ontzorging, wat een fijne verkoopervaring!!!!!!
30-06-2022
Adri uit Houten
Ik had een caravan te koop. Het systeem waarbij je via de website een advertentie aanmaakt werkt. Binnen een week had ik een acceptabel bod. Je moet niet de hoofdprijs willen hebben, maar het gemak is ook een punt. Het biedende bedrijf heeft alles soepel afgewerkt.
30-06-2022
Rob uit Drachten
‘ middags een aanvraag gedaan, binnen een uur een goed bod gehad. Daarna contact gekregen met de koper en de volgende ochtend werd de caravan na controle meegenomen.
22-06-2022
Eugene Severijnen uit Heerlen
Vrij snel al een goed bod. Na de acceptatie van het bod, neemt het bedrijf contact op voor een afspraak Op de afgesproken tijdstip van ophalen komt de vervoerder de auto halen. Fijne communicatie en je krijgt direct je geld en de vrijwaring. Goed geregeld allemaal fijne service en goede bemiddeling.
19-06-2022
Jan uit Noordwolde
Na de bieding ben ik gebeld door OSW op hun eigen initiatief omdat ik zelf moeite had met inloggen. Ik ben vriendelijk geholpen waarbij iemand voor mij de ontbrekende gegevens invulde. Even later had ik van de opkoper al een factuur in de mail en ook daar is alles correct afgewikkeld. Zonder ook maar enige rompslomp alles perfect geregeld.
13-06-2022
Gabrielle uit Almere
Caravan te koop aangeboden, duidelijke site om je product aan te melden. Snelle reactie terug dat de verkoop geaccepteerd werd. Zaterdag aangemeld, zondag geaccepteerd en maandag al een bod. Na acceptatie van het bod, nog dezelfde dag een verkoop overeenkomst. En gebeld door de koper om een afspraak te maken om de caravan op te komen halen. Koper inspecteerde de caravan, waarna de koop verder werd afgerond. Zal OSW zeker als tussenpersoon bij andere aanbevelen. Ook na de verkoop mail gehad of de afronding goed verlopen was. Kwam OSW via google tegen en nav de referenties verdere stappen ondernomen.
12-06-2022
Roeland uit Nieuwkoop
Na een advertentie geplaatst te hebben, werd ik snel terug gebeld. Ze gingen gelijk contact opnemen met een bedrijf die de caravan kon afvoeren en werden er duidelijke afspraken gemaakt. Diezelfde dag werd ik gebeld door dat bedrijf, waren zij goed op hoogte van deze afspraken en konden we een datum plannen. Een paar dagen later werd de caravan opgehaald.
12-06-2022
Roeland uit Vlaardingen
Zonder zorgen de caravan verkocht. De dealer kwam op de afgesproken tijd de caravan ophalen en kreeg ter plaatse via een emailtje het vrijwaringsbewijs. Binnen een kwartier was alles geregeld.
08-06-2022
Julie uit Dordrecht
Vriendelijk, vlot en zeer prettig geholpen bij de verkoop van een auto. Na aanmelding voor de site is er contact met mij opgenomen om inhoudelijk zaken door te spreken. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en samen kwamen we daardoor spoedig tot een deal. Tot aan de verkoop netjes polshoogte gehouden en na de verkoop nazorg gehad per mail. Een bedrijf die in alle fases betrokken is gebleven. Vraag, aanbod, deal en nazorg even iets van zich heeft laten horen. Hele prettige eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
07-06-2022
Bart uit Den haag
Mijn ford liet het afweten na 5 ton! Beyond repair dankzij de bemiddeling binnen 2 dagen een goede opkoper gevonden en alles prima afgehandeld; verkoopprijs binnen 1 dag op mijn rekening en na 2 dagen vrijwaringsbewijs en geen zorgen meer! Kortom prima geregeld !
07-06-2022
Lianda Philippen uit Obbicht
Zonder zelf al te veel sores te hebben de caravan op een fijne manier verkocht. Het plaatsen van de advertentie ging gemakkelijk en alles wer prima afgehandeld.
07-06-2022
Huub uit ‘t Harde
Heb mijn motor in een dag verkocht via OSW. Heldere website, duidelijke instructie, eenvoudig de noodzakelijke info weer te geven met als resultaat een snelle verkoop van de motor. Verkoper haalde de motor de volgende dag al op en wikkelde alles ter plekke af. Bij elkaar een snel en tevredenstellend resultaat.
04-06-2022
Sjef van Hamelsveld uit Vessem
Na mijn auto bij osw aan gemeld te hebben (15.10) uur ben ik om 16.40 uur terug gebeld met een goede prijs voor de aangeboden auto twee uur later nam de koper contact met mij op voor mijn bankrekening en maakte Het overeen gekomen bedrag over. 1 dag later nam de koper contact op voor een afspraak de auto op te halen keurig met vrijwaring bewijs Dit alles is van het begin tot eind perfect geregeld Dank Sjef v Hamelsveld
03-06-2022
Paul uit Arnhem
Na plaatsen concept aanbieding op site, wat al heel gemakkelijk ging, vrijwel per omgaande telefonisch door OSW benaderd, waarna gegevens nog wat werden verbeterd. Daarna zelfde dag bieding van potentiele koper die na accepteren bod volgende dag contact opnam waarna verkoop geregeld werd. Koper is ook in alle opzichten correct vlot en servicegericht (kan tenaamstelling en betaling yer plekke in orde maken). Vlotter kan haast niet en gemakkelijker ook niet.
03-06-2022
E. uit Groesbeek
OSW heeft zich goed ingezet om mijn motor via diverse kanalen aan te bieden en dit heeft geleid tot een voor mij prettige afhandeling.
02-06-2022
Anneke uit Voorburg
Binnen 2 dagen auto verkocht en opgehaald. Goede en snelle communicatie. Betrouwbaar en eerlijke biedingen van de aangesloten partijen.
02-06-2022
Rob uit Mill
Ik had een hele snelle reactie van OSW op mijn internet aanmelding met een check naar het gebodene en de vraagprijs. En daarna een hele snelle uitkomst met 5 bieders, waarvan ik de hoogste gekozen heb die redelijk dicht bij de vraagprijs zat. Gezamenlijk binnen een uur.
01-06-2022
Peter uit Eindhoven
Na een telefoontje hebben we een afspraak gemaakt wanneer de auto opgehaald zou worden. Dat was de dag erop. Drie zeer nette en vriendelijke werknemers van Cedar Auto B.V. kwamen de auto ophalen. Hebben alles doorgesproken. Daarna alles gecontroleerd en goedgekeurd. Vrijwaringsbewijs heb ik direct ontvangen.
31-05-2022
Denise uit Waddinxveen
Mijn ervaring met OSW is zeer positief, binnen een week was mijn auto verkocht en opgehaald. Prima contact, fijn idee dat ik een contactpersoon had in het geval er iets mis zou gaan, maar gelukkig is alles meteen goed gegaan.
29-05-2022