Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4!

3973 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
René uit Roermond
vanaf het begin dat ik in contact kwam met OSW een warm gevoel. Toch hadden zij mij om foto's van de caravan te maken, zodat de koper een beter beeld had van wat hij kocht. Wij (koper en ik) zijn er uiteindelijk uitgekomen voor een eerlijke prijs.
12-08-2022
Kris uit Zwevegem
Er werd snel contact gelegd met potentieel geïnteresseerde kopers en na enkele uren was er een redelijk bod. Na afsluiten van de verkoopovereenkomst werd het bedrag snel op rekening over geschreven. OSW bleef uitstekend opvolgen: navragen of er al een datum geprikt was voor het afhalen van de wagen (niet, dus koper gecontacteerd door OSW) en check of wagen effectief werd afgehaald alvorens het dossier te sluiten.
12-08-2022
Herman uit Heerhugowaard
5 minuten nadat ik mijn auto had aangemeld via de website had ik een medewerker aan de lijn die alles nog even met mij doorliep, vervolgens bevestigd wat ik minimaal voor de auto wilde hebben ging hij aan de slag. Nog geen twee uur later had hij een reëel bod op mijn auto en na akkoord was mijn auto verkocht. Dag later had ik contact met de kopende partij en weer een dag later is de auto opgehaald
11-08-2022
Willem uit Hoofddorp
Snelle reactie, goede biedingen en mijn motor verkocht voor een goede prijs aan een correcte koper. OSW houdt je goed op de hoogte van de biedingen, volgt het proces, en is bereikbaar voor vragen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.
09-08-2022
F oude egberink uit Hengelo
Helemaal naar wens, goede afspraak ook met de kopende motorzaak. Geen gezeur goede afspraak, prima geregeld met geld en vrijwarings bewijs. Kortom volledig tevreden. Groet
09-08-2022
Nick uit Giethoorn
Ik had een loop/sloopauto die ik wilde verkopen. Via OSW werkt dit snel, is uitleg duidelijk en simpel, ofwel, het proces voor de verkoop wordt gewoon goed geregeld.
08-08-2022
Peter uit Lathum
Duidelijke site en gemakkelijk in gebruik. Telefonisch contact ivm het bod. Afhandeling snel en correct. Kortom een goede logistiek.
08-08-2022
Cor uit Winterswijk
Na telefonisch overleg binnen 1 uur een goed bod gekregen op mijn motor. Koper nam contact op en binnen 3 dagen alles geregeld. Ook OSW belde of koper contact had opgenomen en zijn afspraak had nagekomen.
05-08-2022
Cees uit Driebergen
Je word hier top geholpen en netjes te woord gestaan en zeker als je je motor heb verkocht netjes alles afgehandeld door bedrijf die de motor op komt halen zou zeker weer geholpen worden door dit bedrijf
05-08-2022
Veronique uit Enschede
Alles snel en goed geregeld, hele goede service. Mijn auto is volgens afspraak opgehaald door een nette chauffeur. Geld is betaald en vrijwaringsbewijs heb ik per mail ontvangen.
05-08-2022
Marco Zajec uit Rije
Ik heb de auto die ik wilde verkopen aangemeld bij de website van OSW. Dezelfde dag is door OSW telefonisch contact gelegd en alles besproken. Binnen enkele dagen is de auto verkocht voor het bedrag wat ik voor ogen had. Ik denk dat het netwerk wat OSW super is en ben blij dat ik daarvan gebruik heb mogen maken.
05-08-2022
Paul uit Hoofddorp
De site geeft voldoende ruimte voor een complete omschrijving van het te verkopen product. Binnen 24 uur een mooi bod ontvangen, het gehele proces heeft niet meer dan 4 dagen geduurd. Ik had het product op de site zo duidelijk en zo compleet mogelijk omschreven inclusief de schades, het bod wat onder voorbehoud was uitgebracht heb ik ook bij de verkoop ontvangen. Tijdens een kopje koffie wordt de vrijwaring en en de betaling electronisch geregeld.
03-08-2022
Roy Homan uit Sassenheim
Erg prettige ervaring gehad! Netjes opgebeld goed naar mijn wensen geluisterd. Met een mooie correcte prijs gekomen. Mij de tijd gegeven om erover na te denken. En daarna zelfs nog opgebeld met een nieuw hoger bod.
02-08-2022
Theo uit Almere
Via de website aangemeld. Daarna ging alles soepel zoals op de site wordt vermeld: goede reële inschatting van de handelsprijs. Na één dag was de verkoop voor de verwachte prijs al rond. Ik ben zeer tevreden.
28-07-2022
Peter uit Dronten
Goede communicatie en een eenvoudig verkoop proces wat geleid heeft tot een zeer snelle verkoop van de caravan. Realistisch bod door een betrouwbare partij en een snelle afhandeling.
27-07-2022
Harald uit Didam
Mijn motor makkelijk op de site gezet Na biedingen netjes contakt met ons opgenomen Uiteindelijk de motor toch snel verkocht Zeer prettige afwikkeling van alle kanten Dikke 9 Geen kosten of verplichting Aanrader
27-07-2022
Pascal Keuren uit Montfort
Geweldige service na 1 dag auto al verkocht voor de gevraagde prijs Contact met garage die mij auto heeft gekocht.liep ook perfect
25-07-2022
Reinier de jong uit Beilen
Nadat we alle info hadden gegeven werd de sloopauto binnen 48 uur verkocht en de volgende dag opgehaald zonder gedoe...echt een aanrader. Supersnelle afhandeling, vertrouwd en gratis
21-07-2022
Franco uit Heusden zolder
Osw is een bedrijf waar je een goede service krijgt een goede prijs krijgt en vooral klantvriendelijk zeker een aanrader voor iedereen.dank u voor alles Mvg franco.
21-07-2022
Philippe uit Mol
Alleen maar positief over het verloop van de verkoop; snel en zonder problemen. Ophaling van het wrak stipt volgens afspraak door een uiterst vriendelijk kerel.
21-07-2022
Mike uit Eindhoven
Eerlijk gezegd had ik geen hoge pet van de auto inkoop sites. En die verwachting klopte ook perfect bij de andere auto inkoop sites. Maar niet bij osw. Osw bleef door gaan en kwam elke keer met een beter en hoger bod. Waar andere het al opgegeven hadden is het osw gelukt om een realistisch bedrag te regelen. Dave nogmaals bedankt!
20-07-2022
Wim uit Edam
Snelle plaatsing van mijn motor en al heel snel een goed bod ontvangen. Dit bedrag lag beduidend hoger dan ik bij inruil voor mijn motor zou hebben ontvangen. Heldere duidelijke afspraken en een dag voor de motor werd opgehaald stond het geld al op mijn rekening. Bij ophalen uiteraard direct het vrijwaringsbewijs in mijn mailbox.
20-07-2022
Jos uit Krommenie
Komt afspraken snel en duidelijk na. Biedt transparantie wat betreft bedrijven waar mee wordt samengewerkt. Alleen is de uiteindelijke verkoopprijs aan de lage kant, maar ik heb er weinig voor hoeven te doen.
19-07-2022
Hans uit Roosendaal
Ik moest ivm een knieoperatie afscheid nemen van het motorrijden.. Gekozen om via OSW mijn motor te verkopen.. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de snelle verkoop en afhandeling..
19-07-2022
Nathalie uit Alkmaar
Een toch wat lastiger object (Hobby Excelsior) om te verkopen en tóch redelijk snel een bod én een partij die wilde kopen georganiseerd. Eerlijke prijs voor het object, realistisch advies.
19-07-2022
Gijs uit Putten
Mijn caravan via OSW verkocht. Vraagprijs niet gekregen maar overig zeer positief. Snel bod gekregen en na acceptatie binnen een paar dagen opgehaald. Correcte afhandeling betreft betalen en vrijwaren. OSW heeft na accepteren bod contact opgenomen over afhandelen niets dan positief
19-07-2022
Robert Spoor uit Purmerend
Had mijn Honda Hornet uit 2005 aangemeld en diezelfde dag nog verkocht er werd ook niet gezeurt door beide partijen alles is netjes en keurig verlopen zeeeeeer tevreden.
19-07-2022
Robert uit Huizen
Motor te koop aangeboden, binnen een middag prijs advies en bod gekregen. Binnen een paar dagen motor opgehaald, financiën en vrijwaring per direct geregeld. Kan het zeker aanbevelen, en zal bij nieuwe verkoop zeker weer deze weg bewandelen
18-07-2022
henk remie uit Goirle
keurig gedaan alleen als ik op geef dat de wagen niet 100% is dat er gebruiks dingen op zitten moeten ze niet liggen te zeuren over een paar krasjes en een klein tikje in de bumper maar toch goed kunnen regelen hy wou er twee honderd vanaf doen ik zeg dan gaat het niet door ik heb op gegeven dat niet 100 procent is alles goed gedaan gr henk
18-07-2022
Kim uit Amsterdam
Vriendelijke en snelle service. Vrijwel direct in contact met koper gebracht die een goed bod op onze caravan deed. Daarna verliep alles 'via whatsapp' met fa. Stienstra vlekkeloos op afstand.. sleutels opgestuurd, geld overgeboekt, meldcode gestuurd en vrijwaringsbewijs ontvangen. Makkelijk zo.
18-07-2022