Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

2721 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Jan uit Amersfoort
Na plaatsing van de gegevens op de site van OSW van de caravan, werd ik heel snel benadert, en werd een definitieve prijs afgesproken. Bij het ophalen van de caravan, wat op de afgesproken tijd en plaats, allemaal perfect verliep, was de koper, tevreden of de staat van de caravan, en werd alles naar wens afgehandeld.
15-06-2021
Robert uit Groenekan
OSW begeleidde de verkoop met ontzettend veel zorg. Ik werd gebeld voor informatie en overleg en voelde me in goede handen. Er wordt op geen enkele manier druk op je uitgeoefend, het voelt integer en vertrouwd. Ook als de verkoop gerealiseerd is bellen ze nog na om te checken of de koper contact met je opgenomen heeft voor de overdracht.
13-06-2021
Joyce Viola uit Rotterdam
Mijn caravan was binnen een dag verkocht. Mooie afhandeling van de koper. Een super aardige klantenservice van osw. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.
08-06-2021
Leon uit Heythuysen
Caravan op site geplaatst. Binnen 45 minuten contact opgenomen door OSW. Ze hadden al een koper op het oog. Prijs overeen gekomen en binnen een uur (totale tijd!) hadden wij de caravan al verkocht. Ook het contact met koper is voortreffelijk verlopen. Netjes op tijd de caravan opgehaald, vrijwaring ter plekke geregeld en financiële kant keurig afgehandeld. Zeer tevreden over OSW.
08-06-2021
Kees Kersbergen uit Asperen
Natuurlijk zal ik op marktplaats meer voor mijn voertuig hebben ontvangen! Maar via OSW heb ik zelf eigenlijk niets hoeven doen. Caravan aangemeld met wat mijn gedachte prijs was. Advies gekregen wat echter een reeele prijs was. Mooi bod gehad, geaccepteerd en verkocht. Thuis op laten halen waarbij de betaling en de vrijwaring direct geregeld zijn. Dit alles heeft binnen een tijdsbestek van 1 week plaatsgevonden. met andere woorden: Say no more!!
05-06-2021
Peter Jan uit Amersfoort
OSW is hulpvaardig. Duidelijke communicatie, bellen snel terug als ze dat zeggen; is de vast contact niet bereikbaar, dan is er iemand anders om te helpen. Bij het ophalen van de auto was er een discussie met de betreffende koper. OSW heeft bemiddeld om voor mij als verkoper het beste resultaat te krijgen. Vaste prijs = vaste prijs, geen onderhandeling meer.
04-06-2021
Didier uit Ieper
Wie dacht schrik te moeten hebben een motor te verkopen op deze manier, die heeft het goed mis. Wat een eerlijke site , zelf nooit aan gedacht mijn motor op deze manier te kunnen verkopen. Heel vlot, zeer tevreden en een aanrader voor wie zijn motor wil verkopen . Super!!
04-06-2021
Natascha uit Vaassen
Snelle reacties, doen wat ze zeggen. Netjes afgehandeld. Kan het zeer aanraden. Wij hebben een motor verkocht via OSW en met een dag was hij verkocht aan een dealer. Netjes geregeld.
04-06-2021
Maurice uit Den Haag
Ik vond als 42 jarig het internet gebeuren toch iets wat onduidelijk en ingewikkeld, Maar dat ik toch ineens telefonisch benaderd werd ivm. biedingen en er vervolgens bemiddeld werd met de koper vond ik toch wel héél netjes en mooi. De koper zelf was 1,5 uir later en bood €50,- minder vanwege "geïmiteerde" katalysator (wat ik als leek maar moet aannemen) dat gedeelte was minder' maar dat was de koper, over uw organisatie alleen maar lof.
03-06-2021
Maurice uit Bodegraven
Het aanmelden op de site was helder, duidelijke communicatie over de biedingen. Na acceptatie van een bod werd de auto nog dezelfde dag opgehaald door een keurig bedrijf, erg goed contact. Het koopcontract dat vooraf wordt gemaild is helder en voorkomt eventuele discussie: die was er in mijn geval niet, het afgesproken bedrag is volledig voldaan.
03-06-2021
M uit Dordrecht
Op maandagmiddag onze auto te koop aangeboden op de site van OSW en dinsdagmiddag al verkocht. De medewerker van OSW neemt al het werk van onderhandelingen uit handen en overlegt keurig en snel of je een bod wil accepteren. Het garagebedrijf dat gisteren de auto kwam ophalen was zeer content over de aankoop. Vrijwaring en betaling was binnen 10 min.geregeld. Ik raad iedereen aan om rollend en varend materieel via OSW te verkopen zodat je achteraf, via de telefoon of aan de deur, geen gezeur hebt over het verkochte object of dat zij na een deal niet komen opdagen!
02-06-2021
Judith uit Arnhem
Heel duidelijke en eenvoudige manier om je auto aan te bieden. Het is snel verlopen. Binnen een dag had ik een goed bod en de volgende dag al was mijn auto opgehaald.
01-06-2021
erik uit klimmen
ik had geen ervaring met osw of iets dergelijks,wat een fijne ervaring! na telefonisch kontakt afspraak gemaakt en alles werd zeer correct afgehandeld,zeer vriendelijke mensen ,!!
01-06-2021
Remco uit Lelystad
Kwamen met het beste bod. De overdracht en betaling was snel, eenvoudig, volgens afspraak en geen afdingen of gezeur aan de deur en letterlijk binnen drie minuten geregeld. Top!
31-05-2021
Ton uit Martens
Duidelijke informatie en eenvoudige aanmelding bij wijkopenmotors.nl, zeer snelle verkoop van mijn motor en prima afhandeling met de koper. Niets dan lof!
27-05-2021
Patricia uit Leersum
Na eerst wat teleurstellende biedingen, toch nog een aannemelijk bod gehad en geaccepteerd. Netjes de motor opgehaald en alles meteen geregeld.
26-05-2021
Jan hofman uit Rockanje
Echter veel minder tevreden over het bedrijf dat de auto op zou komen halen.. Afgesproken was om 12.00..om 17.30 echter na 6x gebeld te hebben kwamen ze uiteindelijk me wagen ophalen
24-05-2021
Marisha Van den aardweg uit GORINCHEM
Mooi bod gehad op mijn auto. Kon het bod makkelijk accepteren via het account en had meteen de gegevens van het bedrijf met wie ik zaken ging doen. Auto is vervolgens binnen een week ppgehaald en betaald.
23-05-2021
Bianca uit Capelle
Super geregeld . Ik zet iets te koop, de koper doet een bod ik accepteer en we hebben een verkoopovereenkomst . Heel snel gegaan en goed geregeld . Bedankt!
21-05-2021
Oumhamed uit Utrecht
Nog geen enkele uren later ben ik gebeld met een leuk bod. Uiteraard had ik elders een hoger bod gekregen en dit ook mede gedeeld. Na wat aarzelen boden zij hetzelfde. Ruimte voor onderhandelen was er zeker, echter heb ik het bod aangenomen. Alles binnen enkele uren geregeld en een afspraak gemaakt met de sloopservice om de auto op te halen. Prima!
17-05-2021
Rob uit Vlaardingen
Had mijn motor zondag s,avonds op de site gezet en was twee dagen later verkocht voor de prijs die ik er voor wilde hebben Heb twee maal contact gehad met een medewerker van OSW die je zeer vriendelijk te woord stond aan de telefoon Al met al was alles snel en goed geregeld
14-05-2021
john uit Landgraaf
alles volgens afspraak zeer vriendelijke mensen komen vertrouwd over en een goed bod voor mijn defeckte auto en vrijwarings bewijs terplekke gewoon toppie
14-05-2021
Desiree uit Schiedam
Erg fijn om OSW als tussenpersoon te hebben. Mijn auto was klaar voor de sloop, reed niet meer en ik had geen idee wat ik moest doen. Ik heb mij aangemeld bij OSW en binnen 2 dagen was mijn auto verkocht en netjes opgehaald.
11-05-2021
Antonio uit Amwrsfoort
Was netjes geregel optijd en ook klant vriendelijk Ik zou ook aan mijn vrienden oves OSW vertelen en hoe goed zijn ze in het behandelen van auto te verkopen
11-05-2021
Frans uit IJmuiden
Ik kende het bedrijf niet, je geeft aan watje wilt en zeer snel door rond te bellen en tips te geven hadden ze een koper die onder mijn prijs lag geweldig
11-05-2021
Frank uit Enschede
Wij moesten onze 25 jaar oude auto kwijt. Ik had de 2 handelaren bij ons in de stad bekeken, maar dat was niet wat (slechte ervaring mee). Bij een zoekopdracht bij OSW terecht gekomen en daar het een en ander ingevuld. Ook had ik een account aangemaakt. De volgende dag werd ik gebeld dat er bieders waren, echter ik heb niets in mijn account teruggevonden. Maar alles goed en wel is gisteren de auto opgehaald, door een vriendelijke meneer. Wel even vermelden dat men (even uit het hoofd) 2 weken de tijd heeft om het op te halen. Dit mag wel op de webpagina vermeld worden. Gelukkig was het voor ons binnen een week, want anders had de auto zonder APK op straat gestaan.
06-05-2021
Rob uit waddinxveen
Het telefonisch contact was prettig. Ik had er niet zo zin in om te leuren met de motorfiets. Via internet een acceptabele prijs in mijn hoofd. Zowel een ondergrens als een ideaal bedrag. De biedingen via Marktplaats waren lager. Tevens heb ik slechte ervaringen met Marktplaats. Teveel onduidelijk volk aan de deur. OSW heeft mij gekoppeld aan Alfamotors uit Leimuiden. Een uiterst correcte man heeft dezelfde dag de motor opgehaald. Een vrijwaringsbewijs direct geregeld. Prima afhandeling. Met veel geduld en sores wellicht een honderd euro meer kunnen vangen. Ik ben achteraf blij dat ik met OSW in zee ben gegaan. Zij hebben de contacten en brengen je verder.
05-05-2021
Marie Louise uit Tilburg
Nemen erg snel contact op en zijn erg vriendelijk. Voor ik het wist, was m’n auto verkocht. Binnen 1 week was de (sloop)auto opgehaald.
05-05-2021
AJM Adelaars uit Boxtel
Wij zijn uitstekend geholpen na ons aangemeld te hebben hadden wij al snel een bod wat goed was. Toen ik het niet meer zeker wist om verder te gaan op de computer hebben ze mij telefonisch verder geholpen en alles geregeld heel goed.
04-05-2021
Gerard uit Maarssen
De titel zegt het al. Korte tijd na de aanvraag werd ik teruggebeld met een bod. Geaccepteerd, daarna is alles snel en makkelijk geregeld. Ik zou zeggen: 'een aanrader'.
04-05-2021