Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8!

2550 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Art de Lange uit Rotterdam
Maandag is de motor opgehaald door de aankoper, afgelopen vrijdag was alles binnen één middag geregeld. Bijna zo snel dat ik bijna overvallen werd met het aanbod en het eigenlijk ook gelijk geregeld was. Het is blijkbaar een markt om snel zaken te doen. In ieder geval was m'n doel bereikt. m'n motor verkocht met een open verhaal en geen gezeur. Ook de overdracht ging goed.
20-04-2021
Marcel uit Zevenaar
Natuurlijk is het bedrag altijd lager dan gehoopt. Verder werd hij aangeboden als sloopauto. Dit was het beslist niet. Dat is ook bevestigd. Was pas volledig nagekeken en had een nieuwe apk. Tevens enkele nieuwe onderdelen. Maar goed, we hadden de auto over en hadden geen zin om er mee te lopen leuren. Vandaar de verkoop.
20-04-2021
Thomas uit Eck en Wiel
Ik werd vrij snel gebeld door mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar dat was te verwachten. Na 1,5 week belde iemand mij op die een nette prijs voor mijn motor wilde betalen. Een reële prijs, want zo had ik geen last van “testpiloten” of schade of boeterijders. Die kerel handelde het netjes af geen gezeur, gelijk op mijn rekening. Goed afgehandeld ! Top!
20-04-2021
Cees uit Bergen op Zoom
Na aanbieding van mijn caravan in de loop van de avond, werd ik de volgende dag gebeld. Hier kort gesproken over mogelijkheden. Binnen een half uur had ik een uitstekend bod en heb ik mijn caravan verkocht. Ook de werkelijke overdracht verliep net zo vlot als de verkoop. De handelwijze geeft heel veel vertrouwen voor ieder die in de toekomst via OSW zaken wil doen. Top! Ik geef een groot compliment en wil ieder het bedrijf graag aanraden!
19-04-2021
James van de graaf uit Leiden
Geen gedoe afspraak maken en alles geregeld enige ik heb mijn vrijwaringsbewijs niet gekregen?dus daar moet ik nog achter aan en ik wist niks van meldcode is nooit vernoemd maar word morgen opgelost
19-04-2021
Marjolein uit Nijmegen
Heel makkelijk, snel een bod wat ook nagekomen wordt en de auto wordt binnen een paar dagen opgehaald. Ideaal om je auto op deze manier te verkopen!
19-04-2021
Dafina uit Almere
Goeie site.. maar de mensen moeten wel dat bedrag willen betalen wat je heb opgegeven en niet wanneer ze het komen ophalen dan nog willen onderhandelen over de prijs. Dat is wel minder verder alles OK!
19-04-2021
agnes postema uit Brielle
Ik was echt stom verbaast dat ze het allemaal zo netjes regelen. Je hoef alleen maar je auto op de site te zetten en de rest gaat vanzelf. Ik zou er weer gebruik van maken als ik een auto moet verkopen. Heel betrouwbaar bedrijf.
17-04-2021
Arie uit Altforst
Contacten verliepen vriendelijk en ter zake doende. Binnen één dag de auto verkocht voor een goede prijs. Ook het ophalen van de auto verliep vlot. Betaling en vrijwaring konden ter plaatse afgehandeld worden. Super
17-04-2021
Sjack De Haan uit Eindhoven
Goede en snelle afhandeling, alleen jammer dat de opmerking van bouwjaar niet klopte, en hierdoor het bood omlaag ging. Terwijl hij nu aangeboden wordt met het bouwjaar wat ik ( datum aankoop ) in eerste instantie opgaf.
16-04-2021
Rony uit Loppem (België)
Alles is verlopen zoals afgesproken. Een zeer goed bod gekregen voor mijn caravan. De afspraken zijn gegaan zoals gepland. De aankoper was op het juiste tijdstip bij ons. Geen discussie gehad ivm met bod. De afrekening via de bank was in een kwartier geregeld. Zeer vriendelijke personen en ze hadden snel mijn vertrouwen om er mee samen te werken. zeker een aanrader als je een caravan wenst te verkopen. Ik ben zeer tevreden. Rony De Vuyst.
16-04-2021
Mathilde uit Almere
Als (auto)leek is het fijn om te worden bemiddeld tbv de verkoop van mijn kleine auto (mijn ervaring bij een autodealer: nou mevrouwtje (!) de eerstvolgende reparatie zal duur worden, dus zijn bod was €1000 lager dan de kenteken heck aangaf !). Via OSW kwam er wel een redelijk bod en de deal is uiteindelijk ook snel gesloten.
15-04-2021
ASK uit Almere
Snelle response, adequate en vriendelijk behandeling van mijn vragen; in 1 woord kwaliteit (zeggen wat je doet en doen wat je zegt)
15-04-2021
Vermeulen uit Gouda
goed contact . afspraken nagekomen . na wat handjeklap en een kopje koffie met goudse siroopwafel voor beide een goede deal veel succes verder hans vermeulen
15-04-2021
Johan uit Noordwolde
Ik moest mijn auto kwijt stond mij al een poosje in de weg via OSW een koper gevonden zeer goed bevallen. Dat de auto opgehaald werd was al een ervaring op zich fantastisch.
14-04-2021
Anita uit Maastricht
Onze camper twee keer aangeboden voor verkoop. Eerste keer zelf het bod niet geaccepteerd, omdat er een hoger particulier bod binnenkwam. Helaas viel dit tegen. Meer dan een half jaar later weer aangeboden. We waren blij verrast, dat hetzelfde bod werd herhaald. Snelle prettige afwerking. Afspraken werden goed nagekomen. Wij zijn heel tevreden.
14-04-2021
Ciska in \'t Hof uit Deventer
vanmorgen is de caravan opgehaald het was een aardige man en hij kwam zn woord na . hij was blij met de caravan en wij waren blij met het bedrag en dat hij er niks van af had gepraat . vriendeljk groet
13-04-2021
Ismail uit Soest
OSW prima ervaring. Sloopbedrijf contactpersoon ook prima, gaf aan wat ik klaar moest leggen (kentekenpasje, laatste keuringsformulier en beide sleutels) en tijd afgesproken. Opkoper/persoon die op kwam halen was minder. Belde aan en zij gelijk is dit hem (stond op de oprit), dus ik ja. Hij nou dit is het oude model. Ik, nou dit is gewoon wat aangeboden is, met kenteken en alle overige info en compleet met foto's, dus lijkt me duidelijk. Wilde hij opnieuw gaan bieden en stuk lager, waarop ik aangaf dat er een deal was en dus niet opnieuw ging onderhandelen. Nou dan ging hij eerst even zijn bedrijf bellen. 5 Minuten later, hij terug en vraagt hij doodleuk of mijn man niet thuis was? Viel niet echt goed moet ik eerlijk zeggen, dus nee en hij moest het dus met mij afhandelen. Uiteindelijk zegt hij, nou dan geef ik het geld wel en handel het met OSW af. Prima wat mij betreft, gaat hij zeuren over dat ik die oude vodjes van andere papieren na 20 jaar niet meer heb. Conform opgave van zijn eigen bedrijf was dat ook niet nodig, zucht. Nou kreeg uiteindelijk mijn geld en vrijwaringsbewijs in mijn hand en hij vertrok mokkend. Dus OSW en eerste contact bedrijf prima, daadwerkelijke ophalen duidelijk minder.
13-04-2021
Huub uit Albreghs
Via Google ben ik bij OSW terecht gekomen voor het verkopen van mijn sloop auto. Binnen een paar dagen lag er een bod en een duidelijk contract voor de overname van mijn auto. Auto is bij mijn thuis door de sloper opgehaald. Cash afgerekend en papieren en vrijwaring direct uitgewisseld, kortom prima verlopen.
13-04-2021
Martin uit IJmuiden
Na plaatsing op OSW site van mijn te verkopen auto werd ik door OSW gebeld voor wat meer details. Prettig gesprek en verder goede afhandeling. Snel goed bod ontvangen via OSW. Auto aan de hoogste bieder verkocht. Zeer tevreden
12-04-2021
Frank uit Oss
Had auto aangemeld , moest enkel nog foto's toevoegen. Nog voor ik dat gedaan had kreeg ik telefoon van OSW met hoog bod. Wat zo geregeld. Auto opgehaald, contant afgerekend , vrijwaring via mail. Netjes
12-04-2021
Frans uit Helmond
Ik had weinig ervaring met de verkoop via een bemiddelingssite. Verkoop aan de deur vind ik tegenwoordig onduidelijk. Komt het geld wel op je rekening? De digitale omgeving kent veel valkuilen. Verkoopbemiddeling via OSW ging perfect. Verkocht aan Bierens motorsport in Havelte, eerlijke prijs, motor correct opgehaald, betaald en vrijwaring, allemaal helemaal oké.
10-04-2021
Gerrie uit Gytsjerk
Mijn motorfiets op voortvarende wijze aangeboden aan goede marktpartijen. Motorfiets daardoor snel verkocht en door de koper professioneel afgehandeld.
10-04-2021
Marianne uit Zoetermeer
Éen telefoontje was genoeg om te regelen dat mijn sloopauto de volgende dag al opgehaald kon worden. Na een paar minuten werd ik teruggebeld door het bedrijf en volgende dag werd de auto afgevoerd.
09-04-2021
Pol uit RANSDAAL
Ik had de advertentie geplaatst en kreeg snel reactie van de osw medewerker en vroeg om foto, s wat ik op de telefoon had staan via what,sapp even door kunnen sturen .en binnen volgens mij een 1 uurtje had de medewerker voor mij er een redelijke prijs voor kunnen krijgen en verkocht.Binnen 2 uur belde de koper voor een ophaal afspraak vrijdag gebeld dinsdag 6 april opgehaald en netjes vrijgewaard en het afgesproken bedrag ontvangen .
08-04-2021
Cees uit Wateringen
Fijn contact, op een prettige manier de verkoop gesloten en direct afgehandeld. Geen gedoe en daar waren we ook op uit. De prijs is iets lager dan verwacht, maar op deze manier is iedereen tevreden.
08-04-2021
Conroy uit Oisterwojk
vriendelijk en zeer betrokken ze nemen contact op na het accepteren van een bood of dat alles goed verloopt en of er een afspraak is gemaakt
07-04-2021
Ruud uit Doetinchem
Vantevoren had ik wel enige bedenkingen maar de service is top. Ze zitten er goed achteraan, geven voldoende informatie en zijn ook nog eens erg vriendelijk. Ik heb de auto tegen een goed bod verkocht en ook de aangesloten dealer was uiterst correct. Prima ervaring
07-04-2021
R.M uit Amstelveen
Mijn ervaring met OSW is uitstekend verlopen , nadat ik de website heb bekeken, een goede en duidelijke uitleg over de werkwijze van OSW. Ik heb ik mijn auto te koop aangeboden via OSW. OSW houd goed contact en ze begeleiden je verder. Het verkopen ging soepel en snel. Ook kopende partij hield zich uitstekend aan de gemaakte afspraken / overeenkomst. !!! Betreffende Service en Afspraken !!! : Ik denk dat er heel veel bedrijven in Nederland hiervan zouden kunnen leren om hun service en afspraken te verbeteren.
06-04-2021
Dick uit Huissen
Nadat we de caravan te koop hebben aangeboden ontvingen we binnen een uur een bod, wat dicht bij onze vraagprijs lag. De verkoop ging super snel. We zijn zeer prettig geholpen door OSW. Maar ook door de koper.
05-04-2021