Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8!

2274 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Joop Jonker uit 's-Hertogenbosch
Is een gebruiksvriendelijke manier om je objecten te koop te zetten. Zijn wel wat vlug met adverteren ook als er nog gegevens moeten worden toegevoegd. In mijn geval waren er nog geen foto's toegevoegd en had aangegeven dit alsnog te doen. De advertentie werd toch, zonder foto's geplaatst. Overigens is het object (caravan) snel verkocht.
18-02-2021
Rob uit Oude Wetering
Alle lof voor de afhandeling van de verkoop van mijn auto. De handelswijze van OSW staat in schril positief contrast met andere aanbieders.
17-02-2021
Sarah uit Maastricht
Voor de eerste keer via/met OSW een auto verkocht; contact verloopt soepel, medewerkers zijn professioneel en vriendelijk en volgen verkoop-proces nauw op. Bedankt!
15-02-2021
Do uit Leek
12 februari een advertentie geplaatst voor mijn sloop auto. 14 februari een bod ontvangen en gebeld door het bedrijf. 15 februari is de auto opgehaald. Super snel geregeld!
15-02-2021
Mario uit Schiedam
OSW nam snel contact op om de biedingen te bespreken en te kijken wat ik acceptabel vindt. Vervolgens heb ik het bod geaccepteerd kreeg ik een mail met een contract en de gegevens van de koper. Daarna werd ik gebeld door OSW als controle of de koper contact heeft opgenomen en er een afspraak is gemaakt voor het ophalen. Op de dag van de afspraak werd er nogmaals contact opgenomen als check of de afspraak is gemaakt en is nagekomen. Zeker een aanrader, zeer professioneel bedrijf, hebben de juiste contacten en brengen goede service!
13-02-2021
Mellanie Van der Veen uit Veghel
Onze auto als sloopauto bij osw aangeboden en binnen 24 uur een mooi bod voor onze auto en een fijne werknemer die ons geholpen heeft aan een fijn bedrijf
12-02-2021
Niels Bakkum uit Zaandam
Ik was een beetje sceptisch over de site maar heb het toch geprobeerd. Voor ik het wist kreeg ik een reactie op advertentie en kon ik de verkoop afronden. De site is professioneel en goed opgezet en het contact en service met osw is zeer goed geregeld. Ze nemen automatisch contact op om er voor te zorgen dat alles in goede banen tussen de koper en verkoper loopt.
12-02-2021
Mandy uit Purmerend
Osw maakt persoonlijk contact, luistert echt naar de wens van de klant en houdt je goed op de hoogte van de status en vorderingen rondom de verkoop. Reëel bod ontvangen, wat niet bij alle verkoopsites zo was. Heel tevreden en blij.
11-02-2021
Niels uit Johansson
Osw zat er goed op en hielden regelmatig contact over de verloop van de verkoop. Kan niets anders zeggen dan ik het als zeer positief heb ervaren!
11-02-2021
Jan Heerink uit Tiel
Het contact met OSW verliep zeer vlot en positief. Goeie adviezen omtrent de vraagprijs. Prettige mensen om mee te werken. Ook het contact met de koper was prettig.
10-02-2021
Astrid uit Kerkrade
Binnen 1 dag mijn auto verkocht voor een goed bod. De begeleiding vanuit OSW is super! Houdt goed contact met de klant, vriendelijk, correct en niet opdringerig. De afspraken worden nagekomen. Bij het ontvangen van de verkoopovereenkomst, meteen contact met de koper. Ook het verloop van de verkoop aan de koper verliep vlekkeloos. Kortom: Een goed en betrouwbaar bedrijf.
08-02-2021
Amber uit Rotterdam
Snel en zorgeloos de (sloop)auto van mijn moeder verkocht. Binnen een paar uur al een mooi bod gekregen. Binnen 2 dagen alles geregeld. Fijne en keurige communicatie. Betrouwbaar bedrijf.
08-02-2021
Richard uit Tegelen
Heb via deze site mijn oude Citroën Xsara Picasso kunnen verkopen zonder dat ik daarvan veel werk gehad heb. Advertentie gemaakt, afgewacht en verkocht. Afhandeling van de transactie verliep soepeltjes.
06-02-2021
Saskia Snel van Doorn uit Steenwijk
Blij verrast door het prettige contact met OSW en met A.van Rooijen . Binnen 24 uur caravan verkocht en opgehaald, wie had dat kunnen denken!!! Hartelijk dank nogmaals!!!
06-02-2021
Saphida uit Hensbroek
Werd gauw gebeld door een vriendelijke medewerker. De deal was snel rond. Auto werd opgehaald, contante betaling, Vrijwaringsbewijs binnen 5 minuten en ik kon weer verder gaan. Heerlijk geen discussie!!
05-02-2021
Astrid uit Papendrecht
Auto aangeboden , snel contact en doorgenomen wat je verkoop en waarom. Binnen 1 dag terug gebeld zoals afgesproken. Duidelijke uitleg over vervolg en geen gebakkelei meer aan de deur. Verkocht is verkocht met de afgesproken prijs
05-02-2021
Jan-Willem de Oude uit Zierikzee
Had de caravan slechts enkele minuten online gezet en kwam er achter dat ik nog wat meer foto’s wilden toevoegen. Maar werd al gebeld door een medewerker. Die mijn super en netjes te woord stond. Alles was binnen 1 dag geregeld voor prijs die we zelf niet in gedachten hadden. Was zelfs meer dan dat!
05-02-2021
Erica uit Zeist
Prima service, vriendelijke, geduldige professionele en behulpzame man aan de telefoon. De man en dochter:)) die de auto op kwamen halen ook zeer vriendelijk en professioneel.
04-02-2021
Erik Wulfers uit Hendersonville, NC USA
OSW / Miguel was heel erg snel met reageren op vragen. Bod kwam snel. Dealer was wat traag met reageren op communicatie en er was wat discussie over de afgesproken prijs. Uiteindelijk is de transactie toch tot stand gekomen.
31-01-2021
Sander uit Enschede
Prettige mensen zowel osw als de uiteindelijke koper van de auto. Zij kregen een hele goed prijs en ik was zorgeloos van mijn auto af.
31-01-2021
George uit Etten-Leur
Goede service, ietwat dwingend op het bod, niet gelijk akkoord gegaan met het bod maar mijn uiterste prijs gegeven, en dat scheelde toch weer 200 euro!! Maar voor verdere onderhandeling is er niet veel ruimte! Al met al een goede en snelle service. Dank daarvoor.
30-01-2021
C uit Voorschoten
De verkoop verliep snel en pijnloos. De opkoper was ook zeer vlot en kwam al zijn afspraken op afgesproken tijden na. Ik ben zeer tevree.
29-01-2021
Mark uit Stadskanaal
Binnen en dag reactie en goed bod en toch reageerde ik de volgende dag pas na mijn reactie vroeg ik om meer geld zelfs dat was geen probleem ... Ze hebben het geregeld . Dus ben akkoord gegaan . Ondanks het bedrijf nog geen afspraak had gemaakt belde osw van hoe het ging ik vertelde de stand van zaken en ze gingen erachter aan . Zo ging mijn auto van uut knoal noar Rotterdam en werd bij huis opgehaald Alles tot in de puntjes zoals vermeld en contante betaling
29-01-2021
Tarek uit Geleen
Snelheid bij het publiceren van de advertentie. Het lijkt erop dat er veel volgers zijn voor deze site, de advertentieperiode duurde niet langer dan uren, totdat ik een goed aanbod had om de auto te verkopen.
28-01-2021
Farah uit Berg
Super snelle verkoop. Verbeterpunt, aanpassen van profiel lukte niet, ik kon geen foto's toevoegen. Daarvoor heb ik een nieuw verkoop account moeten aanmaken
27-01-2021
Herman uit Laren nh
Prima website. Zondag aangemeld en maandagochtend al een telefoontje van OSW voor aanvullende informatie. Een uur later een aannemelijk bod ontvangen. Geen gezeur en geleid aan de deur van potentiële autokopers. OSW beveel ik van harte aan
26-01-2021
Menco uit Bedum
Wij kregen snel reactie en een goed bod op onze (sloop)auto. Ook het traject daarna (ophalen auto en administratieve afwikkeling door de koper) is prima verlopen
25-01-2021
Paul uit Hilversum
Na mijn auto totaal los te hebben gereden kreeg ik 12 offertes van autobedrijven. Ik heb toen OSW gevonden die alle zorgen uit handen nam. De auto was binnen een dag verkocht! Een tip ter verbetering: OSW is de tussenpersoon en ik ben de klant. Toch heb ik te maken met de klant van OSW de opkoper. OSW zou alle handelingen voor hun rekening moeten nemen waardoor ik niets met de opkoper te maken zouden hebben. Gelukkig (achteraf gezien) is alles netjes afgehandeld door de opkoper..
23-01-2021
Bram Pustjens uit Kerkrade
Door OSW heb ik een hogere prijs kunnen krijgen dan dat ik mijn auto bij de Mercedes dealer deed inruilen. Het is minder dan ik de auto particulier had verkocht, maar ik heb hierdoor wel geen omkijken gehad naar de verkoop. Ik ben meerdere malen vriendelijk gebeld door Miquel en geholpen. Ook hebben ze de verkoper achter de veren gezeten om de zaken geregeld te krijgen.
20-01-2021
Rob uit Zoetermeer
Persoon die mij geholpen heeft om me oude auto te verkopen heeft zijn best gedaan en hielt me op de hoogte steeds. Helaas was het niet een hoger bedrag, maar de auto is verkocht dat is het belangrijkste. Dus zeker een aanrader!
20-01-2021