Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

2999 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Sarah uit Roosendaal
Als gevolg van een overlijden hadden wij een oude auto te verkopen. OSW heeft ons binnen een uur na plaatsing van de advertentie in contact gebracht met een opkoper. Zo hebben we zonder problemen de auto kunnen verkopen.
15-09-2021
Henk uit Almere
De motor van mijn auto had het begeven en ik moest er van af. Ik had geen zin en tijd om zelf te regelen. Osw heeft het goed en snel geregeld zonder problemen.
14-09-2021
Paul uit Harderwijk
Het online aanmelden van mijn caravan ging makkelijk. Een eerste bod na 2 dagen was duidelijk te laag. Binnen een redelijke termijn van 1,5 week kreeg ik een heel acceptabel bod, waarbij osw bemiddelde om te komen tot dat bedrag. Vervolgens verzorgde Osw het verkoopcontract en heb ik de verkoop verder direct met de koper afgehandeld. Om aan te raden!
14-09-2021
Roel uit Ingen
mijn ervaring is zeer positief, mede door de persoonlijke benadering en het zeer snelle resultaat bij de verkoop. Ook het ophalen van de motor was goed georganiseerd en geheel volgens afspraak.
10-09-2021
Bianca uit Winterswijk
Ben zeer tevreden over de verkoop van mijn auto, zou het zo weer doen. Verkoop was inclusief het ophalen van de auto in 1 dag geregeld. Echt een aanrader!
08-09-2021
Henry uit Budel
Na aanmelding via een duidelijk formulier op de website wordt je goed op de hoogte gehouden wat de status van de verkoop is. Je kunt kiezen uit de biedingen en komt enkel in contact met diegene waarvan je het bod hebt aanvaard. Dus niet allerlei mensen aan de deur. Kortom, heel tevreden.
07-09-2021
j.diekema uit ZEIST
heb mijn auto op de site gezet en kreeg volop biedingen.. kon zelfs een tegenbod doen als het bod te laag was... dat heb ik gedaan en eerlijk is eerlijk ik kreeg meer dan dat ik hem zelf bij sloopbedrijf aanbood en verwacht had.. auto werd netjes opgehaald en gelijk gevrijwaard... ben super blij dat ik het via osw heb gedaan... echt een aanrader...
05-09-2021
Don uit Eindhoven
Eenvoudige en heldere procedure. Na het accepteren van een bod, de dag erna al door OSW gebeld of er al een afspraak is gemaakt. Dat was nog niet zo, waana zij er achteraan gingen. Alles prima geregeld.
03-09-2021
Ron uit REUVER
Na overeenstemming over de prijs via msil afgehandeld, auto is binnen 3 dagen opgehaald, zondet dat ik erbij was. Sleutel achter de zonneklep en een eveloppe in de deur met vrijwaringsbewijs en het geld.
02-09-2021
Jan uit Westzaan
Omdat caravan van 1992 ipv 1993 bleek te zijn, bood koper bij levering een lager bedrag! Dat was jammer! Je blijkt dan geen goede onderhandelaar te zijn!
02-09-2021
André R Mahindre Sing uit Krimpen aan den IJssel
Aan de bereikbaarheid en terugbellen dient enige aandacht aan geschonken te worden. Dit is geen kritiek maar een aanbeveling. Voor de rest ok
02-09-2021
Sjef uit Uden
Afgelopen zaterdag mijn wagen te koop aangeboden via OSW. Zondagmiddag een eerste bod, maandag een afspraak met de koper gemaakt om de auto op woensdag op te halen. Maandag nog gebeld door OSW of alles gelukt was en ze informeerde of er contact was opgenomen door de kopende partij. Woensdag is mijn auto opgehaald, kreeg meteen een vrijwaringsbewijs en het geld stond al op mijn rekening voordat de medewerker van de kopende partij vertrok. Ik ben super tevreden over de snelle en correcte afhandeling.
01-09-2021
Rinus De Lange uit Maarssen
Twee weken geleden bood ik mijn caravan te koop aan, daar kreeg ik een goed bod op. Maar op dat moment was ik nog met de caravan op vakantie. Inmiddels ben ik thuis en had mijn caravan flink schoongemaakt. Ik nam, naar aanleiding van een herinneringsmailtje van OSW gisteren morgen contact op met OSW. De medewerker informeerde of het eerdere bod een goed bod was en belde vervolgens de bieder op of zijn bod nog geldig was. Dat bleek zo te zijn. 's Avond om 20.00 uur was de bieder bij mij thuis om de caravan op te halen. Er werd direct betaald per bank en ook het vrijwaringsbewijs werd direct doorgestuurd naar mijn mailbox. Kortom om 21.00 uur was ik mijn caravan kwijt op een prima manier. Hulde voor de bemiddeling van OSW.
31-08-2021
Rick uit Eindhoven
Na het plaatsen van de advertentie werd er snel contact opgenomen en een goed bod gedaan op de auto. Twee dagen later is de auto netjes afgehaald en zijn alle afspraken volledig nagekomen. Top!
27-08-2021
Roel uit Hoogland
Ik heb mijn caravan via OSW verkocht. Alles werd binnen 2 dagen zeer correct afgehandeld, zowel de financiën als de document. Binnen 3 dagen werd de caravan ook al opgehaald.
27-08-2021
Gerald uit Bentelo
Ik heb onze oude Polo aangeboden, de invoer van de gegevens en foto’s was eenvoudig. De bieding kwam verrassend snel en bij de afhandeling hebben ze, toen dat opportuun was, ook gezorgd voor rechtstreeks contact met de bieder. Prima werk dus. Ga ik zeker vaker gebruik van maken.
26-08-2021
H.J.Bout uit Eindhoven
Ben snel en vriendelijk geholpen. De vragen die ik had werden duidelijk beantwoord. Hierna werd de verkoop van de auto snel en goed uitgevoerd.
26-08-2021
Maikel uit Lommel (België)
Nog geen 2 uur na het aanmelden van mijn (afbraak)auto werd ik gebeld door een medewerker van OSW voor het controleren van enkele details en de melding dat ze contact gingen opnemen met hun klanten voor het aanbieden van mijn auto. Een half uur later waren er al biedingen en heb ik op heel korte tijd mijn auto kunnen verkopen! Het duurde een paar dagen voor de koper zich liet horen maar ook hier heeft OSW proactief gehandeld en zelf nagevraagd of de koper al contact had opgenomen waarna ze dit zelf ook hebben gedaan. Niet veel later hoorde ik van de koper en is snel een datum vastgelegd waarbij de auto zonder problemen is opgehaald en de betaling direct werd geregeld. Top!
25-08-2021
Michel Lambers uit Steenbergen
Mijn auto is twee keer aangeboden bij een opkoper. Beide hebben de auto geweigerd, zogenaamd omdat er te veel schade op de bumper zat (twee in de aanmelding aangegeven krasjes) en spuitschade welke ca. € 1.500,00 zou kosten. Dit werd gemeld door de opkoper op het moment van aflevering. In beide gevallen is de auto blijven staan. Pas de derde keer is de auto verkocht aan de eerste opkoper voor een overeengekomen bedrag. Het is dankzij de inspanning van Dave Marlet van OSW dat het uiteindelijk toch goed is gekomen. Overigens was het uiteindelijk gedane bod en overeengekomen bedrag ca. € 3.000,00 hoger dan bij een concurrent.
25-08-2021
Tim uit Leeuwarden
Zeer tevreden over de service en afhandeling van zowel OSW.nl en autohandelaar Cedar te Rotterdam. Binnen 24 uur na aanmelding nam osw.nl contact op om de verschillende biedingen voor te leggen. Na acceptatie namen zij contact op met autohandelaar Cedar. Vervolgens nam Cedar contact met ons op om een ophaalafspraak in te plannen. Ze konden de auto dezelfde dag ophalen. Vrijwaringsbewijs en betaling werden ter plekke geregeld. Zowel osw.nl als Cedar handelden erg professioneel, vriendelijk en bijzonder snel.
24-08-2021
Vincent uit Tilburg
Je hoeft zelf niets te doen. Auto wordt thuis opgehaald. Vrijwaaring en afrekenen ook geen probleem. De mensen staan je netjes te woord.
24-08-2021
Colette uit Heerhugowaard
binnen 2 minuten nadat ik mijn auto had geplaatst op het platform werd er al contact met me opgenomen door Miquel. na wat extra vragen is hij meteen rond gaan bellen met potentiele kopers en met 1 dag was dat rond. ook na wat miscommunicatie met de garage die mijn auto gekocht heeft kon ik hem bellen en heeft hij direct weer bemiddeld en geholpen. Een dikke 10 voor klantvriendelijkheid en behulpzaamheid.
23-08-2021
Leo van Otterdijk uit UDEN
Hoewel de ervaring met de eerste koper bedroevend en zeer frustrerend was. De eerste koper verzon ter plaatse allerlei smoesjes, en nam uiteindelijk de auto niet mee! Ik dacht dat er een koopovereenkomst was! Maar helaas.... Ik nam direct contact op met OSW. Binnen een paar uur had ik een nieuwe koper, die ook direct met mij contact opnam, en binnen 24 uur de auto kwam ophalen, afmelden en betalen! Complimenten! Ik zal OSW bij iedereen aanbevelen. Ze doen wat ze beloven , zijn goed bereikbaar en reagerensnel en adequaat op klachten
20-08-2021
Pim uit Almere
Vooral het na bellen van OSW sprak mij zeer aan. Heb meteen een vriend, die ook zijn motor wilt verkopen, aangeraden het via " ikwilvanmijnmotoraf" te doen.
20-08-2021
Martien Kuit van de uit Landgraaf
Goede informatie en bemiddeling. Helaas heeft de eerste aanbieder zijn afspraak niet nagekomen. OSW heeft diverse keren contact gezocht en de tweede aanbieder heeft de afspraak correct en volgens afspraak uitgevoerd.
20-08-2021
Theo uit Dedemsvaart
De auto was snel verkocht! Het is erg fijn dat je altijd kunt bellen naar OSW als je vragen hebt. Het grote voordeel is ook dat hier een directe prijs wordt afgesproken en de auto wordt opgehaald ipv dat je deze naar een locatie moet brengen. Het overschrijven van de auto gebeurt ter plekke en is ook direct te checken. De auto werd opgehaald door twee vriendelijke mensen van autobedrijf Cedar uit Rotterdam!
20-08-2021
Tom uit Heilig Landstichting
Klantgericht en heel betrouwbaar. In zeer korte tijd onze caravan verkocht en geleverd. Uiterst efficiënt en alles tip top in orde. Onze koper zeer betrouwbaar en klantgericht. Geen gedoe en alles fantastisch afgehandeld.
18-08-2021
Roger uit Simpelveld
Deze mensen verstaan hun vak en slaan een brug tussen koper en verkoper. Zij kennen de markt en gaan voor een juiste prijsstelling. Werken snel en accuraat. Kortom: voor mij de manier een product te verkopen.
18-08-2021
Joris uit Heeg
Topservice van OSW. 's avonds om ca. 22 uur mijn auto via internet aangemeld. De volgende ochtend werd er al contact opgenomen door OSW met een paar aanvullende vragen (geen ellenlang vervelend vraaggesprek maar heel to the point) Na weer een uur al weer gebeld door OSW met een bod. Na dat ik had aangegeven dat ikzelf een hoger bod van mijn eigen garage had gekregen werd er vriendelijk gevraagd of ze nog een bod mochten uitbrengen. Na 5 minuten! alweer teruggebeld met het afgesproken bod. Weer 15 minuten weer gebeld door betreffende koper en direct een afhaalafspraak gemaakt. Geheel volgens afspraak is de auto de volgende ochtend opgehaald, direct gevrijwaard en betaald zonder op of aanmerkingen. Topservice! Ik raad dit van harte aan.
17-08-2021
Theo uit Amersfoort
Heel snelle afhandeling, heel goed bedrijf ingeschakeld. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Buitengewone goede ervaring , ook financieele afhandeling ter plekke.
17-08-2021