Eenvoudig en snel uw auto verkopen in Utrecht

Wilt u uw auto verkopen in Utrecht en omgeving? Bij OSW bent u aan het juiste adres. Het gehele verkoopproces van adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen, nemen wij graag voor u uit handen. Aangezien wij over een groot netwerk potentiële kopers beschikken, verloopt het verkoopproces snel, eenvoudig en bovendien veilig. Meld uw auto gratis via onze website aan en binnen 24 uur ontvangt u van ons een serieus en vrijblijvend bod. Het aanmelden van uw auto doet u in slechts 5 minuten. Na aanmelding ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. Uw auto verkopen in Utrecht was nog nooit zo makkelijk!

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Utrecht of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Utrecht was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Hoe verkoop ik mijn auto in Utrecht via OSW?

Een bekend verkoopkanaal om uw auto in Utrecht te verkopen is natuurlijk door een advertentie te plaatsen op Marktplaats of social media. Een makkelijkere manier is uw auto verkopen via OSW. U meldt zich binnen 5 minuten aan op onze website. Zodra uw auto is aangemeld op osw.nl nemen wij direct contact met u op. Om een zo gedetailleerd mogelijke advertentie op te stellen, vragen wij u om aanvullende informatie over de auto. Al binnen 24 uur ontvangt u van ons een serieus bod op uw auto. Dit bod is geheel vrijblijvend; u bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat.

Voordelen van auto verkopen via OSW

Het verkopen van een auto kost in de praktijk vaak meer tijd en geld dan u in eerste instantie denkt. Het maken van een aantrekkelijke advertentie kost tijd. Bovendien bent u voor het plaatsen van een advertentie eveneens geld kwijt. Daarnaast bent u veel tijd kwijt aan het onderhandelen met potentiële kopers. Tot slot is er nog veel papierwerk wat geregeld dient te worden. Door uw auto via OSW te verkopen, bespaart u uzelf veel tijd en geld. Een gunstige bijkomstigheid is dat het aanbieden van uw auto bij OSW gratis is. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden via onze website en het hoogste bod af te wachten.

Het vermelden van zoveel mogelijk details en het aanleveren van goede foto's is essentieel bij het verkopen van uw auto in Utrecht en omstreken. Goede foto's geven een duidelijk beeld van uw occasion en zorgen voor meer respons op uw advertentie. Wij helpen u hierbij, zodat uw occasion goed onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Na het opstellen van de advertentie plaatsen wij uw auto op een veilige en besloten website. Opkopers kunnen hun bod uitbrengen. Binnen 24 uur mailen of bellen wij u over het hoogst ontvangen bod. U beslist of u het bod accepteert. Ontdek het gemak van een auto verkopen in Utrecht via OSW.

Waarmee moet ik rekening houden bij de verkoop?

Het verkopen van een auto doet u hoogstwaarschijnlijk niet elke dag. Het is dan ook niet onoverkomelijk dat u een aantal belangrijke zaken vergeet te vermelden. Zoals eerder aangegeven is het van cruciaal belang om zoveel mogelijk informatie over uw auto via onze website op te geven. Hoe meer informatie wij over uw auto hebben, des te beter wij in staat zijn de auto te verkopen. Graag ontvangen wij een antwoord op onderstaande vragen:

Checklist
  • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
  • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? De beschikbaarheid van deze zaken om hogere biedingen te krijgen.
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
  • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg.
  • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
  • Wat vindt u een reële vraagprijs? Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant.
  • Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Meld uw auto aan
Duimen

Profiteer van onze vrijblijvende en gratis verkoopservice

Wilt u geen lastige onderhandelingen met potentiële kopers, maar een eerlijk en transparant proces bij het verkopen van uw auto in Utrecht? Kies dan voor de vrijblijvende en gratis verkoopservice van OSW. Bij ons krijgt u snel een definitief bod op uw advertentie. Wij regelen de afhandeling met het RDW en u ontvangt direct het vrijwaringsbewijs. Heeft u nog vragen over onze service? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.