Uw auto verkopen in Almere

Wilt u uw auto verkopen in Almere of omgeving? Dat doet u eenvoudig via OSW. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen. Uw auto aanmelden doet u in slechts enkele minuten!

Wij hebben een groot netwerk met potentiële kopers. Daardoor krijgt u al binnen 24 uur een vrijblijvend bod op uw auto. Onze verkoopservice is zo ingericht dat u uw auto snel en eenvoudig verkoopt. Woont u dus in Almere of omstreken en wilt u uw auto verkopen? Ga dan voor de makkelijke weg en kies voor OSW.nl.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Uw auto verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw auto aan in slechts enkele minuten. Wij sturen u direct per e-mail een bevestiging.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Wij halen uw auto op, betalen u de vergoeding en regelen de vrijwaring. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel!

Meer weten?

Hoe verkoop ik mijn auto in Almere?

U verkoopt uw auto snel in Almere als u OSW inschakelt. Nadat u zich heeft aangemeld, gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Hierbij zit u nergens aan vast, het bod is geheel vrijblijvend. Als u uw auto via OSW verkoopt, houdt u dus zelf de regie in handen.

Waarom verkopen via OSW?

Bij OSW krijgt u het beste bod voor uw auto. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4! Wilt u dus uw auto verkopen in Almere? Dat kunt u het beste doen via OSW.

Zo werkt het verkopen van uw auto in Almere

Uw auto verkopen in Almere is eenvoudig via OSW. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto kosteloos aanmelden op onze website. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op voor aanvullende informatie over uw auto. Wij maken uw advertentie zo gedetailleerd mogelijk, zodat u een eerlijke prijs voor de auto ontvangt.

Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen wij uw auto op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Als u het bod accepteert, dan halen wij de auto op en regelen we de vrijwaring. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus!

 • Razendsnel een vrijblijvend bod op uw auto
 • Bij verkoop halen, betalen en vrijwaren wij uw auto
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij voeren de onderhandelingen
 • Voor verkopers volledig kosteloos en vrijblijvend
Meld uw auto aan

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

Om het beste bod te ontvangen op de auto die u wilt verkopen, hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig. Het helpt dus enorm als u ons bij de aanmelding van uw auto voorziet van bijvoorbeeld de volgende informatie:

Checklist
 • Heeft de auto altijd netjes op tijd onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig?
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden?
 • Heeft de auto steenslag?
 • Is (en zo ja, wanneer) de distributieriem vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw auto in Almere snel en eenvoudig. U meldt uw auto aan, waarna wij contact met u opnemen voor enkele aanvullende vragen. Op basis van deze informatie kunnen we uw auto te koop zetten. Erkende opkopers doen vervolgens een bod, waarna we het hoogste bod met u delen. Wanneer u deze accepteert, kunnen we de deal beklinken. De afhandeling met het RDW doen wij ook. Uiteraard ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs.