Veilig uw auto verkopen in Helmond

Is een auto niet meer nodig in uw huidige leefsituatie en wilt u uw auto verkopen in Helmond? OSW neemt graag uw zorgen uit handen en pakt het gehele verkoopproces voor u op. Het aanmelden van uw auto is via ons platform geheel gratis en vrijblijvend. Meld uw auto binnen 5 minuten aan op ons platform en ontvang binnen 24 uur een realistisch bod voor uw auto. Omdat wij over een uitgebreid netwerk van erkende aangesloten bedrijven beschikken, verloopt het verkoopproces veilig en transparant. Bovendien profiteert u bij OSW van een gratis ophaaldienst in geheel Nederland. Ervaar zelf het gemak van OSW.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Helmond of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Helmond was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Snel en eenvoudig uw auto verkopen in Helmond met OSW

Wilt u uw auto verkopen in Helmond, maar dan wel zonder gedoe? Bij OSW verkoopt u uw auto snel, veilig en eenvoudig. Meld u binnen 5 minuten gratis aan op onze website en wij regelen het gehele verkoopproces van uw auto. Direct na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Wij nemen contact met u op om aanvullende informatie over uw auto in te winnen. Een gedetailleerde advertentie met close-up foto's zorgt ervoor dat u een zo eerlijk mogelijk bod ontvangt. Wij van OSW creëren en plaatsen de advertentie, voeren de onderhandelingsgesprekken en zorgen voor de verdere afwikkeling van uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is het aanmelden van uw auto op ons platform. Gaat u akkoord met het hoogste bod? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto wordt opgehaald en gevrijwaard. Als de deal definitief is, ontvangt u direct het afgesproken bedrag op uw rekening. Ontdek alle voordelen van OSW om snel en eenvoudig uw auto te verkopen in Helmond.

Belangrijke zaken bij het auto verkopen via OSW

Bij OSW garanderen wij u een zorgeloos en veilig verkoopproces. Aangezien wij uitsluitend met erkende bedrijven samenwerken, verloopt het proces snel en transparant. Is dit de eerste keer dat u uw auto online verkoopt? Het kan gebeuren dat u een aantal zaken vergeet te vermelden die belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bod voor uw auto te ontvangen. Wij vragen u rekening te houden met de volgende zaken:

checklist
  • Heeft u alle sleutels en het onderhoudsboekje in uw bezit?
  • Heeft de auto altijd onderhoud bij een erkende dealer gehad?
  • Wat is volgens u een reële vraagprijs? Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Heeft u goede foto’s van het interieur en exterieur en de kilometerstand van de auto gemaakt?
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden?
Meld uw auto aan

Heeft u vragen over onze diensten of wenst u extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van OSW.