Algemene voorwaarden & Privacy policy

Op deze pagina kun je onze algemene voorwaarden en privacy policy bekijken en downloaden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn beschikbaar als PDF bestand. Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken en klik hier om de privacy policy te bekijken. Om PDF bestanden te bekijken kan Adobe Acrobat Reader gebruikt worden. Mocht je problemen hebben met het bekijken van onze voorwaarden, of mocht je een vraag/opmerking hebben, dan kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze contactpagina.

Algemene voorwaarden Privacy policy

Het is belangrijk om onze algemene voorwaarden en privacy policy te hebben gelezen voordat je gebruik van onze diensten gaat maken. In onze algemene voorwaarden staat uitgebreid beschreven wat onze dienstverlening inhoudt en welke rechten en plichten zowel OSW naar jou toe heeft als jij naar OSW hebt.Disclaimer

Naast onze algemene voorwaarden hebben wij ook een uitgebreide disclaimer. Bekijk onze disclaimer en zie hoe wij met jouw gegevens omgaan. Wij verzamelen informatie op onze website en het is belangrijk dat je goed weet wat hiermee gebeurt. Denk hierbij aan derdenverstrekking en welke cookies wij gebruiken. Wij leggen hier ook uit waarom wij bepaalde gegevens verzamelen en wat wij met jouw gegevens doen als je jezelf wilt uitschrijven voor onze dienstverlening, of hoe je inzicht kunt krijgen in de gegevens die we van je hebben.