De ideale manier om uw auto te verkopen in Nijmegen

Heeft u behoefte aan een gezondere levensstijl en wilt u uw auto verkopen in Nijmegen? Ervaar het gemak van het snel en eenvoudig verkopen van uw auto in Nijmegen via OSW! Meld uw auto binnen 5 minuten aan op ons platform en ontvang binnen 24 uur al een serieus bod. OSW heeft een groot netwerk van potentiële kopers en werkt uitsluitend met erkende bedrijven. Bespaar uzelf tijd en gedoe en ontdek de gratis verkoopservice van OSW.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5199 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Nijmegen of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Nijmegen was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Eenvoudig en snel uw auto in Nijmegen verkopen

Het adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen van uw auto, kan veel stress en gedoe opleveren. Bij OSW ontlasten wij u graag en regelen we het gehele verkoopproces van begin tot eind. Bovendien is het aanmelden van uw auto bij OSW altijd gratis en vrijblijvend. Na aanmelding nemen wij contact met u op voor het inwinnen van achtergrondinformatie van uw auto. Het creëren en plaatsen van een aantrekkelijke en gedetailleerde advertentie met duidelijke foto's zorgt ervoor dat u een zo realistisch mogelijk bod ontvangt. Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen wij uw auto op een veilige en besloten website. Vervolgens contacteren wij u over het hoogste bod. U bepaalt uiteindelijk of u het bod wel of niet accepteert. Gaat u akkoord met het voorstel van de potentiële koper? In dat geval zorgen wij voor het ophalen en vrijwaren van uw auto in Nijmegen. U ontvangt direct het afgesproken bedrag tijdens de ophaalafspraak van uw auto. Het online verkopen van uw auto is dus makkelijker en sneller dan u in eerste instantie denkt.

Belangrijke vragen bij het verkopen van uw auto in Nijmegen

Waarschijnlijk verkoopt u niet dagelijks uw auto en misschien is dit wel de eerste keer dat u uw auto online verkoopt? Wij van OSW helpen u graag bij het verkopen van uw auto in Nijmegen. Dankzij ons uitgebreide netwerk met potentiële kopers, verloopt het verkoopproces van uw auto vlot en veilig. Om het verkoopproces in goede banen te leiden, vragen wij u om aanvullende informatie over uw auto. Deze belangrijke zaken dragen bij aan een zo hoog mogelijk bod:

checklist
  • Wat is volgens u een reële vraagprijs? Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Heeft de auto onderhoud bij een erkende autodealer gehad?
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
  • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg.
  • Beschikt u over alle sleutels en onderhoudsboekjes? De beschikbaarheid van deze zaken zorgt ervoor dat u hogere biedingen krijgt.
Meld uw auto aan

Profiteer bij het verkopen van uw auto van onze gratis ophaaldienst

Als u kiest voor het verkopen van uw auto in Nijmegen via OSW profiteert u van veel voordelen. Als u uw auto via Marktplaats en Autotrack verkoopt, bent u zeer veel tijd kwijt aan het opstellen van de advertentie voor uw auto en het onderhandelproces met de potentiële koper. Bij OSW regelen we het gehele verkoopproces. U heeft geen zorgen meer over lastige onderhandelingen en administratieve zaken omtrent de verkoop van uw auto. Een extra gunstige bijkomstigheid is dat u bij OSW profiteert van een gratis ophaaldienst. Onze landelijke ophaaldienst haalt uw auto gratis en zeven dagen per week in heel Nederland op. Een ander pluspunt is dat wij samenwerken met erkende bedrijven, waarvan sommigen zijn aangesloten bij het RDW. Zodoende ontvangt u het RDW vrijwaringsbewijs direct na het sluiten van de deal.

Heeft u vragen over onze autoverkoopservice? Neem dan gerust contact op met de specialisten van OSW.