Snel en eenvoudig uw auto in Leeuwarden verkopen

Heeft u uw huidige auto niet meer nodig en wilt u snel en eenvoudig uw auto in Leeuwarden verkopen? Ontdek het gemak van verkoopplatform OSW. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan potentiële kopers verloopt het verkoopproces vlot en veilig. Meld u binnen 5 minuten aan bij OSW en ontvang al binnen 24 uur een vrijblijvend en serieus bod. Bovendien profiteert u van onze gratis autoverkoopservice en ophaaldienst in heel Nederland.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5199 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Leeuwarden of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Leeuwarden was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Hoe werkt het auto verkopen in Leeuwarden via OSW?

Via OSW is het verkopen van uw auto in Leeuwarden zorgeloos en veilig. Wellicht kent u bekende verkoopplatformen zoals Autotrack en Marktplaats. Het voordeel van OSW is dat wij het gehele verkoopproces van begin tot eind voor u regelen. Het opstellen en plaatsen van een advertentie, het voeren van onderhandelingsgesprekken en het vrijwaren en ophalen van uw auto nemen wij voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het aanmelden van uw auto. Bent u aangemeld? Dan ontvangt u van ons een bevestiging. Vervolgens nemen wij contact met u op om duidelijke (close-up) foto's en aanvullende informatie over de auto in te winnen. Een gedetailleerde advertentie met foto's van uw auto draagt bij aan meer respons en uiteindelijk een hoger bod. Gaat u akkoord met het hoogste bod? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto wordt opgehaald en gevrijwaard. Zodra de deal definitief is, ontvangt u direct het afgesproken bedrag op uw rekening. Zo makkelijk is het verkopen van uw auto in Leeuwarden!

Belangrijke zaken bij uw auto verkoop in Leeuwarden

Is dit de eerste keer dat u uw auto online verkoopt? Het kan gebeuren dat u een aantal zaken vergeet te vermelden die belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bod voor uw auto te ontvangen. Om de verkoop van uw auto zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om rekening te houden met de volgende belangrijke zaken:

checklist
  • Heeft u alle sleutels en het onderhoudsboekje in uw bezit?
  • Heeft de auto altijd onderhoud bij een erkende dealer gehad?
  • Zijn er kleine beschadigingen zichtbaar? Zoals steenslag?
  • Wat is volgens u een reële vraagprijs? Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Maak goede foto's van het interieur en exterieur en de kilometerstand van de auto. En maak eventueel close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden?
Meld uw auto aan

Voordelen van uw auto verkopen in Leeuwarden via OSW

Bij OSW bent u verzekerd van een veilig en zorgeloos verkoopproces van uw auto. OSW ontneemt al uw zorgen en pakt het verkoopproces van begin tot eind op. Het voeren van lange onderhandelingen en zorgen over administratieve zaken omtrent de verkoop van uw auto verzorgt OSW. Bovendien is het aanmelden van uw auto geheel kosteloos en vrijblijvend. Aangezien wij uitsluitend met erkende bedrijven samenwerken profiteert u van een snelle afwikkeling en ontvangt u een zo eerlijk mogelijke prijs. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van OSW.