Online uw auto verkopen in Roosendaal

Heeft u uw huidige auto niet meer nodig en wilt u uw auto in Roosendaal verkopen? Bij OSW bent u aan het juiste adres om uw auto veilig online te verkopen. Meld u binnen 5 minuten aan op onze website en ontvang binnen 24 uur een serieus bod. Het aanmelden van uw auto is geheel kosteloos en vrijblijvend. Bovendien regelen wij het verkoopproces en profiteert u van onze gratis ophaaldienst. Bespaar uzelf tijd en moeite en kies voor het gemak van uw auto verkopen met OSW.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Roosendaal of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Roosendaal was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Hoe werkt het auto verkopen in Roosendaal via OSW?

Het verkopen van uw auto in Roosendaal is via OSW makkelijker dan u in eerste instantie denkt. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Wij nemen telefonisch contact met u op om aanvullende informatie over uw auto in te winnen. Met behulp van deze informatie stellen wij een gedetailleerde advertentie met duidelijke foto's van uw auto op. Een duidelijke advertentie draagt bij aan meer respons en uiteindelijk ook een zo hoog mogelijk bod op uw auto. Wij plaatsen uw auto op een veilige en besloten website, waarna u al snel de eerste serieuze biedingen van opkopers ziet binnenstromen. Het team van OSW mailt of belt u over het hoogste bod. U bepaalt uiteindelijk zelf of uw het bod accepteert.

Gaat u akkoord met het bod? In dat geval zorgt OSW voor het ophalen en vrijwaren van uw auto. U ontvangt direct het afgesproken geldbedrag en daarmee is de verkoop definitief rond. Aangezien OSW over een breed netwerk aangesloten erkende bedrijven beschikt, kunnen wij u een transparant, eerlijk en snel verkoopproces garanderen. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren om lastige onderhandelingsgesprekken, administratieve zaken of het vrijwaren van uw auto. Omdat wij de RDW-vrijwaring van uw auto direct kunnen regelen, bent u direct overal van af.

Belangrijke punten bij het verkopen van uw auto in Roosendaal

Een nieuwe baan dichterbij huis, een gezondere levensstijl of misschien is er simpelweg geen plaats meer voor een tweede auto? Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom u uw auto wilt verkopen. Is het de eerste keer dat u uw auto wilt verkopen in Roosendaal? Voor een vlot en transparant verkoopproces is het essentieel als u met een aantal belangrijke punten rekening houdt:

checklist
  • Wat is de staat van de voor-en achterbanden?
  • Heeft de auto beschadigingen zoals steenslag?
  • Heeft u duidelijke foto's van het interieur, exterieur en de kilometerstand?
  • Heeft de auto onderhoud gehad bij een bekende dealer?
  • Wat is volgens u een reële vraagprijs? Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Beschikt u nog over alle sleutels en onderhoudsboekjes?
Meld uw auto aan

Bent u al overtuigd over de voordelen van OSW of heeft u meer informatie nodig over de autoverkoop via OSW? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!