Boot verkopen
Zorgeloos en snel
  • COVID-19 update Ondanks de aangescherpte maatregelen, kun je gebruik blijven maken van onze dienstverlening. Meer informatie
  • Binnen 5 minuten aangemeld
  • Ontvang een vrijblijvend bod
  • Makkelijk en snel
  • Vragen of direct hulp 030-7601016
  • 100% gratis, veilig en vrijblijvend

Gemiddeld een 8,8 uit 2196 beoordelingen

Hoe werkt het

Aanmelden stap 1
Meld je boot aan
Meld je boot binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Aanmelden stap 2
Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Aanmelden stap 3
Kies voor gemak
Je boot wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?

Boot

Veilig, snel en gemakkelijk je boot verkopen

Je boot verkopen is een lastige klus. Particulieren willen graag proefvaren, beslissen vaak niet direct en de volledige financiële afhandeling moet ook perfect verlopen. Wil je vooral jouw boot zorgeloos verkopen, zonder al teveel gedoe en aanvullende risico’s? Meld je boot vandaag nog aan via OSW.nl en ontvang nog binnen 24 uur een vrijblijvend bod.

Meld je boot nu aan!

Een boot verkopen in de praktijk

Om een boot te verkopen. Is het belangrijk dat je als verkoper enig inzicht hebt in het brein van een koper. Een boot kopen is namelijk spannend en is voor veel mensen zelfs een langgekoesterde droom. Het is niet voor niets dat de meeste boten een naam krijgen die betekenis heeft.
Een boot aanschaffen is een mijlpaal, een boot hebben is een beleving en het is belangrijk dat de koper hier zoveel mogelijk plezier aan gaat beleven.
Niettemin omdat, financieel gezien, een boot ook veel overeenkomt met de aanschaf van een camper, of caravan. Het is een flinke investering mét emotionele lading. Het is dan ook niet zo gek dat een koper graag bepaalde zekerheden wilt. Ook na aankoop.

Garantie tot aan de deur

En laten we eerlijk wezen: als particulier kan je deze zekerheden vaak niet garanderen. Zo is het toch echt 'garantie tot aan de deur' en ook voor eventuele reparaties ben je als verkoper niet meer verantwoordelijk als de boot eenmaal uit handen is gegeven.
Tevens loopt een koper het risico om een gestolen boot te kopen. Deze worden dikwijls door middel van advertenties aangeboden en gaan gepaard met alle problemen van dien.
Dit alles maakt veel kopers huiverig en terughoudend over het benaderen van een particulier. Iets wat de verkoop van je boot onnodig vertragen kan.
Bij OSW bieden wij je echter de mogelijkheid om jouw boot zo snel mogelijk door te verkopen. Ongeacht wat voor een soort, maat, type boot je te bieden hebt. Het maakt tevens niet uit niet hoe oud deze mag wezen en of de boot wellicht schade heeft. In ons bestand staan meerdere opkopers die ieder soort boot graag van je over zouden willen nemen. Voor een eerlijke prijs!

Kortom, alle zorgen worden voor je uit handen genomen.

  • Vul het formulier gratis en vrijblijvend in
  • Wij onderhandelen voor je het hoogste bod op je boot
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Sloep verkopen

Maak je te weinig gebruik van je sloep en wil je af van de doorlopende kosten?

Meld je sloep aan