Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Boot verkopen

Vrijblijvend een bod op uw boot

Kies het merk van uw boot

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4315 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig uw boot verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul uw gegevens in
Meld uw boot binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Uw boot wordt opgehaald en betaald. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Veilig, snel en gemakkelijk uw boot verkopen

Uw boot verkopen is een lastige klus. Particulieren willen graag proefvaren, beslissen vaak niet direct en de volledige financiële afhandeling moet ook perfect verlopen. Wilt u vooral uw boot zorgeloos verkopen, zonder al teveel gedoe en aanvullende risico‚Äôs? Meld uw boot vandaag nog aan via OSW.nl en ontvang nog binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Bij ons kunt u ook terecht voor de verkoop van uw sloep.

Meld uw boot nu aan!

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is dat het niet uitmaakt waarom u besluit om een boot weg te doen. En in het gros van de gevallen is een boot verkopen zo lastig niet. Belangrijker is dat u er snel vanaf komt, een eerlijke prijs voor uw boot ontvangt en niet te veel hinder ondervindt tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een boot te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaatsof Autotrack. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaatst u uw vaartuig binnen 5 minuten op onze website. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij geven u het hoogst gekregen bod. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat.

Een boot verkopen in de praktijk

Om een boot te verkopen. Is het belangrijk dat u als verkoper enig inzicht hebt in het brein van een koper. Een boot kopen is namelijk spannend en is voor veel mensen zelfs een langgekoesterde droom. Het is niet voor niets dat de meeste boten een naam krijgen die betekenis heeft.

Een boot aanschaffen is een mijlpaal, een boot hebben is een beleving en het is belangrijk dat de koper hier zoveel mogelijk plezier aan gaat beleven.
Niettemin omdat, financieel gezien, een boot ook veel overeenkomt met de aanschaf van een camper of caravan. Het is een flinke investering mét emotionele lading. Het is dan ook niet zo gek dat een koper graag bepaalde zekerheden wilt. Ook na aankoop.

Garantie tot aan de deur

En laten we eerlijk wezen: als particulier kan u deze zekerheden vaak niet garanderen. Zo is het toch echt 'garantie tot aan de deur' en ook voor eventuele reparaties bent u als verkoper niet meer verantwoordelijk als de boot eenmaal uit handen is gegeven.
Tevens loopt een koper het risico om een gestolen boot te kopen. Deze worden dikwijls door middel van advertenties aangeboden en gaan gepaard met alle problemen van dien.
Dit alles maakt veel kopers huiverig en terughoudend over het benaderen van een particulier. Iets wat de verkoop van uw boot onnodig vertragen kan.
Bij OSW bieden wij u echter de mogelijkheid om uw boot zo snel mogelijk door te verkopen. Ongeacht wat voor een soort, maat, type boot u te bieden heeft. Het maakt tevens niet uit niet hoe oud deze mag wezen en of de boot wellicht schade heeft. In ons bestand staan meerdere opkopers die iedere soort boot graag van u over zouden willen nemen. Voor een eerlijke prijs!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw boot (of sloep) aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw vaartuig. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de boot ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw vaartuig geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de boot opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw boot heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw boot wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw boot nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw boot makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de bootverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.