Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Je Boot verkopen

Vrijblijvend een bod op je boot

Kies het merk van je boot

Gratis je boot verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4454 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je boot verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je boot binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je boot aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je boot voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je boot zonder gedoe

Blij met het bod? Je boot wordt door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Veilig, snel en gemakkelijk je boot verkopen

Je boot verkopen is een lastige klus. Particulieren willen graag proefvaren, beslissen vaak niet direct en de volledige financiële afhandeling moet ook perfect verlopen. Wil je vooral je boot zorgeloos verkopen, zonder al teveel gedoe en aanvullende risico‚Äôs? Meld je boot vandaag nog aan via OSW.nl en ontvang nog binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Bij ons kun je ook terecht voor de verkoop van je sloep.

Meld je boot nu aan!

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is dat het niet uitmaakt waarom je besluit om een boot weg te doen. En in het gros van de gevallen is een boot verkopen zo lastig niet. Belangrijker is dat je er snel vanaf komt, een eerlijke prijs voor je boot ontvangt en niet te veel hinder ondervindt tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een boot te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaatsof Autotrack. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaatst je jouw vaartuig binnen 5 minuten op onze website. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Wij geven je het hoogst gekregen bod. Jij bepaalt zelf of je hiermee akkoord gaat.

Een boot verkopen in de praktijk

Om een boot te verkopen is het belangrijk dat je als verkoper enig inzicht hebt in het brein van een koper. Een boot kopen is namelijk spannend en is voor veel mensen zelfs een langgekoesterde droom. Het is niet voor niets dat de meeste boten een naam krijgen die betekenis heeft.

Een boot aanschaffen is een mijlpaal, een boot hebben is een beleving en het is belangrijk dat de koper hier zoveel mogelijk plezier aan gaat beleven.
Niettemin omdat, financieel gezien, een boot ook veel overeenkomt met de aanschaf van een camper of caravan. Het is een flinke investering mét emotionele lading. Het is dan ook niet zo gek dat een koper graag bepaalde zekerheden wilt. Ook na aankoop.

Garantie tot aan de deur

En laten we eerlijk wezen: als particulier kan je deze zekerheden vaak niet garanderen. Zo is het toch echt 'garantie tot aan de deur' en ook voor eventuele reparaties ben je als verkoper niet meer verantwoordelijk als de boot eenmaal uit handen is gegeven.
Tevens loopt een koper het risico om een gestolen boot te kopen. Deze worden dikwijls door middel van advertenties aangeboden en gaan gepaard met alle problemen van dien.
Dit alles maakt veel kopers huiverig en terughoudend over het benaderen van een particulier. Iets wat de verkoop van je boot onnodig vertragen kan.
Bij OSW bieden wij je echter de mogelijkheid om je boot zo snel mogelijk door te verkopen. Ongeacht wat voor een soort, maat, type boot je te bieden hebt. Het maakt tevens niet uit niet hoe oud deze mag wezen en of de boot wellicht schade heeft. In ons bestand staan meerdere opkopers die iedere soort boot graag van je over zouden willen nemen. Voor een eerlijke prijs!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw boot (of sloep) aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw vaartuig. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de boot ontvangt.

Wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd, wordt je vaartuig geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de boot opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw boot hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je boot wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je boot nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw boot makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de bootverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.