Snel Je Boot Verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je boot

Kies het merk van je boot

Gratis je boot verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je boot verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je boot binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je boot aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je boot voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je boot zonder gedoe

Blij met het bod? Je boot wordt gratis door ons opgehaald en betaald. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Veilig, snel en gemakkelijk je boot verkopen

Je eigen boot bezitten is een heerlijke luxe. In de zomer lekker de Nederlandse wateren bevaren zoals de Biesbosch of genieten van de zon op je dek vanaf een tropische bestemming in het buitenland. Nu is het moment aangebroken waarop je je boot gaat verkopen. Je zoekt een nieuw exemplaar of de onderhoudskosten liggen aan de hoge kant. Maar een boot verkopen brengt vaak behoorlijk wat uitdagingen met zich mee.

De meeste particuliere kopers willen graag proefvaren, beslissen vaak niet direct en de bijhorende administratieve rompslomp is ook geen pretje. En heb je al nagedacht over het vervoer van de verkoop van je boot? Via OSW kun je je boot zorgeloos verkopen, zonder veel gedoe en eventuele risico’s. Achterhaal gratis de waarde van de boot en krijg binnen 24 uur vrijblijvend het hoogste verkoopbod op de boot of sloep.

Ontdek wat jouw boot waard is
Je boot snel verkopen via OSW: hoe werkt het?

Tijd om je boot over te dragen naar een nieuwe verkoper. Een klus die je misschien al een tijd voor je uitschuift. Je hebt nou eenmaal geen zin in ongemakkelijke onderhandelingen via verkoopplatforms zoals Marktplaats. Of dat de eventuele inkoper niet komt opdagen. Je boot gratis verkopen via OSW werkt wel snel en een stuk makkelijker.

Het enige wat je hoeft te doen, is de juiste boot selecteren bovenaan de pagina. Controleer de aanvraag en vergeet ook niet de bootaccessoires aan te geven die je erbij verkoopt. Hoe uitgebreider jouw advertentie, hoe groter de kans is dat je meer geld voor het vaartuig krijgt. Na aanmelding zorgen we dat je jouw vaartuig binnen 5 minuten op onze website staat. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en krijgen onze aangesloten bedrijven een seintje over jouw vaartuig. We verzamelen alle biedingen en binnen 24 uur sturen we je het hoogste geldbedrag wat een goede prijs zal zijn, naar je mailbox. Jij bepaalt of je akkoord gaat, of niet. Van plaatsing tot de verkoop en het ophalen van de boot: het kost jou als verkoper bij OSW helemaal niets.

Een boot verkopen aan particulieren

Ga je je boot verkopen aan een particulier, dan ben je direct aan het concurreren met erkende verkopers. Ga maar eens bij jezelf na: koop je het liefst een nieuwe boot van een bedrijf of particulier? Waarschijnlijk het laatste. Een boot kopen is namelijk spannend en is voor veel mensen zelfs een langgekoesterde droom.

Een boot aanschaffen is een mijlpaal, een boot hebben is een beleving en het is logisch dat de potentiële koper even moet wikken en wegen voordat deze overgaat op de aankoop ervan. Het is een flinke investering mét emotionele lading. Het is dan ook niet zo gek dat een koper graag bepaalde zekerheid wilt. Ook na aankoop.

Kies er daarom voor om je boot direct te verkopen aan een erkend bedrijf. Zo hoef je niet met deze bedrijven op verkoopplatforms te concurreren én de verkoop wordt snel afgehandeld. Win-win!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons zul je je geen zorgen maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat nodig is, is de boot (of sloep) aanmelden op onze site. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw vaartuig. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een goede prijs voor de boot ontvangt.

Wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd, wordt je vaartuig geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens snel hun bod plaatsen. Wij mailen of bellen je met het hoogste geldbedrag en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt het vaartuig opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw boot hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een uitstekende prijs
  • Je boot wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt de beste prijs vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je boot nu aan!
Duimen

Bekijk vandaag nog gratis wat jouw boot waard is

Via OSW ondervind je eenvoudig de waarde van je boot: binnen 24 uur krijg je namelijk het hoogste geldbedrag in je mailbox. Van een Bayliner tot Bavaria of van een Sanlorenzo tot Sea Ray: je kunt alle bootmerken aanmelden op onze site. De motorboot, speedboot, jacht, zeiljacht, zeilboot, een flink gebruikte boot en zelfs een schip kun je aanmelden! Je persoonlijke occasion makelaar staat als expert klaar om de juiste inkoper te vinden.

Besluit je als eigenaar akkoord te gaan met de verkoop van je vaartuig? Dan regelen we tijdens het ophalen van de boot direct de overschrijving én betaling. Je boot verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe kan ik snel geld verdienen?

Het lijkt een voor de hand liggende optie; via Marktplaats verkopen. Particulieren zoeken door het grote aanbod en komen hopelijk bij jouw advertentie uit. Let wel op de kosten die van tevoren en tijdens dit verkoopproces om de hoek komen kijken. Je kan snel geld verdienen door eventuele gebreken achterwege te laten waardoor je boot eruitziet als een parel. Hierdoor gaat een mogelijke koper waarschijnlijk sneller overstag tijdens een bezichtiging. Maar wanneer je hem aan een persoon verkoopt en degene komt er later achter dat er verborgen gebreken zijn, ben je alsnog aansprakelijk en kun je voor de kosten opdraaien. Je krijgt hier alleen maar stress en gedoe van en dat is zonde.

Wanneer je snel geld nodig hebt, kun je het beste op een betrouwbare manier de boot van zijn ligplaats laten ophalen door een erkend bedrijf. OSW zorgt voor een snelle en correcte afhandeling inclusief verkoopovereenkomst. Ook wordt de ophaalafspraak vlot ingepland. Daarnaast is een groot voordeel dat je niet meer aansprakelijk bent nadat je je vaartuig verkocht hebt. De koper zal je ter plekke betalen en het geld op je rekening storten. Ook de vrijwaring wordt direct geregeld op de afspraak. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Ook zorgt een snelle vrijwaring ervoor dat je de verzekering eerder kunt stopzetten, waardoor je zo ook weer meer geld bespaart.

Tips om een goede prijs te ontvangen

Het kan spannend zijn om je geliefde vaartuig weg te doen. Het kan om een aanzienlijk bedrag gaan en je wil er zeker van zijn dat je er alles aan doet om het meeste geld dat mogelijk is te ontvangen. Met deze tips gaat dat zeker lukken!

Zorg dat je alle specificaties invult. Het is voor een bedrijf namelijk van belang dat hij precies weet wat hij koopt. Is er iets onduidelijk? Dan wordt er ook minder geboden. Het is dus in je eigen belang dat je het bouwjaar, het juiste type, eventuele beschadigingen en mankementen doorgeeft, maar ook je contactgegevens waaronder je telefoonnummer.

Door je telefoonnummer in te vullen kan je persoonlijke occasion makelaar je bellen en snel schakelen over de staat van de boot, als over de biedingen die er binnenkomen. De verkoop verloopt daarom vele malen sneller.

En met stipt op nummer 1; zorg dat je foto’s maakt en deze toevoegt. Een foto zegt meer dan duizend woorden waardoor dit de ultieme zekerheid is die je eventuele kopers kunt bieden. Er zal meer interesse zijn, waardoor kopers tegen elkaar gaan opbieden en uiteindelijk dus meer betalen!