Snel en veilig uw auto verkopen in Eindhoven

Kiest u voor een nieuwe auto en wilt u uw huidige auto verkopen in Eindhoven? OSW helpt u van begin tot eind met het verkopen van uw auto. Het gehele verkoopproces van adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen van de auto nemen wij voor onze rekening. Geen gedoe meer met het opmaken van een advertentie of lastige onderhandelingen met een potentiële koper. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Meld uw auto binnen 5 minuten aan en binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvend en serieus bod. Aangezien wij over een groot netwerk potentiële kopers beschikken, verloopt het verkoopproces snel en eenvoudig. Een bijkomend voordeel is dat onze verkoopservice voor de verkoper gratis en vrijblijvend is.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5202 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Uw auto verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw auto binnen 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel.

Meer weten?

Hoe werkt het auto verkopen in Eindhoven via OSW?

Het kan zijn dat u voortaan met de fiets naar het werk gaat of dat een tweede auto simpelweg niet meer nodig is. Er zijn uiteenlopende redenen te bedenken om uw auto te verkopen. Belangrijk is vooral dat u snel van uw auto af komt en dat u voor uw auto een eerlijke prijs ontvangt. U kunt ervoor kiezen om een advertentie op bekende verkoopplatformen zoals Marktplaats en Autotrack te plaatsen. Het verkopen van uw auto via OSW is echter een stuk makkelijker! Bij OSW plaatst u uw auto al binnen 5 minuten. Wij gaan voor u aan de slag en u ontvangt binnen 24 uur het hoogst gekregen bod.

Een complete en aantrekkelijke advertentie schrijven en onder de aandacht brengen kost tijd en geld. Daarnaast bent u veel tijd kwijt aan de onderhandelingen met potentiële kopers en het regelen van het papierwerk. Om snel en veilig uw auto te verkopen in Eindhoven is OSW de aangewezen specialist. Na uw aanmelding op onze website nemen wij direct contact met u op voor een volledige en gedetailleerde omschrijving van uw auto. Goede foto's geven een duidelijk beeld van uw occasion en zorgen voor meer respons op uw advertentie. Wij helpen u hierbij, zodat uw occasion goed onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Na het opstellen van de advertentie plaatsen wij uw auto op een veilige en besloten website. Opkopers kunnen hun bod uitbrengen. U bepaalt of u het bod accepteert of weigert. In het geval van een overeenkomst tussen u en de koper, zorgen wij ervoor dat uw auto wordt opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Kortom: een zeer snelle en eenvoudige manier om uw auto te verkopen in Eindhoven en omgeving.

Verkoop

Ontdek hieronder alle voordelen van onze gratis verkoopservice:

 • Binnen een dag een bod op uw auto
 • Uw auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen verkoop aan erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor u
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • U kunt het bod vrijblijvend accepteren of weigeren

Belangrijke zaken bij auto verkopen in Eindhoven

Snel en zorgeloos uw auto verkopen in Eindhoven en omgeving doet u bij OSW. Misschien is dit de eerste keer dat u uw auto online verkoopt. Belangrijk is dan om de volgende belangrijke zaken na te lopen en te vermelden bij het aanmelden van uw auto. Hoe meer informatie er beschikbaar is over uw auto, des te meer kans dat u een hoger bod ontvangt. Graag ontvangen wij een antwoord op onderstaande vragen:

 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig?
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
 • Heeft de auto steenslag?
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is ongeveer gebeurd?
 • Geef een reële vraagprijs op. Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant, de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
Meld uw auto aan
Checklist
Duimen

Maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende verkoopservice

Uw auto verkopen in Eindhoven en omgeving is via OSW makkelijker dan u denkt. Wat maakt OSW aantrekkelijk ten opzichte van andere autoverkoopplatformen? Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. U profiteert van een gratis en vrijblijvende verkoopservice. Als u uw auto verkoopt bij een autodealer heeft u vaak te maken met langdurige en ingewikkelde onderhandelingen. Bij OSW verzekeren wij u van een snel, eerlijk en transparant verkoopproces. Wij regelen de afhandeling met het RDW en u ontvangt direct het vrijwaringsbewijs. Mocht u nog vragen hebben, schroom niet en neem gerust contact op met onze medewerkers.