Kentekencheck

Kentekencheck

Vul hieronder het kenteken van je auto in en doe de gratis kenteken check. Op basis van het kenteken halen wij voor jou alle beschikbare voertuiginformatie op.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.

  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)

Wil je een auto of motor verkopen?

Kies dan voor onze verkoopservice.

Auto verkopen Sloopauto verkopen Motor verkopen

Ander voertuig? Verkoop je caravan, camper of boot

Waarom een kentekencheck

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en jouw huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is.

Gratis kentekeninformatie opvragen

Door middel van onze kentekencheck kunt je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodigde informatie van het voertuig. Je kunt onder andere het bouwjaar, merk en de handelsbenaming opvragen.

Informatie opvragen voor auto's en motoren

Je kunt de gegevens van een kenteken opvragen en meer informatie vinden door hierboven het kenteken van jouw auto of motor in te voeren. Ook voor een kilometerstand check (ook wel tellerstand genoemd) ben je bij ons bij het juiste adres. Deze informatie bevat samen met hoeveel eigenaren het voertuig heeft gehad, km standen en of het voertuig gestolen staat gesignaleerd. De kenteken check kan voor zowel een nieuwe als tweedehands auto of motor uitgevoerd worden. Ons systeem bevat meer informatie dan de standaard RDW kenteken check.

De check kan gratis uitgevoerd worden. Wanneer je succesvol de gegevens hebt opgevraagd, dan kun je ook eenvoudig jouw auto of motor bij ons te koop aanbieden.


Wat is handig om op te letten?

Gestolen voertuig

Het is altijd belangrijk om uit te kijken of een voertuig is gestolen. Vaak worden gestolen voertuigen aangeboden op Marktplaats. Controleer via de kentekencheck of een voertuig gestolen is. De controle of een voertuig gestolen is, is gratis. Wij doorzoeken data van het RDW kentekencheck op deze informatie. In het basis kentekenrapport staat aangegeven of het voertuig als gestolen is opgegeven.

Schademeldingen

Ben je benieuwd of jouw voertuig schade heeft gehad? Doe dan de kenteken check. Met de check kan worden nagekeken of er schade is geregistreerd voor een voertuig. Indien een voertuig ooit een WOK melding heeft gehad (wachten op keuren), dan kun je dit hier zien. Ook is het mogelijk om een schaderapport te krijgen. In dit schaderapport tonen wij het schadebedrag, de schadedatum en de positie van de schade.

KM-standen

Eén van de punten waar veel mee gerommeld is de kilometerstand. Het is dan ook belangrijk om de km-stand goed na te kijken. Wij controleren bij het RDW of de kilometerstand juist is. De standen worden worden op verschillende manieren geregistreerd. Onder andere bij onderhoudsbeurten, internet vermeldingen en APK-controles worden de standen bijgewerkt.