Gebruikte auto onderdelen

Vind gebruikte auto onderdelen en vergelijk prijzen

Zoek onderdelen op kenteken

Ontvang gratis meerdere offertes
Meer dan 200 aangesloten bedrijven
Makkelijk en snel de beste prijs
Volledig gratis en vrijblijvend
Je gegevens zijn beschermd
en worden niet gedeeld
WebwinkelKeur
Golf


Onderdelen kopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul het formulier in

Vul je kenteken of merk in en ontvang vrijblijvend meerdere voorstellen voor de gewenste auto onderdelen.
Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

Wij zetten de aanvraag uit bij aangesloten partners. Je ontvangt een prijsopgave van de door jou gezochte auto onderdelen.
Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Onderdelen bestellen

Je kiest zelf het beste voorstel en na betaling zorgen wij voor een snelle levering. Volg je bestelling via Track&Trace.
Nog vragen?

Betaal nooit teveel

Wij zetten je onderdelen aanvraag uit bij diverse autosloperijen, autodemontagebedrijven en onderdelen leveranciers. Hierdoor ontvang je gratis meerdere offertes. Kies zelf de beste uit en betaal het bedrijf. Binnen enkele dagen ontvang je het gewenste onderdeel thuis.

Beste kwaliteit onderdelen

De bij ons aangesloten bedrijven zijn allemaal RDW-erkende bedrijven. Je kunt er dus vanuit gaan dat de auto onderdelen van een goede kwaliteit zijn. Ben je niet tevreden over het ontvangen onderdeel? Dan kunt je besluiten deze terug te sturen.

Gratis en vrijblijvend

Net als onze verkoopservice, is de OSW onderdelen service ook geheel gratis en vrijblijvend. Bedrijven betalen een fee om gebruik te mogen maken van onze dienst, daardoor kunnen wij het voor jou als klant geheel gratis aanbieden.

Snel en gemakkelijk

Het kopen van tweedehands automaterialen was nog nooit zo eenvoudig. Na het indienen van de aanvraag ontvang je meerdere offertes. Kies de beste offerte uit. Binnen een paar dagen ontvang je het auto onderdeel in huis.