Eenvoudig en snel uw auto verkopen in Heerlen

Wilt u uw auto verkopen in Heerlen, maar ziet u op tegen het gehele verkoopproces? Ontdek de voordelen van autoverkoopplatform OSW.nl. Wij zorgen ervoor dat u uw auto snel en voor een eerlijke prijs verkoopt. OSW regelt het verkoopproces van begin tot eind voor u. Voortaan geen gedoe met het opstellen van een goede advertentie en lange onderhandelingen met potentiële kopers. Meld u binnen 5 minuten aan op onze website en wij gaan direct voor u aan de slag. Een groot voordeel van onze autoverkoopservice is dat u al binnen 24 uur een goed bod ontvangt. Uw auto verkopen in Heerlen en omgeving was nog nooit zo makkelijk!

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5284 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Heerlen of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Heerlen was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Voordelen auto verkopen in regio Heerlen via OSW

Het verkopen van uw auto in Heerlen verloopt snel en eenvoudig via OSW. Indien u via een bekend verkoopplatform zoals Marktplaats en Autotrack uw auto verkoopt, bent u zeer veel tijd kwijt aan het opstellen van de advertentie voor uw auto en het onderhandelproces met de potentiële koper. Kies daarom voor gemak en meld u binnen 5 minuten aan bij OSW. Gunstige bijkomstigheid is dat onze autoverkoopservice voor verkopers gratis en vrijblijvend is. Na uw aanmelding nemen wij direct contact met u op voor het inwinnen van aanvullende informatie over uw occasion. Hoe meer informatie wij over uw auto hebben, des te hoger de biedingen op uw auto zullen zijn. Het maken van duidelijke foto's van uw auto is essentieel bij het onder de aandacht brengen van uw auto. OSW helpt u bij het maken van goede foto's.

Na goedkeuring van uw aanmelding, plaatsen wij uw auto op een veilige en besloten website. Potentiële kopers kunnen vervolgens hun bod uitbrengen en u ontvangt van ons het hoogst gekregen bod. U beslist uiteindelijk of u het bod accepteert. In het geval van een overeenkomst tussen u en de koper, zorgen wij ervoor dat de auto wordt opgehaald en gevrijwaard. Tijdens de afspraak ontvangt u het geld. Indien u snel en eenvoudig uw auto wilt verkopen in de regio Heerlen, is OSW de specialist die u zoekt!

Essentiële zaken bij het verkopen van uw auto via OSW

Misschien is het online verkopen van uw auto nieuw? Het vermelden van een aantal essentiële zaken dragen bij aan een sneller verkoopproces en verhogen de kans op een serieus hoog bod op uw occasion. OSW hecht waarde aan een transparant en eerlijk verkoopproces, daarom vragen wij u antwoord te geven op de volgende vragen. Deze zaken zijn essentieel om te vermelden bij uw advertentie:

  • Heeft de auto altijd goed onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
  • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig?
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden?
  • Heeft de auto kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg?
  • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is dit ongeveer gebeurd?
  • Wat is volgens u een reële vraagprijs? Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Heeft u goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant van de auto?
  • Neem tot slot een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.

Heeft u nog vragen over onze service? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.

Meld uw auto aan