Kosteloos je Auto verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod voor je Auto

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Eenvoudig, snel en zonder gedoe je auto verkopen

Je auto verkopen is vaak veel gedoe. Adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen. Terwijl je thuis en op je werk ook alle ballen hooghoudt.

Bij OSW nemen al deze zorgen graag van je over. Binnen 5 minuten heb je je auto vrijblijvend aangemeld en binnen 24 uur ontvang je serieuze biedingen. Wij hebben een groot netwerk met potentiële kopers: van erkende garages tot autohandelaren. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis voor jou als verkoper. Verkoop je voertuig zorgeloos via OSW.nl.

Verkoop je auto

Je auto online verkopen?

Wist je dat er in Nederland ongeveer 8 miljoen auto's over de weg razen?. Dagelijks worden er op platformen zoals Marktplaats duizenden auto’s te koop aangeboden.

Dat maakt het lastig om met jouw occasion op te vallen. Een scherpe advertentietekst, goede foto’s en een optimale conditie van je voertuig zijn essentieel om je succesvol te verkopen. En zodra er geïnteresseerden zijn moet je gaan onderhandelen, in je vrije tijd een proefrit plannen en het papierwerk rondom de verkoop regelen.

Zaken waar je waarschijnlijk helemaal geen tijd en zin in hebt. Maak het jezelf gemakkelijk en verkoop je auto online via OSW. Je meldt je auto binnen 5 minuten aan, wij zorgen voor een aantrekkelijke advertentie. Binnen 24 uur ontvang je de beste biedingen. Óók voor schade- en sloopauto's. Wij regelen de rest.

Online aanmelden

Snel en zonder gedoe je auto verkopen

Iedereen kan een auto verkopen. Maar iedereen kan ook de administratie of het huishouden doen. En misschien besteed je die zaken liever uit. Want het kost veel tijd, je hebt er geen zin in of vindt het lastig om te onderhandelen.

Niet-serieuze biedingen, afspraken die niet worden nagekomen en onderhandelingen die op niets uitlopen zijn eerder regel dan uitzondering op de standaard verkoopplatformen. Bij OSW kun je snel en zonder gedoe je auto verkopen. Je hoeft alleen je gegevens achter te laten, terwijl de biedingen binnenstromen. Gemak dient de mens; jouw persoonlijke occasion makelaar helpt je bij een zorgeloze verkoop van jouw auto met een gegarandeerde verkoopprijs.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een auto te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaats of Autotrack. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaats je je voertuig binnen 5 minuten. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Wij geven je het hoogst gekregen bod. Je bepaalt zelf of je hiermee akkoord gaat.

Je auto particulier verkopen of direct via OSW?

Wist je dat een auto particulier verkopen meestal niet veel extra geld oplevert? Concurrerende advertenties, extra betalen om in de spotlights te staan, een middag vrij nemen om fysiek aanwezig te zijn bij de proefrit met een potentiële koper; verborgen kosten die je moet verrekenen met de originele verkoopprijs. En wat dacht je van de motorrijtuigenbelasting en verzekeringen die je doorbetaalt zolang je auto nog niet is verkocht? Een auto particulier verkopen levert je in de meeste gevallen niet veel extra centen op, terwijl het meer gedoe is.

Besteed je tijd slimmer

Tijd is geld. Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost veel tijd. Hoe scherper de advertentietekst, hoe groter de kans dat je je auto snel verkoopt. Foto’s vanuit een juiste hoek schieten, de foto’s uploaden, de advertentie opzetten, aanvullende informatie leveren en vervolgens publiceren kost al gauw een halve dag. Besteed je tijd slimmer en zet je auto in een paar minuten in de spotlights bij erkende autodealers.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Je auto via OSW verkopen is kosteloos en binnen een paar minuten geregeld.

Na aanmelding neemt één van onze occasion makelaars contact met je op om de details van je voertuig door te nemen. Daarmee maken we je advertentie zo volledig mogelijk, zodat de kans op een eerlijke prijs toeneemt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen autokopers binnen 24 uur hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je dit accepteert.

Is de verkoop rond? Dan regelen wij de koopovereenkomst, betaling, vrijwaring en het gratis ophalen van de auto. Eerlijk, gemakkelijk en zonder gedoe.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
 • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard
Ontdek wat je auto waard is

Check, check, dubbelcheck!

Controleer op deze punten en haal het meeste uit de verkoop van je auto.

Dagelijks verkopen wij tientallen auto's via ons platform. Wij weten wat er komt kijken bij de verkoop van je occasion. Houd rekening met de onderstaande zaken, zodat je het meest uit de verkoop van je voertuig haalt.

Checklist
 • Zit er ten minste 5 liter brandstof in de tank?
 • Is de auto van binnen en buiten schoon?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig?
 • Is de profieldiepte van de banden minimaal 1,6 mm? (liefst meer)
 • Zijn alle onderhoudsbeurten bijgehouden bij een erkend bedrijf?
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opslaande steentjes op de weg.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Zo maak je goede foto's van je occasion.
 • Je kunt op ons platform een vraagprijs opgeven. Zorg dat deze overeenkomt met de verwachtingen om bedrijven niet af te schrikken. Doe de kentekencheck om de waarde van je auto te bepalen of lees hier hoe je een goede vraagprijs bepaalt .
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je je occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen of dealers. Bij ons krijg je binen 24 uur een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijke en transparante commmunicatie. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct je vrijwaringsbewijs.

Veel gestelde vragen over de verkoop van je auto


Hoe bepaalt OSW de waarde van mijn auto?

Op ons platform zijn meer dan 500 erkende garages aangesloten uit zowel Nederland als België. Zodra je je aanvraag hebt verzonden, zetten wij jouw advertentie uit in ons platform en heb je direct landelijk bereik bij de bij ons aangesloten garages. Deze garages doen een bod en de hoogste biedingen zie jij in je rapportage. Wat een garage voor jouw auto biedt, is de prijs (minus afhandelingskosten) die jij ontvangt. De prijs wordt dus bepaald op basis van vraag en aanbod.

Ook bepaalt de staat van de auto de waarde en daardoor het bedrag wat je als gegarandeerd bod kunt ontvangen als verkoper. Zelfs wanneer je je auto wilt inruilen bij de dealer is het nodig om de precieze staat van de auto te weten. Aanvullende informatie zoals het bouwjaar, een goede omschrijving van de staat van de auto en een paar goede foto's toevoegen zijn essentieel voor het ontvangen van een gratis, vrijblijvend bod bij OSW. Het fijne is dat je geen verplichtingen hebt en wij je helpen bij een zorgeloze verkoop!

Wat is het voordeel van OSW?

Een groot voordeel van de ophaalservice via OSW is dat het afgesproken bedrag ook direct contant of per overboeking op je bankrekening betaald wordt. Daarnaast ontvang je online de koopovereenkomst, zodat je met een gerust hart de verkoop kan afronden. De klantervaring is zorgeloos verkopen en dat is het allerbelangrijkste aan onze service. Je auto staat binnen een mum van tijd online inclusief vraagprijs en honderden dealers en kopers krijgen jouw auto te zien. Het verkopen gaat met gemak en wij helpen je aan de beste en gegarandeerde verkoopprijs, wat een groot voordeel is ten opzichte van zelf uren, dagen of zelfs weken je best doen om je auto te verkopen. We hebben afnemers voor alle soorten auto's. Of dit nu een Audi, BMW, Toyota, Volkswagen, Volvo of een van de vele andere merken is.

Hoe laat ik de overdracht van mijn auto zo snel mogelijk verlopen?

Als je je auto verkoopt, moet je normaliter je auto laten overschrijven bij een kentekenloket of RDW keuringsstation. Maar wist je dat je via OSW je auto gewoon thuis kunt laten overschrijven? Scheelt een hoop gedoe! Zorg dat je bij de verkoop de volledige tenaamstellingscode, de kentekencard (of kentekenpapieren), je DigiD-inloggegevens en geldig identiteitsbewijs in de buurt hebt. Zo verloopt de overschrijving soepel en snel bij jou thuis. Na overschrijving ontvang je direct je vrijwaringsbewijs.

Verder is het handig als je de volgende documenten voorhanden hebt (indien aanwezig):

Kan ik mijn auto gratis verkopen via OSW?

Je auto verkopen in Nederland via OSW is voor jou als koper helemaal gratis. Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur vrijblijvende biedingen van garages. Ben je niet tevreden? Dan ben je niet verplicht je auto te verkopen. Zijn de biedingen naar wens? Dan kies je de hoogste bieder en jij ontvangt het geld bij de overdracht direct op je rekening. Bij de verkoop van je auto regelen wij de betaling en vrijwaring voor jou.

Wordt mijn auto gratis opgehaald?

Een auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig. We regelen niet alleen de betaling en vrijwaring, maar halen je voertuig ook gratis voor je op. Zo hoef je geen vervangend vervoer te regelen of te bepalen voor het vervoer van een (sloop)auto. Regel de verkoop daarom gemakkelijk, snel en zonder gedoe via OSW.