Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Kosteloos je auto verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod voor je auto

Vul het kenteken in

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4355 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Regel in 3 stappen de verkoop van je auto

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding en zij kunnen een bod doen op je voertuig. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe. Nog vragen?
Auto verkopen

Eenvoudig, snel en veilig je auto verkopen

Het verkopen van je auto kan heel wat gedoe opleveren. Adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor je uit handen. Aanmelden doe je binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij je een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met potentiële kopers. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat je je auto eenvoudig kunt verkopen. Verkoop je voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld je auto aan

Je auto online verkopen?

Er zijn in Nederland 8 miljoen personenvoertuigen te vinden. Dit maakt een auto verreweg het populairste motorvoertuig. En er kunnen om deze reden een tal van oorzaken zijn waarom je je occasion zou willen verkopen.

Misschien vind je het tijd voor een vitaler leven en pak je voortaan de fiets. Of is een tweede auto plotseling teveel van het goede? Wellicht ben je op zoek naar een nieuw exemplaar, of heb je een schadeauto waar je vanaf wilt? Wij hebben bedrijven die ook interesse in schadeauto's hebben.

Bij het verkopen van je occasion moet je er rekening mee houden dat je goede foto's gebruikt en de juiste informatie opgeeft. Foto's zijn erg belangrijk omdat deze een veel beter beeld van de occasion geven. Wij helpen je hierbij zodat je advertentie zo compleet mogelijk is. Op deze manier wordt je occasion goed bij potentiële opkopers onder de aandacht gebracht.

Online aanmelden

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is dat het niet uitmaakt waarom je besluit om een auto weg te doen. En in het gros van de gevallen is een auto verkopen zo lastig niet. Belangrijker is dat je er snel vanaf komt, een eerlijke prijs voor je auto ontvangt en niet te veel hinder ondervindt tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest bekende manieren om een auto te verkopen is door middel van een advertentie op websites zoals Marktplaats of Autotrack. Ook social media wordt steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaats je je voertuig binnen 5 minuten. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Wij geven je het hoogst gekregen bod. Je bepaalt zelf of je hiermee akkoord gaat.

Nadelen van particulier verkopen

Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. Een advertentie plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht brengen kost in de meeste gevallen geld.

En dan zijn er nog de praktische ongemakkelijkheden, zoals: eindeloze proefritjes, onzin biedingen en papieren rompslomp om een particuliere verkoop zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Ook helpen wij je bij het maken van de juiste foto's zodat je voertuig op de beste manier onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk ook onze verkooptips

Een occasion verkopen is zo makkelijk niet

De meeste mensen zijn nog in de veronderstelling dat een particuliere verkoop meer gaat opbrengen. Dat terwijl dit in de praktijk heel erg tegenvalt. Zeker als je de kosten die bij het particulier verkopen komen kijken, ervan aftrekt. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen. Dit omdat je, zolang de auto te koop staat, blijft doorbetalen voor zaken zoals motorrijtuigenbelasting en de verzekering. Zelfs benzine, omdat een koper ook liever niet zonder brandstof komt te staan tijdens een proefrit. Bereken direct je motorrijtuigenbelasting.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je occasion. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de auto ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je auto hebt gekregen.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je auto nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

Je verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus gebeuren dat je vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor je occasion te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over je auto, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

Checklist
 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Deze gegevens van de auto hebben is goed om een hoger bod te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op.
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opslaande steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bij een hoge vraagprijs schrikken bedrijven snel af. Bekijk hoe je een goede vraagprijs bepaalt .
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe je goede foto's maakt van je occasion .
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je je occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.