Snel Je Sloopauto Verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je sloopauto

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je sloopauto verkopen?

Worden de onderhoudskosten van je huidige auto te hoog of heb je ‘m in de prak gereden? Dan wordt het tijd om je auto af te zetten op het autokerkhof: de autosloop. Maar je hebt natuurlijk helemaal geen zin om zelf je auto via autosloperijen te verkopen of te zoeken naar de juiste autosloop.

Regel daarom via OSW vrijblijvend en gratis de verkoop van je sloopauto. Verkoop je je auto via ons, dan ontvang je binnen 24 uur de beste vergoeding voor je sloopauto. Het enige wat jij hoeft te doen is je kenteken in te vullen op deze pagina

Wij regelen de betaling, vrijwaring en laten je sloopauto ophalen. Na de transactie staat het geld direct op je rekening of wordt er contant betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Je sloopauto verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Ontdek wat je sloopauto waard is

Je schadeauto aanmelden bij OSW

Je wilt natuurlijk niet nog langer verzekeringen en wegenbelasting betalen voor je schade- of sloopauto. Je kunt vandaag nog je schadeauto eenvoudig verkopen. Meld je je schadeauto vandaag aan, dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Ook als de auto nog niet is APK gekeurd.

Een auto met schade verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van je auto verplicht je niet tot het verkopen van je sloopauto. Wij halen de sloopauto op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Je krijgt je sloopauto niet meer aan de praat of het is niet meer veilig om ermee te rijden. Daarom brengt de verkoop van een sloopauto vaak een hoop gedoe met zich mee. Maar niet bij OSW: voor de verkopers van ons platform bieden wij een gratis ophaaldienst voor sloopauto’s aan. Wij staan zeven dagen per week - in iedere uithoek van Nederland - voor je klaar om je auto gratis op te halen en af te voeren.

Je sloopauto zonder zorgen verkopen

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring ook een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor je. De aangesloten kopers waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we jouw sloopauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kun je kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heb je je geld binnen voordat je auto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Je auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van jouw sloopauto ter plekke geregeld kan worden. Je bent dus meteen overal vanaf en kun je direct de autoverzekering opzeggen. Wil je je kapotte auto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Je auto zorgeloos, vertrouwd en snel verkopen?

Meld je auto aan bij OSW
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij de verkoop van je (sloop)auto zit je natuurlijk niet te wachten op ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur, zelf langsgaan bij de dealer of proefritten plannen in je vrije tijd. Bij OSW verkoop je je sloopauto snel en zonder gedoe. Je ontvangt binnen 24 uur een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Besluit je je auto toch niet te verkopen? Geen probleem: je kunt onze verkoopservice gratis uitproberen.

Je sloopauto snel kwijt via OSW, dit zijn de voordelen:

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Je kunt dit reële bod vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard

Veelgestelde vragen over een sloopauto verkopen

Wanneer breng je een auto naar de sloop?

Wanneer de auto total loss is rijdt een auto niet meer en is hij klaar om gedemonteerd te worden. Dat is vrij duidelijk. Maar bij de meeste gevallen is de scheidslijn tussen je auto aanmelden voor de doorverkoop of voor de autosloperij wat kleiner.

Wanneer een auto kapot is kun je de mogelijkheid bekijken om een reparatie bij de garage uit te laten voeren. Er kan dan gekeken worden naar de technische staat van het voertuig. Wanneer de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto en het je dus meer geld kost, kun je er helaas beter voor kiezen om de auto om te zetten in euro’s zodat het nog enigszins iets oplevert.

Ook de APK is een struikelblok; tijdens de keuring krijg je vaak meerdere opties om uit te kiezen; direct vervangen, nog even mee rijden of de sloopauto direct doorsturen voor demontage.

Mocht je er niet uitkomen kun je je auto hier aanmelden en met je persoonlijke occasion makelaar bespreken wat de juiste manier voor jouw specifieke occasion is.

Waarop is de prijs van de sloopauto gebaseerd?

De verkoopprijs van een sloopauto is gebaseerd op de waarde van de oud-ijzerprijs per kilo - de slooppremie. Doorgaans krijg je tussen de 150 en 200 euro terug voor je schadeauto. Lees hier hoe dat in z’n werk gaat.

Is het geboden bedrag voor mijn sloopauto gegarandeerd?

Het bod dat je ontvangt, is gebaseerd op de informatie die is verstrekt. Zijn er onderdelen kapot die niet zijn aangegeven of er missen onderdelen - zoals de katalysator die eruit is gehaald - dan heeft dan invloed op het bod. Het is belangrijk dat je de details van de auto in de omschrijving zet. Wat is de staat van de auto? Zijn er beschadigingen of mankementen? Dat kun je beter op voorhand volledig eerlijk zijn dan dat er een specialist langskomt die er tijdens de ophaalafspraak achter komt dat er wat mankeert aan de auto. Voeg ook foto’s toe om een eerlijke prijs te kunnen ontvangen. Wij helpen je om het hoogste bedrag binnen te harken voor wat je auto waard is. Na akkoord komt de inkoper langs en wanneer de sloopauto precies is zoals omschreven is de koper verplicht om het afgesproken bedrag te betalen. 100% garantie.

Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

Doordat transport gratis bij de dienstverlening van OSW inbegrepen is, kun je hem thuis op laten halen door de ophaalservice. Dat scheelt weer tijd om je auto te brengen en een terugreis te scoren. Dit gebeurt door heel Nederland en België in alle plaatsen en is dus niet locatie afhankelijk. De meeste sloopauto’s komen uit de gemeente Amsterdam.

Niet overal ontvang je geld voor je sloopauto; soms mag je allang blij zijn dat je je oude auto naar de sloop kan brengen. De aangesloten RDW erkende sloperijen kopen sloopauto’s bij OSW voor het beste bod en bieden over elkaar heen om jouw sloopauto te bemachtigen. Het precieze bod en dus de waarde hangt onder andere af van het model, bouwjaar, kilometerstand, het type voertuig en heel belangrijk; de metalen- en oud ijzer prijs. Een schatting kun je hier lezen.

Hoe verloopt het proces na de verkoop van de sloopauto?

Wanneer de verkoop rond is, ontvang je de verkoopovereenkomst. De sloopauto koper neemt contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard mag je ook zelf contact zoeken zodat de afspraak direct ingepland wordt. Onder andere staan de gegevens van de koper, de staat van de auto zoals aangegeven en de verkoopprijs in de verkoopovereenkomst.

Hoelang duurt het voordat de auto opgehaald wordt?

Nu je sloopauto verkocht is, krijg je normaliter binnen 2 werkdagen een belletje van de autosloperij. Je sloopauto laten ophalen gebeurt doorgaans binnen enkele werkdagen. De exacte tijd verschilt per opkoper. In ieder geval wordt de sloopauto opgehaald wanneer het jou uitkomt. Zorg dat je bereikbaar bent zodat de auto snel weggesleept kan worden. Wanneer je haast hebt en je wilt de sloopauto direct laten ophalen, dan kan je dit telefonisch overleggen met een medewerker van OSW zodat er snel actie ondernomen kan worden.

Wat heb je nodig om de auto over te laten schrijven?

In de meeste gevallen heb je de kentekencard en de tenaamstellingscode nodig. Mocht je dit kwijtgeraakt zijn, dan kun je dit opnieuw aanvragen op de website van het RDW. Zorg dat je de papieren klaar hebt liggen wanneer de sloopauto wordt opgehaald zodat we direct kunnen vrijwaren.

Wat doet de sloopauto inkoper mijn mijn auto?

Alle sloop auto experts die bij ons zijn aangemeld, gaan door een keuring heen. Niet alleen zijn het RDW erkende autosloperijen, ook moeten ze aan ons service niveau voldoen. Het zijn duurzame bedrijven die het voertuig milieuvriendelijk verwerken. In plaats van een RDW vrijwaringsbewijs ontvang je direct een demontagebewijs. Hiermee kun je je verzekering opzeggen en is al het papierwerk daarmee rond.