Snel Je Sloopauto Verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je sloopauto

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je sloopauto verkopen via OSW?

Worden de onderhoudskosten van je huidige auto te hoog of heb je ‘m in de prak gereden? Je wilt natuurlijk niet langer dan nodig voor verzekeringen en wegenbelasting betalen. Om deze redenen is het tijd om je auto af te zetten op het autokerkhof: de autosloop. Maar je hebt natuurlijk helemaal geen zin om zelf je auto via autosloperijen te verkopen of te zoeken naar de juiste autosloop.

Regel daarom via OSW vrijblijvend en gratis de verkoop van je sloopauto. Verkoop je je auto via ons, dan ontvang je binnen 24 uur de beste vergoeding voor je sloopauto. Ook als de auto nog niet APK gekeurd is. Het enige wat jij hoeft te doen is je kenteken in te vullen op deze pagina en wij regelen:

 • De betaling
 • De vrijwaring
 • Het ophalen van de sloopauto

Na de transactie staat het geld direct op je rekening of wordt er contant betaald en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Je sloopauto verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Ontdek wat je sloopauto waard is

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Je krijgt je sloopauto niet meer aan de praat of het is niet meer veilig om ermee te rijden. Voor de verkopers van ons platform bieden wij een gratis ophaaldienst voor sloopauto’s aan. Wij staan zeven dagen per week - in iedere uithoek van Nederland - voor je klaar om je auto gratis op te halen en af te voeren.

Verkoop jouw auto via een erkend netwerk

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring ook een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Dat betekent dat de verkoop en de RDW vrijwaring van jouw sloopauto ter plekke geregeld kan worden. Je bent dus meteen overal vanaf en kun je direct de autoverzekering opzeggen. Daarnaast bieden onze aangesloten kopers altijd een realistisch en eerlijk bod, en zorgen ervoor dat je het geld dezelfde dag op je rekening ontvangt. Wil je je kapotte auto verkopen voor een goede prijs en met een top klantenservice? Verkoop hem via OSW.

Duimen

Gratis en vrijblijvende verkoopservice

Bij de verkoop van je (sloop)auto zit je natuurlijk niet te wachten op ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur, zelf langsgaan bij de dealer of proefritten plannen in je vrije tijd. Bij OSW verkoop je je sloopauto snel en zonder gedoe. Je ontvangt binnen 24 uur een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Besluit je je auto toch niet te verkopen? Geen probleem: je kunt onze verkoopservice gratis uitproberen.

Je sloopauto snel kwijt via OSW, dit zijn de voordelen:

 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Je kunt dit reële bod vrijblijvend accepteren of weigeren
 • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
 • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard

Veelgestelde vragen over een sloopauto verkopen

Wanneer breng je een auto naar de sloop?

 • Is de auto na een ongeluk total loss verklaard?
 • Zijn de reparatiekosten vele malen hoger dan de waarde van de auto?
 • Concludeert de wegenwacht dat de auto niet meer te repareren is?
 • Is de auto tien, twintig of dertig jaar oud en heeft deze mankementen?
 • Is de auto APK afgekeurd?

Dan kan je ervoor kiezen om jouw auto naar de sloop te brengen, zodat de auto nog iets oplevert. Mocht je niet zeker zijn of jouw auto klaar voor de sloperij is? Meld jouw auto aan en met je persoonlijke occasion makelaar bespreken wat de juiste manier voor jouw specifieke occasion is.

Waarop is de prijs van de sloopauto gebaseerd?

De verkoopprijs van een sloopauto is gebaseerd op de waarde van de oud-ijzerprijs per kilo - de slooppremie. Doorgaans krijg je tussen de 150 en 200 euro terug voor je schadeauto. Lees hier hoe dat in z’n werk gaat.

Is het geboden bedrag voor mijn sloopauto gegarandeerd?

Het bod dat je ontvangt, is gebaseerd op de informatie die is verstrekt. Het precieze bod en dus de waarde hangt onder andere af van het model, bouwjaar, kilometerstand, het type voertuig en heel belangrijk; de metalen- en oud ijzer prijs. Het is belangrijk dat je de details van de auto in de omschrijving zet en goede foto's hebt toegevoegd. Zijn er beschadigingen, mankementen, kapotte onderdelen die niet zijn aangegeven of er missen onderdelen - zoals de katalysator die eruit is gehaald - dan heeft dan invloed op het bod. Wij helpen je gegarandeerd om het hoogste bedrag binnen te harken voor wat je auto waard is. Na akkoord komt de inkoper langs en wanneer de sloopauto precies is zoals omschreven, wordt de betaling afgerond.

Waar kan ik mijn sloopauto naartoe brengen?

Je kan ervoor kiezen om zelf jouw sloopauto naar een autosloperij of autodemontagebedrijf te brengen, maar het kan ook geregeld worden via ons platform. Verkoop jij jouw sloopauto via OSW, dan komen wij gratis jouw sloopauto ophalen. Dat scheelt weer tijd om je auto te brengen en een terugreis te scoren.

Ontvang ik een bedrag als ik mijn auto zelf naar de autosloperij breng?

Niet overal ontvang je geld voor je sloopauto; soms mag je allang blij zijn dat je je oude auto naar de sloop kan brengen. Wanneer je jouw auto online verkoopt, dan kunnen aangesloten erkende RDW sloperijen het beste bod bieden voor jouw auto. Zo weet je zeker dat je altijd een bedrag ontvangt voor jouw auto.

Hoe weet je zeker dat alle inkopers erkend zijn?

Alle autosloperijen die bij ons zijn aangemeld, gaan door een keuring heen. Ze zijn niet alleen erkend door de RDW, maar ze moeten ook voldoen aan onze hoge servicenormen. We selecteren bedrijven die zich inzetten voor duurzame en milieuvriendelijke verwerkingsmethoden. Bij het overdragen van je voertuig ontvang je een RDW vrijwaringsbewijs. Dit document is essentieel voor het officieel beëindigen van je registratie en verzekering, waarmee al het benodigde papierwerk afgerond wordt.

Hoe verloopt het proces na de verkoop van de sloopauto?

Wanneer de verkoop rond is, ontvang je de verkoopovereenkomst. In deze overeenkomst staan de gegevens van de koper, de staat van de auto zoals aangegeven en de verkoopprijs. Na ontvangst neemt de sloopauto koper contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard mag je ook zelf contact zoeken zodat de afspraak direct ingepland wordt.

Hoelang duurt het voordat de auto opgehaald wordt?

Het ophalen van je sloopauto gebeurt doorgaans binnen enkele werkdagen. Normaliter bellen autosloperijen binnen 2 werkdagen om een afspraak te maken zodat ze de auto op kunnen halen. Zorg dat je bereikbaar bent zodat de auto snel weggesleept kan worden. Wanneer je haast hebt en je wilt de sloopauto direct laten ophalen, dan kan je telefonisch contact opnemen met een medewerker van OSW zodat er snel actie ondernomen kan worden.

Wat heb je nodig om de auto over te laten schrijven?

In de meeste gevallen heb je de kentekencard en de tenaamstellingscode nodig. Mocht je dit kwijtgeraakt zijn, dan kun je dit opnieuw aanvragen op de website van het RDW. Zorg dat je de papieren klaar hebt liggen wanneer de sloopauto wordt opgehaald zodat we direct kunnen vrijwaren.

Sloopauto aanmelden?