Je Sloopauto Verkopen

Vrijblijvend het hoogste bod op je sloopauto

Vul het kenteken in

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4355 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Regel in 3 stappen de verkoop van je sloopauto

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding en zij kunnen een bod doen op je voertuig. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe. Nog vragen?
Auto verkopen

Je sloopauto verkopen?

Heb je een sloopauto waar je vanaf wilt en wil je de auto laten ophalen? Dan zit je hier goed, want precies dit is wat OSW voor je regelt! Bij ons ontvang je binnen 2 uur het hoogste bod voor je sloopauto. Bovendien hebben wij een landelijke sloopauto ophaaldienst. Dat wil zeggen dat wij sloopauto's in heel Nederland gratis ophalen. Het aanmelden van schade auto's is bij ons geheel gratis, makkelijk en vrijblijvend.

Meld je sloopauto aan

Schade auto aanmelden bij OSW

Als je vandaag nog van je sloopauto af wilt en dat voor het hoogste bod, hebben wij goed nieuws. Je bent namelijk nog maar een paar simpele stappen hiervan verwijderd! Meld je sloopauto of schadeauto zonder APK keuring geheel vrijblijvend aan en ontvang binnen 2 uur vrijblijvend een bod. Een auto met schade verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van je auto, verplicht je niet tot het verkopen van je sloopauto. Wij halen de sloopauto op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

De ellende met sloopauto's is vaak dat ze niet meer rijden en dat ze moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te brengen. Deze kopzorgen én meer kun je jezelf besparen door je sloopauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor je af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat je sloopauto gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, zeven dagen per week.

Of je nu een sloopauto of schade auto wilt verkopen in Amsterdam, of van je sloopauto in Limburg af wil, wij regelen het voor je!

Sloopauto zonder zorgen verkopen

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor je. De aangesloten bedrijven waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we jouw sloopauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kun je kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heb je je geld binnen voordat je sloopauto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Je auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van jouw sloopauto ter plekke geregeld kan worden. Je bent dus meteen overal vanaf. Dus wil je je sloopauto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld je auto aan bij OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je sloopauto. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopauto opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je schade auto hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je sloopauto aan
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.