Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Schadeauto verkopen

Vrijblijvend een bod op uw schadeauto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw schadeauto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4315 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig uw schadeauto verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul uw gegevens in
Meld uw schadeauto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Uw schadeauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Zorgeloos uw schadeauto verkopen inclusief ophaalservice

Heeft uw auto schade en wilt u deze snel en zorgeloos verkopen? Of is de APK (bijna) verlopen? Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van uw schadeauto en het risico op een eventuele boete wanneer de APK is verlopen. Meld eenvoudig uw schadeauto aan, en u ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Uw auto wordt altijd opgehaald, direct betaald en ter plekke gevrijwaard omdat wij alleen met RDW erkende bedrijven samenwerken.

Kortom, alle zorgen worden voor u uit handen genomen. Met veel schade is de dagwaarde van de auto niet meer haalbaar. Wij bieden altijd een goed bod. Snel verkopen aan een RDW erkende opkoper. Of de auto total loss is of niet rijdbaar, voor ons maakt dit niet uit. Snel verkopen voor de beste prijs met het hoogste bod snel geregeld.

Meld uw schadeauto nu aan!

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW is uw occasion makkelijker verkocht dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Het verschil tussen schade- en sloopauto

Voor zowel schadeauto's als sloopauto's bent u bij ons aan het juiste adres, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Bij een schadeauto betekent het dat de auto flinke schade heeft. Uiteraard spreken we bij een krasje, of een klein deukje niet direct van een schadeauto. Bij een sloopauto betekent het dat de auto total loss is verklaard. Dit wil zeggen dat de waarde om de auto op te knappen hoger is dan de verkoopwaarde. Vaak betekent dit ook dat de auto niet meer door de APK komt, en in veel gevallen zelfs dat de auto niet meer rijdbaar is. Heeft u een sloopauto? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hier voor meer informatie.

Schadeauto zonder zorgen verkocht

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen wij op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor u. De aangesloten bedrijven waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we uw schadeauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kunt u kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heeft u uw geld binnen voordat uw schadeauto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Uw auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van uw schadeauto er ter plekke geregeld kan worden. U bent dus meteen overal vanaf. Dus wilt u uw schadeauto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld uw auto aan bij OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw schadeauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw schadeauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw auto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de schadeauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw schadeauto wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw schadeauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw schadeauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.