Je Schadeauto verkopen

Vrijblijvend een bod op je schadeauto

Kies het merk van je schadeauto

Gratis je schadeauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5284 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je schadeauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je schadeauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je schadeauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je schadeauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je schadeauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je schadeauto wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Zorgeloos je schadeauto verkopen inclusief ophaalservice

Heeft je auto schade en wil je deze snel en zorgeloos verkopen? Of is de APK (bijna) verlopen? Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van je schadeauto en het risico op een eventuele boete wanneer de APK is verlopen. Meld eenvoudig je schadeauto aan, en je ontvangt van ons binnen 24 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod. Je auto wordt altijd opgehaald, direct betaald en ter plekke gevrijwaard omdat wij alleen met RDW erkende bedrijven samenwerken.

Kortom, alle zorgen worden voor je uit handen genomen. Met veel schade is de dagwaarde van de auto niet meer haalbaar. Wij bieden altijd een goed bod. Snel verkopen aan een RDW erkende opkoper. Of de auto total loss is of niet rijdbaar, voor ons maakt dit niet uit. Snel verkopen voor de beste prijs met het hoogste bod snel geregeld.

Meld je schadeauto nu aan!

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW is je occasion makkelijker verkocht dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.

Het verschil tussen schade- en sloopauto

Voor zowel schadeauto's als sloopauto's ben je bij ons aan het juiste adres, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Bij een schadeauto betekent het dat de auto flinke schade heeft. Uiteraard spreken we bij een krasje, of een klein deukje niet direct van een schadeauto. Bij een sloopauto betekent het dat de auto total loss is verklaard. Dit wil zeggen dat de waarde om de auto op te knappen hoger is dan de verkoopwaarde. Vaak betekent dit ook dat de auto niet meer door de APK komt, en in veel gevallen zelfs dat de auto niet meer rijdbaar is. Heb je een sloopauto? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer informatie.

Schadeauto zonder zorgen verkocht

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen wij op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor je. De aangesloten bedrijven waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we jouw schadeauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kun je kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heb je jouw geld binnen voordat je schadeauto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Je auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van je schadeauto er ter plekke geregeld kan worden. Je bent dus meteen overal vanaf. Dus wil je jouw schadeauto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld je auto aan bij OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw schadeauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw schadeauto. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je auto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de schadeauto opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw schade auto hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je schadeauto wordt opgehaald en betaald
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je schadeauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt je jouw schadeauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.