Eenvoudig en snel online uw auto verkopen in Spijkenisse

Fietst u voortaan naar het werk en wilt u uw auto verkopen in Spijkenisse? Via OSW verloopt het verkoopproces van uw auto snel en eenvoudig. In slechts 5 minuten meld u uw auto aan op ons platform en binnen 24 uur ontvangt u al een serieus en vrijblijvend bod. OSW beschikt over een groot netwerk potentiële kopers. Ervaar het gemak van zorgeloos en snel online uw auto verkopen en profiteer bovendien van onze gratis en vrijblijvende service.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Spijkenisse of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Spijkenisse was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Hoe werkt het auto verkopen via OSW?

Uw auto verkopen in Spijkenisse via OSW is heel makkelijk. Bij ons profiteert u van een 100% gratis en vrijblijvende verkoopservice en een directe betaling na het sluiten van de deal. Bovendien regelt OSW het gehele verkoopproces van begin tot eind. OSW zorgt voor het opmaken en plaatsen van de advertentie, het onderhandelen met potentiële kopers en het vrijwaren en ophalen van uw auto. U hoeft zich enkel aan te melden op ons platform.

Na aanmelding nemen wij contact met u op om informatie over uw auto in te winnen. De gedetailleerde informatie helpt ons om een aantrekkelijke advertentie te creëren wat bijdraagt aan het krijgen van een hoger bod. Via het OSW platform ziet u binnen 24 uur de reacties op uw advertentie binnenstromen. U bepaalt vervolgens of u het hoogst gekregen bod accepteert. Gaat u akkoord met het bod? OSW zorgt ervoor dat uw auto wordt opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt direct het afgesproken geldbedrag en daarmee is de verkoop definitief rond. Omdat OSW uitsluitend met erkende bedrijven samenwerkt en een directe betaling garandeert, is het verkopen van uw auto via OSW altijd snel en veilig.

Belangrijke zaken bij het verkopen van uw auto via OSW

Zorgeloos en eenvoudig uw auto verkopen begint bij OSW. Misschien is dit de eerste keer dat u uw auto online verkoopt. Om er zeker van te zijn dat u niets vergeet gedurende het verkoopproces, vragen wij u om de volgende belangrijke zaken:

checklist
  • Heeft u alle sleutels en onderhoudsboekjes in uw bezit? Om een hoger bod te krijgen zijn de gegevens essentieel.
  • Hoeveel profiel hebben de voor- en achterbanden?
  • Heeft uw auto steenslag of andere kleine beschadigingen?
  • Is de distributieriem vervangen?
  • Bedenk een reële vraagprijs. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.
  • Heeft u foto's van het interieur en exterieur van de auto?.
  • Heeft u foto's van de huidige kilometerstand en close-up foto's van schade?

Aangezien een complete beschrijving inclusief goede, scherpe foto's van uw auto bijdraagt aan het krijgen van een hoog en serieus bod, is het belangrijk dat u zoveel mogelijk achtergrondinformatie over uw auto voor ons verzamelt en aanlevert. Heeft u nog vragen over onze autoverkoopservice? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. OSW helpt u graag verder.

Meld uw auto aan