Uw auto snel verkopen in Den Bosch?

Heeft u een nieuwe auto gekocht of is een tweede auto simpelweg niet meer van toepassing, omdat u voortaan meer hybride/vanuit huis werkt? Bij OSW verkoopt u snel en eenvoudig uw auto in Den Bosch en omgeving. Meld u direct aan en ontvang al binnen 24 uur een goed bod. OSW verzorgt het gehele verkooptraject van het creëren en plaatsen van advertenties, het onderhandelen met geïnteresseerde kopers en het vrijwaren en ophalen van uw auto. Aangezien wij uitsluitend samenwerken met erkende bedrijven, is het verkopen van uw auto snel en veilig geregeld via OSW.

Vul je kenteken in

Controleer het merk van je auto

100% gratis en vrijblijvend
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.2 uit 5362 beoordelingen Klantenvertellen
Auto verkopen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?
In slechts 3 stappen geregeld!

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Wilt u uw auto verkopen in Den Bosch of omgeving? Via OSW, het online inkoopplatform voor occassions, is dit in slechts 3 eenvoudige stappen geregeld: Meld u aan via ons aanmeldformulier, vul uw gegevens in, voeg foto's toe en ontvang razendsnel bericht zodra wij een passend bod hebben gevonden.

Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij bekijken de biedingen

Uw account aangemaakt? Binnen 24 uur regelen wij een goed bod voor uw auto. Wij vertonen de biedingen in uw account. U kunt vanzelfsprekend een tegenbod doen. Gaat u akkoord met een bod? Wij contacteren u over de vervolgstappen.

Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop uw auto

Het hoogste bod is binnen! Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Uw auto verkopen in Den Bosch was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie over het verkopen van uw auto via OSW leest u bij onze veelgestelde vragen.

Meer weten?

Hoe verkoop ik mijn auto in Den Bosch?

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u uw auto wilt verkopen. Bij OSW is het verkopen van uw auto in de regio Den Bosch makkelijker dan u in eerste instantie denkt. Meld u in slechts 5 minuten aan op ons platform en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend en serieus bod. Na het aanmelden van uw auto, nemen wij contact met u op voor het vergaren van extra informatie over uw auto. Met meer gedetailleerde informatie, kunnen wij u auto op de juiste manier onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. Belangrijk is de aanwezigheid van goede foto's om een duidelijk beeld van uw auto te geven. Naast het creëren en plaatsen van de advertentie, voeren wij de onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop. Uiteindelijk bepaalt u of u akkoord gaat met het hoogst gekregen bod. Accepteert u het bod? OSW zorgt voor het ophalen en vrijwaren van uw auto. De verkoop is definitief rond en u ontvangt direct het afgesproken bedrag.

Voordelen van het verkopen van uw auto via OSW

Het grootste voordeel is dat u via OSW zorgeloos en snel uw auto in Den Bosch of omgeving verkoopt. Bij andere bekende verkoopplatformen zoals Marktplaats of Autotrack ervaart u wellicht hinder bij lastige onderhandelingen en het regelen van administratieve zaken omtrent het verkoopproces van uw auto. OSW ontneemt al uw zorgen en pakt het verkoopproces van begin tot eind op. Bovendien is het aanmelden van uw auto geheel kosteloos en vrijblijvend bij OSW. Omdat wij met erkende bedrijven samenwerken profiteert u van een snelle afwikkeling en een zo eerlijk mogelijke prijs voor uw auto.

Belangrijke tips bij het verkopen van uw auto in Den Bosch

Waarschijnlijk verkoopt u niet dagelijks uw auto online. Om de verkoop van uw auto in Den Bosch zo soepel mogelijk te laten verlopen, bekijkt u onze tips. Om op een snelle en veilige manier uw auto in Den Bosch te verkopen, vragen wij u om de volgende informatie:

checklist
  • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion.
  • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Dit zorgt ervoor dat u hogere biedingen kunt verwachten.
  • Bent u voor een onderhoudsbeurt bij een erkend bedrijf langs geweest?
  • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
  • Heeft de auto steenslag, kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opspattende steentjes op de weg?
  • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?.
  • Bedenk wat u een reële prijs vindt. Een hoge vraagprijs schrikt veel bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt.

Heeft u vragen over onze autoverkoopservice? Neem dan gerust contact op met de specialisten van OSW.

Meld uw auto aan