Informatie voor bedrijven

Hét platform voor de inkoop van voertuigen

OSW biedt al 10 jaar lang de beste manier om eenvoudig voer- en vaartuigen te kopen via het OSW Veling platform. Met een aanbod van ruim 5000 voertuigen per maand, kopen veel bedrijven in via ons platform. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw voorraad! Meer informatie

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig

Maak een gratis account aan en start met bieden

Bieden

Aanmelden

Het aanmelden van uw bedrijf op onze website is geheel gratis. Binnen 5 minuten heeft u uw bedrijf aangemeld op ons platform. Zorg ervoor dat alle informatie die u ingevuld heeft kloppend is, wij moeten namelijk alle gegevens handmatig controleren. Let op: wij accepteren uitsluitend bedrijven met een zakelijke e-mail en website.

Hoe kan ik aan de slag?
  1. Meld u gratis aan via het aanmeldformulier
  2. Wij controleren uw aanmelding en gegevens
  3. Wanneer uw account actief is kunt u direct beginnen met het plaatsen van biedingen of verkopen van voertuigen
Bedrijf aanmelden

Bedrijfsgegevens

Wij werken enkel met RDW-erkende bedrijven. Daarnaast controleren wij bij elke aanmelding of er een geldig KvK en BTW nummer is opgegeven.

Contactgegevens

Aanmelden is alleen mogelijk met een zakelijk e-mailadres die gekoppeld is aan uw website (bijvoorbeeld info@bedrijfsnaam.nl)

Wachtwoord

Geeft hieronder het wachtwoord op waarmee u uzelf wilt inloggen.

Waarom OSW?

Zelf op zoek gaan naar tweedehands occasions is een hele klus. Door uzelf aan te sluiten bij ons platform heeft u op één plek aanbod uit heel Nederland & België. Daarnaast helpen onze medewerkers om u van het juiste aanbod te voorzien. Na het opgeven van uw voorkeuren wordt u uitsluitend gebeld voor de voertuigen waar u belang bij heeft!

Geen vaste kosten of abonnement

U betaalt een fee per gekocht voertuig. Dat betekent dat als u niets koopt, u ook niks betaalt. Wel zo eerlijk. Verkopen van voertuigen via OSW is zelfs helemaal gratis!

Ruim 300 actieve bedrijven

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan. Mis de slag niet en meld u snel aan op ons platform.

Elke dag nieuw aanbod uit Nederland en België

Honderden voertuigen worden per dag aangemeld via onze website. De kans dat er iets moois voor u tussen zit is heel groot!

Bespaar tijd en geld

Zet onze verkopers in om het beste en meest relevante aanbod voor u te ontvangen.

Ervaringen van aangesloten partners

Mooi systeem

We maken nu sinds een jaar gebruik van OSW. We merken dat er vaak verbeteringen zijn, waardoor het aanbod steeds beter aansluit op onze wensen. OSW is voor ons een belangrijk inkoopkanaal geworden en we zijn er erg blij mee.

Autobedrijf met 5 vestigingen

Gemotiveerd team

Ik bel elke dag wel met een medewerker van OSW. Ze doen hun best om de auto’s zo goed mogelijk in te kopen. Ondanks dat we niet alles inkopen op basis van onze biedingen, zitten er regelmatig interessante aankopen tussen voor ons.

Occasion specialist

Fijne samenwerking

Sinds de samenwerking met OSW hebben we een extra wagen aangeschaft om de voertuigen op te halen door het hele land. We zijn blij met de samenwerking en de manier waarop we regelmatig contact hebben.

Autodemontage bedrijf