Informatie voor bedrijven

Golf

Hét platform voor de inkoop van voertuigen

OSW biedt al meer dan 10 jaar de beste manier om eenvoudig voer- en vaartuigen te kopen via het OSW inkoopplatform. Met een aanbod van ruim 5000 voertuigen per maand, kopen veel bedrijven in via ons platform. Meer informatie

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Voertuigen

Maak een gratis account aan en start met bieden

Je bedrijf aanmelden

Het aanmelden van je bedrijf op onze website is geheel gratis. Binnen 5 minuten heb je jouw bedrijf aangemeld op ons platform. Zorg ervoor dat alle informatie die je ingevuld hebt kloppend is, wij moeten namelijk alle gegevens handmatig controleren.

Hoe kan ik aan de slag?
  1. Meld je gratis aan via het aanmeldformulier
  2. Wij controleren je aanmelding en gegevens
  3. Wanneer je account actief is kun je direct beginnen met het plaatsen van biedingen of verkopen van voertuigen
Bieden
Bieden

Zoek je een snelle en eenvoudige oplossing om je voertuigvoorraad te verkopen?

Met onze OSW B2B-Voertuigenveiling is verkopen nog nooit zo makkelijk geweest! Onze ervaren occasion makelaars werken hard om voor jou het hoogste bod uit heel Nederland te halen. Klaar om te ontdekken wat jouw voertuigen echt waard zijn? Lees verder en bezoek onze B2B-veilingpagina voor meer informatie:

Vragen of problemen met aanmelden?
030-7601016

Bedrijfsgegevens

Vul hierboven uw bedrijfsnaam in om deze op te zoeken in het KVK handelsregister
Wij werken enkel met RDW-erkende bedrijven. Daarnaast controleren wij bij elke aanmelding of er een geldig KvK en BTW nummer is opgegeven.

1/3

Bedrijfsgegevens

2/3

Terug

Contactgegevens


Logingegevens

3/3

Terug

Waarom OSW?

Zelf op zoek gaan naar tweedehands occasions is een hele klus. Door jezelf aan te sluiten bij ons platform heb je op één plek aanbod uit heel Nederland & België. Daarnaast helpen onze medewerkers om je van het juiste aanbod te voorzien. Na het opgeven van je voorkeuren wordt je uitsluitend gebeld voor de voertuigen waar jij belang bij hebt!

Geen vaste kosten of abonnement

Je betaalt een fee per gekocht voertuig. Dat betekent dat als je niets koopt, je ook niks betaalt. Wel zo eerlijk. Verkopen van voertuigen via OSW is zelfs helemaal gratis!

Ruim 300 actieve bedrijven

Veel bedrijven zijn je al voorgegaan. Mis de slag niet en meld je snel aan op ons platform.

Elke dag nieuw aanbod uit Nederland en België

Honderden voertuigen worden per dag aangemeld via onze website. De kans dat er iets moois voor je tussen zit is heel groot!

Bespaar tijd en geld

Zet onze verkopers in om het beste en meest relevante aanbod voor jou te ontvangen.

Ervaringen van aangesloten partners

Mooi systeem

We maken nu sinds een jaar gebruik van OSW. We merken dat er vaak verbeteringen zijn, waardoor het aanbod steeds beter aansluit op onze wensen. OSW is voor ons een belangrijk inkoopkanaal geworden en we zijn er erg blij mee.

Autobedrijf met 5 vestigingen

Gemotiveerd team

Ik bel elke dag wel met een medewerker van OSW. Ze doen hun best om de auto’s zo goed mogelijk in te kopen. Ondanks dat we niet alles inkopen op basis van onze biedingen, zitten er regelmatig interessante aankopen tussen voor ons.

Occasion specialist

Fijne samenwerking

Sinds de samenwerking met OSW hebben we een extra wagen aangeschaft om de voertuigen op te halen door het hele land. We zijn blij met de samenwerking en de manier waarop we regelmatig contact hebben.

Autodemontage bedrijf