Vind een Peugeot sloperij via OSW

Ontvang het hoogste bod op je Peugeot sloopauto

Controleer het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5295 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

In 3 stappen je Peugeot sloopauto verkocht

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je Peugeot aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je Peugeot verkoopt, of niet.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je auto aan een Peugeot sloperij

Blij met het bod? Je voertuig wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je Peugeot sloopauto verkopen?

Je Peugeot raak je niet meer aan de straatstenen kwijt. Deze ooit zo charmante bolide is inmiddels getransformeerd in een schadebak. De onderhoudskosten zijn hoger dan de dagwaarde, je auto komt niet meer door de APK of hij is - na een noodlottig ongeval - in elkaar gevouwen als een accordeon. Met als gevolg dat je nu eigenaar bent van een Peugeot sloopauto. Waar je (natuurlijk) zo snel mogelijk vanaf wilt. Want ondertussen betaal je nog gewoon de autoverzekering en wegenbelasting.

Daarom regel je via OSW gemakkelijk en vrijblijvend de verkoop van je Peugeot sloopauto. Binnen 24 uur ontvang je het beste bod in je inbox vanuit de Peugeot sloperijen. Het enige wat jij hoeft te doen is je kenteken in te vullen op deze pagina.

Wij regelen de betaling, vrijwaring en laten je sloopauto ophalen. Na de transactie staat het geld direct op je rekening. Ook ontvang je het vrijwaringsbewijs - waarmee je direct de verzekering kunt opzeggen. Je Peugeot sloopauto verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Een Peugeot sloperij vinden via OSW

Voor de meeste mensen is de verkoop van hun auto geen feestelijk moment. Ja, van het geld dat achteraf op je rekening wordt bijgeschreven kun je weer leuke dingen doen - of gebruiken voor de aanschaf van een nieuw exemplaar. Maar voordat het zover is, moet je eerst allerlei rompslomp regelen. Denk aan onrealistische biedingen op een verkoopplatform, ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur of geïnteresseerden die bij de proefrit uiteindelijk niet komen opdagen - terwijl jij een middag hebt vrij genomen van je werk.

Via OSW vind je binnen no-time de juiste Peugeot sloperij. Dit zijn de voordelen:

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Je kunt dit reële bod vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard
Ontdek wat je sloopauto waard is

Een Peugeot sloperij vinden via OSW

Je wilt natuurlijk niet nog langer verzekeringen en wegenbelasting betalen voor je schade- of sloopauto. Waar je op een platform als Marktplaats je auto waarschijnlijk niet meer aan de straatstenen krijgt gesleten (of voor een lachertje van een prijs) kun je via OSW een geschikte Peugeot sloperij vinden. Op OSW zijn namelijk meer dan 500 erkende garages aangesloten - waarvan er altijd wel een geïnteresseerd is in jouw sloopauto.
Een Peugeot met schade verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van je auto verplicht je niet tot het verkopen van je sloopauto. Wij halen de sloopauto op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst door heel Nederland

Als je de sleutel in het contact omdraait start je Peugeot niet meer. Of het is simpelweg niet veilig om met je auto de weg op te gaan. De verkoop van een sloopauto brengt vaak een hoop gedoe en stress met zich mee. Niet als je je Peugeot sloopauto via OSW verkoopt: na het tekenen van de verkoopovereenkomst zorgen we ervoor dat je auto op een locatie naar keuze in Nederland wordt opgehaald.

Je Peugeot zonder zorgen verkopen

Door onze bekendheid in de markt, zijn er meer dan 500 erkende autogarage aangesloten op ons platform. Dit zijn bedrijven die RDW-erkend zijn én aan onze strenge selectiecriteria voldoen. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor je. Je kunt niet alleen je Peugeot, maar bijvoorbeeld ook je Toyota, BMW of Kia sloopauto verkopen. De aangesloten kopers waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Op het moment dat we jouw Peugeot sloopauto gratis ophalen, wordt het bedrag automatisch overgemaakt. Geen gedoe met gelijk oversteken of Tikkies: wij staan garant voor jouw betaling.

Direct je auto overschrijven

Om de verkoop van je Peugeot definitief te maken, moet je de auto overschrijven naar de nieuwe eigenaar. Je ontvangt dan een vrijwaringsbewijs. In de meeste gevallen moet je hiervoor naar een kentekenloket, die in de avonden en weekenden beperkte openingstijden hebben. Omdat onze partners erkend via het RDW zijn, vindt de overschrijving direct tijdens de transactie plaats. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is je kentekencard of kentekenpapieren en volledige tenaamstellingscode. Na afloop kun je direct je autoverzekering opzeggen en de motorrijtuigenbelasting stopt automatisch.

Je auto zorgeloos, vertrouwd en snel verkopen?

Meld je auto aan bij OSW

Veelgestelde vragen over de verkoop van je Peugeot sloopauto


Wanneer breng je een auto naar de sloop?

Een auto is rijp voor de sloop als deze 'total loss' wordt verklaard. Als deze niet meer start, is het vrij duidelijk dat deze aan het einde van z'n latijn is. Maar soms wordt je auto economisch total loss verklaard: de reparatiekosten zijn dan hoger dan de dagwaarde. Ook dan is het interessant om 'm te laten afvoeren naar een Peugeot sloperij: deze bedrijven kunnen de goede onderdelen nog gebruiken ter vervanging - en jij ontvangt nog een leuk bedrag voor je sloopauto.

Waarop is de prijs van de sloopauto gebaseerd?

De prijs van een sloopauto wordt gebaseerd op de oud-ijzer prijs per kilo - ook wel de slooppremie genoemd. Andere factoren zoals model, bouwjaar, kilometerstand en het type voertuig spelen ook een rol in de uiteindelijke prijs die je voor je Peugeot terug krijgt. Voor een sloopauto krijg je ongeveer tussen de 150 en 200 euro terug. Maar om de precieze waarde van je Peugeot sloopauto in te schatten, kun je het beste het kenteken invullen en de advertentie opmaken.

Is het geboden bedrag voor mijn sloopauto gegarandeerd?

In principe wel. Op ons platform ontvang je 24 uur na publicatie het hoogste bod. Dit is gebaseerd op de verstrekte informatie. Ben je niet volledig in je advertentie of missen er onderdelen (zoals de katalysator)? Dan heeft dan invloed op het bod.

Meer kans maken op een realistisch bod? Zorg dat je alle informatie deelt over de staat van de auto, kilometerstand, beschadigingen en mankementen. Daarnaast helpt het om duidelijke foto's toe te voegen aan de advertentie. Heb je geen detail weggelaten en is de verkoopovereenkomst gesloten? Dan is de koper verplicht het afgesproken bedrag te betalen.

Waar kan ik mijn Peugeot sloopauto verkopen?

Je kunt je auto verkopen via OSW aan dealers door heel Nederland. Doordat transport gratis bij de dienstverlening van OSW inbegrepen is, haalt de Peugeot sloperij 'm bij je op aan huis. Dat scheelt weer tijd om je auto te brengen en een terugreis te scoren. Dit gebeurt door heel Nederland en België in alle plaatsen en is dus niet locatieafhankelijk.
Niet alle sloperijen geven geld terug voor een Peugeot sloopauto.
Wel via OSW: onze aangesloten, RDW erkende sloperijen geven altijd nog iets terug voor jouw auto.

Hoe verloopt het proces na de verkoop van de sloopauto?

Zodra je auto is verkocht, ontvang je de verkoopovereenkomst. De autokoper neemt contact met je op om de overdracht te regelen en de auto op te halen. Doorgaans gebeurt dit binnen één week, waardoor jij je verzekeringen snel kunt opzeggen.

Hoelang duurt het voordat de auto opgehaald wordt?

Na de verkoop krijg je meestal 2 werkdagen een belletje van de autosloperij. Samen plannen jullie het juiste moment in, maar uit onze ervaring blijkt dat dit binnen een week gebeurt. Zorg dat je bereikbaar bent om de afspraak in te plannen. Heb je haast met de verkoop van je Peugeot sloopauto? Bespreek dit met onze occasion-makelaar: zij maken dan een prioriteit van de verkoop van jouw sloopauto.

Wat heb je nodig om de auto over te laten schrijven?

Bij de verkoop van je sloopauto heb je de kentekencard (of kentekenpapieren) en de tenaamstellingscode nodig. Heb je die niet meer, dan kun je 'm opnieuw aanvragen op de website van het RDW. Zorg dat je de papieren klaar hebt liggen wanneer de sloopauto wordt opgehaald, dan kan de sloperij je auto direct vrijwaren.

Hoe werken de aangesloten partners van OSW?

Wij werken uitsluitend met RDW-erkende bedrijven. Alle aangesloten sloperijen worden eerst gekeurd - en ze moeten daarnaast aan een bepaald serviceniveau voldoen. Het zijn duurzame bedrijven die het voertuig milieuvriendelijk verwerken. In plaats van een RDW vrijwaringsbewijs ontvang je direct een demontagebewijs. Daarmee is de verkoop afgerond. Hiermee kun je je verzekering opzeggen en is al het papierwerk daarmee rond.

Peugeot aanmelden?