Uw Sloopauto Verkopen in Emmen en omgeving

Vrijblijvend het hoogste bod op uw sloopauto

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Snel en eenvoudig uw sloopauto verkopen in Emmen

Heeft u een sloopauto in uw bezit en wilt u snel van uw auto af? Bij OSW bent u hiervoor aan het juiste adres. Als ervaren autoverkoopplatform zorgen wij ervoor dat uw sloopauto of schadeauto zonder APK keuring gratis wordt opgehaald. Onze landelijke ophaaldienst maakt het mogelijk dat wij 7 dagen per week sloopauto’s in heel Nederland gratis ophalen. Wilt u uw sloopauto verkopen in Emmen? OSW regelt het gehele verkoopproces van begin tot eind. Het opstellen van een goede advertentie, het onderhandelen met potentiële kopers en het afwikkelen van administratieve zaken nemen wij voor onze rekening. U hoeft zich enkel gratis aan te melden op onze website en ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend en eerlijk bod. Het aanmelden van uw sloopauto, verplicht u uiteraard niet tot het verkopen van uw sloopauto. Wij werken uitsluitend met erkende bedrijven samen, zo bent u verzekerd van een veilig en vlot verkoopproces van uw sloopauto.

Verkoop uw sloopauto in Emmen

Profiteer van onze gratis ophaaldienst bij sloopauto verkopen in Emmen

Het snel verkopen van uw sloopauto in Emmen en omgeving doet u eenvoudig en veilig bij OSW. U hoeft uw sloopauto niet naar de sloop te brengen of zich te bekommeren om de administratieve afwikkeling van uw schadeauto. Meld uw sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om aanvullende informatie over uw sloopauto in te winnen. Een zo gedetailleerd mogelijke advertentie zorgt ervoor dat u een zo realistisch en eerlijk mogelijke prijs voor uw sloopauto ontvangt.

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw sloopauto wordt opgehaald en op een veilige, besloten website wordt geplaatst. Opkopers kunnen op deze site hun bod uitbrengen. U ontvangt van ons het hoogst gekregen bod. Indien u akkoord gaat met dit bod, wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en daarmee is de deal rond. Het belangrijkste voordeel is dat u bij OSW profiteert van een gratis ophaaldienst door heel Nederland.

Hoe werkt het sloopauto verkopen in Emmen via OSW?

Voor u als verkopende partij is het aanmelden van uw sloopauto of schadeauto geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en bent niet verplicht om uw sloopauto te verkopen totdat u het hoogste bod accepteert. Zoals eerder vermeld werken wij uitsluitend samen met erkende bedrijven. Alle aangesloten bedrijven zijn bij het RDW aangesloten. Daarom kan de RDW vrijwaring van uw sloopauto ter plekke worden geregeld. U bent dus direct van alle administratieve rompslomp af. Wanneer u het uitgebrachte bod accepteert, bepaalt u met welke bank de transactie plaats gaat vinden. U ontvangt uw geld al voordat uw sloopauto daadwerkelijk wordt weggesleept. Zo eenvoudig en zorgeloos kan het verkopen van uw sloopauto zijn. Heeft u nog vragen over onze service? Geen probleem, onze medewerkers zijn uw graag van dienst. Neem hier contact met ons op.