Zonder gedoe je Kia Sloopauto Verkopen via OSW

Ontvang het hoogste bod op je sloopauto

Controleer het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je Kia sloopauto verkopen?

Het doodvonnis van je auto is getekend: je Kia is total loss verklaard. De auto heeft te veel schade of de reparatiekosten zijn hoger dan de dagwaarde van de auto. Op platforms zoals Marktplaats gooit je sloopauto geen hoge ogen. In dat geval is er nog één andere optie: je auto verkopen aan een sloperij. Maar je hebt natuurlijk helemaal geen zin om zelf je auto via autosloperijen te verkopen of te zoeken naar de juiste autosloop.

Regel daarom via OSW vrijblijvend en gratis de verkoop van je Kia sloopauto. Verkoop je je auto via ons, dan ontvang je binnen 24 uur de beste vergoeding. Vul daarvoor het kenteken van je Kia in op deze pagina.

Wij regelen de betaling, vrijwaring en laten je sloopauto ophalen. Na de transactie staat het geld direct op je rekening of wordt er contant betaald en ontvang je het vrijwarings- of demontagebewijs. Je Kia sloopauto verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Ontdek wat je sloopauto waard is

Sloopauto's zijn niet populair op verkoopplatforms

Marktplaats of vergelijkbare auto-verkoopplatforms werken prima voor de verkoop van tweedehands auto's. Maar waarschijnlijk is het lastig om je Kia sloopauto hierop te verkopen. De moordende concurrentie (gemiddeld worden er dagelijks 7.500 nieuwe auto-advertenties geplaatst), de filters die APK afgekeurde auto's uitsluiten én een auto die niet meer rijdt, is kansloos op zo'n verkoopplatform.

Gedoe met ophalen of zelf sloperijen zoeken: een sloopauto verkopen kost veel tijd en gedoe. Via OSW wordt dit voor je geregeld, zonder dat je ervoor betaalt.

Betaal niet onnodig voor verzekeringen en wegenbelasting

Is je auto in de prak gereden, is de motor verzopen of is de APK afgekeurd? Dan mag je niet meer met je Kia de weg op. Maar je betaalt wel nog gewoon verzekeringen en wegenbelasting zolang je nog eigenaar bent. Zorg daarom dat je de auto snel verkoopt.

Meld je je schadeauto vandaag aan, dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend bod.

Een auto met schade verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van je auto verplicht je niet tot het verkopen van je sloopauto. Wij halen de sloopauto op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Je krijgt je sloopauto niet meer aan de praat of het is niet meer veilig om ermee te rijden. Bij OSW halen we na de verkoop je Kia op. Wij staan zeven dagen per week - in iedere uithoek van Nederland - voor je klaar om je auto gratis op te halen en af te voeren.

Je auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende sloperijen, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van jouw sloopauto ter plekke geregeld kan worden. Na afloop krijg je een vrijwarings- of demontagebewijs, zodat je direct je verzekering en wegenbelasting kunt stopzetten. Wil je je kapotte auto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Meld je auto aan bij OSW
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij de verkoop van je (sloop)auto zit je natuurlijk niet te wachten op ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur, zelf langsgaan bij de sloperijen of proefritten plannen in je vrije tijd. Je Kia sloopauto verkopen doe je bij OSW binnen 24 uur. Dit zijn de voordelen:

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Je kunt dit reële bod vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard

Veelgestelde vragen over je (Opel) sloopauto verkopen

Is mijn Kia rijp voor de sloop?

Bij een sloopauto denk je waarschijnlijk aan een exemplaar dat in de prak is gereden of waar de wielen van de velgen af zijn gehaald. Maar een auto is al rijp voor de sloop als de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde van de auto, of wanneer deze in de APK is afgekeurd. Twijfel je of jouw Kia rijp is voor de sloop? Onze occasion-makelaars geven advies bij de verkoop. Vul je kenteken in en verstuur je aanvraag.

Waarop is de prijs van een sloopauto gebaseerd?

Wat je terugkrijgt voor de sloopauto hangt af van de oud-ijzerprijs per kilo - ook wel de slooppremie genoemd. Voor een sloopauto krijg je doorgaans tussen de 150 en 200 euro terug. Zijn er nog veel werkende onderdelen in de auto die de sloperij kan doorverkopen? Dan krijg je misschien zelfs meer terug. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat.

Is het geboden bedrag voor mijn sloopauto gegarandeerd?

Het bod dat je ontvangt is gebaseerd op de informatie die is verstrekt. Zijn er onderdelen kapot die niet zijn aangegeven of er missen onderdelen - zoals de katalysator die eruit is gehaald - dan heeft dan invloed op het bod. Daarom is het belangrijk dat je álle details benoemt in de omschrijving. Op die manier krijgen jij én de autodealer niet te maken met onaangename verrassingen. Kloppen de gegevens met de werkelijke staat van de auto? Dan garanderen we dat jij de genoemde verkoopprijs ook echt ontvangt.

Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

Door heel Nederland vind je sloperijen. Maar jij wilt natuurlijk niet in Amsterdam je auto verkopen als je zelf in Arnhem woont. Dan moet je zelf het vervoer van je Kia sloopauto regelen. Niet bij OSW: wij hebben een ophaalservice door heel Nederland. Ontvang je een bod van een sloperij elders in het land? Wij regelen het vervoer: helemaal gratis voor jou als verkoper.

Weten wat sloperijen voor jouw Kia bieden? Meld je auto gratis en vrijblijvend aan.

Hoe verloopt het proces na de verkoop van de sloopauto?

Bij afronding van de afhandelingen ontvang je de verkoopovereenkomst. De koper van jouw Kia sloopauto neemt contact met je op om een afspraak te maken. Onder andere staan de gegevens van de koper, de staat van de auto zoals aangegeven en de verkoopprijs in de verkoopovereenkomst. Tijdens de afspraak regelen wij de betaling en regelt de koper de overschrijving van de auto.

Hoelang duurt het voordat mijn Kia opgehaald wordt?

Normaliter krijg je binnen 2 werkdagen een belletje van de autosloperij. Je sloopauto laten ophalen gebeurt doorgaans binnen enkele werkdagen. Je Kia sloopauto wordt opgehaald wanneer het jou uitkomt: zorg dat je bereikbaar bent na de verkoop, zodat je snel een afspraak met de sloperij kunt afstemmen.

Wat heb je nodig om de auto over te laten schrijven op de nieuwe eigenaar?

In de meeste gevallen heb je de kentekencard en de tenaamstellingscode nodig. Mocht je dit kwijtgeraakt zijn, dan kun je dit opnieuw aanvragen op de website van de RDW. Zorg dat je de papieren klaar hebt liggen wanneer de sloopauto wordt opgehaald zodat we direct kunnen vrijwaren.

Wat gebeurt er met mijn Kia na verkoop?

De sloperijen die bij OSW zijn afgesloten, zorgen dat de auto's milieuvriendelijk en duurzaam worden gedemonteerd. Dat betekent dat vloeistoffen netjes worden afgevoerd, onderdelen die nog goed zijn eerst worden verwijderd. Daarna begint de demontage van je Kia.