Snel Je BMW Sloopauto Verkopen

Ontvang het hoogste bod op je total loss auto

Controleer het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5132 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Is je BMW getransformeerd tot sloopauto?

De dag waarop de sleutels van je BMW in je handen werden gedrukt, herinner je nog als de dag van gisteren. Het is voor velen een droom om in een BMW te rijden. Voor jou werd die droom werkelijkheid. Zoals alles in het leven, is het bezitten van een auto tijdelijk. Je BMW is getransformeerd tot een sloopauto en nu wil je 'm verkopen. De onderhoudskosten werden te hoog of je BMW werd slachtoffer van ongeval? Tijd om om je auto af te zetten op het autokerkhof: de autosloop. Je BMW sloopauto verkopen doe je met gemak - en zonder gedoe - via OSW.

Ontdek wat je waard is

Je BMW met schade verkopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En helaas is daarbij je BMW niet ongeschonden gebleven: je moet nu noodgedwongen je BMW met schade verkopen. Balen, want schadeauto's zijn minder populair op platforms zoals Marktplaats. Weinig kopers zullen zichzelf melden voor je schadebak, maar ondertussen draai je nog steeds op voor kosten zoals wegenbelasting en verzekeringen. Het is dus belangrijk om je BMW sloopauto zo snel mogelijk te verkopen.

Via OSW verkoop je je sloopauto vandaag nog snel. Meld je BMW vandaag aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Zelfs als je auto nog niet goedgekeurd bij de APK.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

Je krijgt je sloopauto niet meer aan de praat of het is niet meer veilig om ermee te rijden. Voor jou als BMW verkoper bieden we een gratis ophaaldienst aan. Zodra jij akkoord gaat met de verkoopprijs laten we je sloopauto gratis ophalen. We staan zeven dagen per week - en vanuit iedere uithoek van Nederland - voor je klaar om je BMW gratis op te halen en af te voeren.

BMW onderdelen verkopen

Je BMW mag dan wel rijp zijn voor de sloop; maar de kans is groot dat er nog BMW onderdelen in je auto zitten die een grote waarde vertegenwoordigen. Veel handelaren of sloperijen zijn hierin geïnteresseerd. Maar je hebt natuurlijk geen zin om zelf bedrijven te benaderen om erachter te komen of zij geïnteresseerd zijn in tweedehands BWM onderdelen. Maak het jezelf makkelijk en regel de verkoop ervan via OSW.

Je sloopauto zonder zorgen verkopen

Je BMW sloopauto is geld waard. Op basis van de oud-ijzerprijs én de BMW onderdelen krijg je waarschijnlijk nog een leuke cent terug. Maar je hebt geen zin om zelf autosloperijen af te gaan. Bespaar jezelf de tijd, energie en moeite en laat de verkoop van je BMW sloopauto door ons regelen.

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring ook een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor je. De aangesloten kopers waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we jouw sloopauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kun je kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heb je je geld binnen voordat je auto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Je auto zorgeloos, vertrouwd en snel verkopen?

Meld je auto aan bij OSW
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij de verkoop van je (sloop)auto zit je natuurlijk niet te wachten op ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur, zelf langsgaan bij de dealer of proefritten plannen in je vrije tijd. Bij OSW verkoop je je sloopauto snel en zonder gedoe. Je ontvangt binnen 24 uur een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Besluit je je auto toch niet te verkopen? Geen probleem: je kunt onze verkoopservice gratis uitproberen.

Je sloopauto snel kwijt via OSW, dit zijn de voordelen:

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven zijn aangesloten
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Je hebt de touwtjes in handen: accepteer of weiger het vrijblijvende bod
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard

Kortom: een vlotte verkoop waar jij als verkoper niets voor hoeft te doen!

Veelgestelde vragen over een sloopauto verkopen

Wanneer breng je een auto naar de sloop?

Wanneer je auto 'total loss' wordt verklaard, is deze rijp voor de sloop. De ene sloopauto is als een accordeon in elkaar gevouwen, bij de andere auto is het minder zichtbaar. Wanneer de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde, wordt dit ook gezien als total loss (economisch total loss). Wanneer de auto total loss is rijdt een auto niet meer en is hij klaar om gedemonteerd te worden. Dat is vrij duidelijk. Maar bij de meeste gevallen is de scheidslijn tussen je auto aanmelden voor de doorverkoop of voor de autosloperij wat kleiner.

Krijg je je auto niet meer via reguliere platforms verkocht of krijg je 'm niet meer aan de praat? Neem contact op met onze occasion-makelaar om de verkoopstrategie voor je BMW sloopauto te bespreken.

Waarop is de prijs van de sloopauto gebaseerd?

De verkoopprijs van een sloopauto is gebaseerd op de waarde van de oud-ijzerprijs per kilo - de slooppremie. Doorgaans krijg je tussen de 150 en 200 euro terug voor je schadeauto. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat.

Is het geboden bedrag voor mijn sloopauto gegarandeerd?

Het bod dat je voor je BMW ontvangt, is gebaseerd op de informatie die je verstrekt. Zijn er onderdelen kapot die niet zijn aangegeven of er missen onderdelen - zoals de katalysator die eruit is gehaald - dan heeft dan invloed op het bod. Het is belangrijk dat je de details van de auto in de omschrijving zet.

Wat is de staat van de auto? Zijn er beschadigingen of mankementen? Dat kun je beter op voorhand volledig eerlijk zijn dan dat er een specialist langskomt die er tijdens de ophaalafspraak achter komt dat er wat mankeert aan de auto. Voeg ook foto's toe om een eerlijke prijs te ontvangen. Wij helpen je met de onderhandelingen, zodat je de hoogste prijs voor je sloopauto ontvangt. Na akkoord komt de inkoper langs en wanneer je BMW sloopauto precies is zoals omschreven is de koper verplicht om het afgesproken bedrag te betalen. 100% garantie.

Waar kan ik mijn BMW sloopauto verkopen?

Krijg je je BMW niet meer aan de praat? Geen probleem: wij halen 'm gratis voor je op aan huis. Dat scheelt weer tijd om je auto te brengen en een terugreis te regelen. We halen op in iedere uithoek van Nederland en België: van Klazinaveen tot Luik.

Een sloopauto is niet veel geld meer waard. In sommige gevallen mag je zelfs blij zijn dat je van je wrak af bent, zonder dat je hiervoor geld krijgt. Niet via OSW: onze aangesloten RDW erkende sloperijen kopen sloopauto's over via OSW. Ze hebben de mogelijkheid om - na aanmelding van jouw BMW - tegen elkaar op te bieden. Daardoor krijg jij via OSW de beste prijs voor je BMW sloopauto. Wat je precies ontvangt voor je sloopauto hangt onder andere af van het model, bouwjaar, kilometerstand, het type voertuig en heel belangrijk; de metalen- en oud ijzer prijs.

Weten wat sloperijen voor jouw BMW bieden? Meld je auto gratis en vrijblijvend aan.

Hoe verloopt het proces na de verkoop van de sloopauto?

Wanneer de verkoop rond is, ontvang je de verkoopovereenkomst. Hierin staan de gegevens van de koper, de staat van de auto zoals aangegeven en de verkoopprijs. De sloopauto-koper neemt contact met je op om een afspraak te maken. Dan wordt de auto gecheckt, overgeschreven en betaald. Zodat jij de autoverzekering kunt opzeggen en dus geen kosten meer hebt aan je BMW auto

Hoelang duurt het voordat de sloopauto opgehaald wordt?

Nu je sloopauto verkocht is, krijg je normaliter binnen 2 werkdagen een belletje van de autosloperij. Je BMW sloopauto laten ophalen gebeurt doorgaans binnen enkele werkdagen. Samen plannen jullie een afspraak. In ieder geval wordt de sloopauto opgehaald wanneer het jou uitkomt. Zorg dat je bereikbaar bent zodat de auto snel weggesleept kan worden. Wanneer je haast hebt en je wilt de sloopauto direct laten ophalen, dan kan je dit telefonisch overleggen met een occasion-makelaar van OSW zodat we snel actie kunnen ondernemen.

Wat heb je nodig om de sloopauto over te laten schrijven?

Om de BMW sloopauto over te schrijven, heb je de kentekencard en de tenaamstellingscode nodig. Ben je deze kwijtgeraakt, dan kun je deze opnieuw aanvragen via de website van het RDW. Zorg dat je de papieren klaar hebt liggen wanneer de sloopauto wordt opgehaald zodat we direct kunnen vrijwaren.

Wat doet de sloopauto-inkoper met mijn auto?

Verkoop je je BMW via OSW, dan weet je dat 'ie in goede handen komt. Alle partners zijn RDW erkend én voldoen aan onze strenge service-eisen. Het zijn duurzame bedrijven die het voertuig milieuvriendelijk verwerken. In plaats van een RDW vrijwaringsbewijs ontvang je direct een demontagebewijs. Hiermee kun je je verzekering opzeggen en daarmee is al het papierwerk afgehandeld. Je BMW sloopauto verkoop je vrijblijvend, gratis en snel via OSW.

Wat als mijn auto geen sloopauto is?

Wanneer je BMW geen sloopauto is maar nog in goede of zelfs perfecte staat verkeerd, kan je deze uiteraard ook eenvoudig bij OSW aanmelden. Verkoop hier je BMW auto.