Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Afgekeurde auto verkopen

Vrijblijvend een bod op uw afgekeurde auto

Controleer het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4457 beoordelingen Klantenvertellen
Golf


Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Afgekeurde auto verkopen

Afgekeurde auto verkopen

Direct een bod! Bel 030-7601016
Heeft u een afgekeurde auto waar u vanaf wilt en wilt u de auto laten ophalen? Dan zit u hier goed want precies dit is wat OSW voor u regelt. OSW regelt de verkoop van uw afgekeurde auto binnen een aantal uur! Wij geven u altijd een goed bod voor uw afgekeurde auto, daarnaast halen wij hem gratis bij u op! Het aanmelden van uw afgekeurde auto is ook geheel gratis, makkelijk en vrijblijvend.

Meld uw afgekeurde auto nu aan!

Afgekeurde auto aanmelden bij OSW

Binnen enkele uren is ook echt binnen enkele uren bij OSW! Vandaag aanmelden is ook vandaag verkopen bij OSW. Meld uw afgekeurde auto, sloopauto, of schadeauto geheel vrijblijvend bij ons aan. Een auto die afgekeurd is verkopen via OSW? Dat is 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van uw afgekeurde auto verplicht u niet tot het verkopen van uw auto. Niet tevreden met de biedingen? Dan verkoopt u de afgekeurde auto niet.

Gratis ophaaldienst door heel Nederland

Of u nou een afgekeurde auto of een sloopauto heeft, het feit is dat ze niet meer mogen of kunnen rijden. Dat probleem lossen wij op door een gratis ophaaldienst in geheel Nederland aan te bieden. Deze kopzorgen kunt u uzelf besparen door uw afgekeurde auto bij ons te verkopen. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor u af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat uw afgekeurde auto gratis wordt opgehaald, waar dan ook in Nederland. Of u nu een afgekeurde auto, sloopauto of schadeauto wilt verkopen, OSW regelt het voor u! Van Limburg tot aan Groningen, overal is ook echt overal in Nederland voor ons.

U wordt direct betaald

Naast jarenlange ervaring heeft OSW ook een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Daarnaast wordt onze service met gemiddeld een 8.8 beoordeeld. Zo bent u er zeker van dat wij op een eerlijke en transparante manier zaken met u doen. De aangesloten bedrijven waar wij mee werken hebben door hun jarenlange ervaring altijd eerlijke en realistische biedingen in petto. Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we uw afgekeurde auto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kunt u kiezen met welke bank de transactie dient plaatst te vinden. Zo heeft u uw geld binnen voordat uw auto weggesleept wordt. Dat voelt lekker, toch?

Uw auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij uitsluitend samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van uw afgekeurde auto ter plekke geregeld kan worden. U bent dus meteen overal vanaf. Dus wilt u uw afgekeurde auto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld uw auto aan bij OSW.

Bij OSW gaat de verkoop van uw afgekeurde auto zonder risico!

Dus geen kans op diefstal, fraude, of kopers aan de deur.
Uw afgekeurde auto is snel verkocht en u krijgt snel het geld.
Het enige wat u hoeft te doen is de auto aanmelden en uiteindelijk het hoogste bod accepteren. Hoe gemakkelijk is dat?

  • Een gegarandeerd bod
  • De auto kan snel opgehaald worden
  • Ter plekke gevrijwaard
  • Voorkom eventuele boetes omdat de APK is verlopen
  • Ophaalservice
  • Start de auto niet meer? Geen probleem
Meld uw afgekeurde auto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.