Snel je afgekeurde auto verkopen

Ontvang het hoogste bod op je afgekeurde auto

Controleer het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Afgekeurde auto verkopen

Je afgekeurde auto verkopen

Een spannend moment voor de meeste autobezitters: de APK. In deze periodieke keuring wordt je auto nagekeken op een aantal essentiële punten op het gebied van verkeersveiligheid, het milieu en de registratie van de auto. Op die dag zit je telefoon waarschijnlijk aan je hand geplakt, omdat je direct wilt weten of je auto de keuring vlekkeloos doorloopt. Wordt je auto afgekeurd, dan levert dat een hoop gedoe op. Je loopt risico op een boete én mag na de APK vervaldatum niet meer de weg ermee op.

Een afgekeurde auto betekent niet dat deze rijp is voor de sloop. In veel gevallen kan de garage met een aantal reparaties de auto alsnog opnieuw laten keuren. Maar soms wegen de reparatiekosten niet meer op tegen de actuele dagwaarde: je auto wordt dan economisch total loss verklaard. Dat betekent dat je een afgekeurde auto hebt die niet veel meer waard is. Lastig te verkopen, tenzij je je afgekeurde auto via OSW verkoopt.

Verkoop je APK afgekeurde auto

Mijn auto is afgekeurd tijdens de APK

De vrees van de meeste autobezitters is werkelijkheid geworden: je auto is APK afgekeurd. Balen! Want dat betekent dat er grote reparatiekosten aankomen of je moet je auto noodgedwongen verkopen. En dan hebben we het niet eens gehad over het gedoe dat erbij komt kijken. Is je auto vlak voor de vervaldatum afgekeurd, dan moet je zorgen dat er op korte termijn een herkeuring komt. Doe je dat niet, dan ontvang je automatisch een boete.

Je moet binnen twee maanden een herkeuring aanvragen en na de vervaldatum moet de auto stilstaan. De betalingen voor je autoverzekering en wegenbelasting lopen ondertussen gewoon door. Is de APK vervaldatum geweest? Dan mag je alleen op de dag van de herkeuring de weg ermee op: zorg dat op die dag dat je auto WA-verzekerd is en dat je de afspraakbevestiging met keuringstijd bij je hebt.

Wat zijn mijn opties bij een APK afgekeurde auto?

Zodra je hoort dat je auto APK is afgekeurd, is het belangrijk om in de actiemodus te schieten. Achterhaal eerst op welke punten je auto is afgekeurd en wat de kosten van de reparaties zijn. Zijn deze kosten het waard (overstijgen ze niet de dagwaarde)? Dan kun je een reparatie inplannen en een herkeuring aanvragen.

Is je auto afgekeurd en zijn de kosten te hoog? Dan is het slimmer om je APK afgekeurde auto te verkopen. Via platforms zoals Marktplaats vang je bot, omdat de meeste particulieren niet zitten te wachten op afgekeurde auto’s. Verkoop je auto daarom direct aan een autogarage. Zorg in ieder geval dat je dit snel regelt en ga in de tussentijd niet meer de weg op met je afgekeurde auto. Laat de verkoop op zich wachten? Schors je auto tijdelijk, zo betaal je geen motorrijtuigenbelasting en autoverzekering.

Je afgekeurde auto aanmelden bij OSW

Je afgekeurde auto verkopen via een garage: je wilt natuurlijk wel de beste prijs ontvangen voor je occasion. Maar je zit er niet op te wachten om verschillende garages bellen, te onderhandelen en zelf alle administratieve rompslomp eromheen te regelen. Een afgekeurde auto levert doorgaans niet veel geld meer op.

Daarom nemen we bij OSW de verkoop van je afgekeurde auto graag uit handen. Vandaag je auto aanmelden betekent binnen 24 uur je auto verkopen. Zo heb je geen onnodige en doorlopende kosten.

Meld je afgekeurde auto, sloopauto, of schadeauto geheel vrijblijvend bij ons aan. Je afgekeurde auto via OSW verkopen is 100% gratis, veilig en zorgeloos.

Je afgekeurde auto zorgeloos verkopen

Via ons platform meld je je afgekeurde auto aan en binnen 24 uur ontvang je het beste bod in je mailbox. Jij bepaalt of je het bod accepteert, of niet. Daarnaast regelen we alles rondom de verkoop van je auto.

Een sloopauto of afgekeurde bolide mag niet meer de weg op. Daarom bieden we door heel Nederland een gratis ophaaldienst aan. Ook hoef je je niet druk te maken over de betaling: die regelen wij voor je. Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we je afgekeurde auto gratis laten ophalen. Tot slot werken we uitsluitend samen met RDW-erkende bedrijven. Zij kunnen ter plekke je auto vrijwaren. Je hoeft dus niet nog naar een kentekenloket om je auto over te schrijven. Je afgekeurde auto verkopen via OSW scheelt een hoop gedoe en tijd!

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig je auto verkopen.

Meld je auto aan bij OSW

Bij OSW verloopt de verkoop van jouw afgekeurde auto zonder risico

Iedere proefrit van een potentiële koper is spannend. Verkoop je je auto via OSW, dan verkoop je ‘m aan een erkend bedrijf. Daardoor loop je geen risico op het gebied van diefstal, fraude of kopers aan de deur. Je afgekeurde auto is snel verkocht en de betaling wordt tijdens de overdracht automatisch geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is de auto aanmelden en uiteindelijk het hoogste bod accepteren. Hoe gemakkelijk is dat? Verkoop je je afgekeurde auto via OSW, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een gegarandeerd bod
  • De auto kan snel opgehaald worden
  • Ter plekke gevrijwaard
  • Voorkom eventuele boetes omdat de APK is verlopen
  • Geen doorlopende verzekerings- en motorrijtuigenbelasting kosten
  • Ophaalservice
  • Start de auto niet meer? Geen probleem, wij halen 'm voor je op
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je occasion eenvoudiger vergeleken met andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar een eerlijk en transparant proces. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je ontvangt direct na de verkoop het vrijwaringsbewijs. Zo ben jij snel van je afgekeurde auto af!

Ontvang een vrijblijvend bod