Auto verkopen
Zorgeloos en snel
  • COVID-19 update Ondanks de aangescherpte maatregelen, kun je gebruik blijven maken van onze dienstverlening. Meer informatie
  • Binnen 5 minuten aangemeld
  • Ontvang een vrijblijvend bod
  • Makkelijk en snel
  • Vragen of direct hulp 030-7601016
  • 100% gratis, veilig en vrijblijvend

Gemiddeld een 8,8 uit 2176 beoordelingen

Hoe werkt het

Aanmelden stap 1
Meld je auto aan
Meld je auto binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Aanmelden stap 2
Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Aanmelden stap 3
Kies voor gemak
Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?

Auto opkoper

De meeste mensen zijn geneigd om, bij de verkoop van hun auto, een auto opkoper te passeren een de auto vervolgens particulier te verkopen.

Echter is het zo dat zelfgeplaatste advertenties vaak samengaan met afspraken die niet worden nagekomen, eindeloze proefritten, onnozele biedingen en het risico opgelicht te worden.
Ook dien je voor veel autoadvertenties een bepaald bedrag te betalen om jezelf van verkoop te garanderen. Echter blijft dit vaak achterwege, of kost het extreem veel tijd en moeite. Dat terwijl je wel achterblijft mét extra zorgen en onvoorziene kostenposten.

Bestaat dit probleem met een auto opkoper dan niet?

Nee! Wij van OSW, werken namelijk alleen samen met erkende auto opkopers. Dus geen ongure types aan de deur, geen eindeloze proefritjes en geen onnozele bedieningen.

Wij plaatsen jouw auto anoniem in onze veiling waar een auto opkoper zijn bod kan uitbrengen. Uiteindelijk maak jij (en niemand anders) de verkoop definitief door middel van één druk op de kop.

Snel en makkelijk je auto verkopen, dus. Met succes en zonder zorgen.

Want aanmelden doe binnen vijf minuten en het adverteren op de site is, net zoals het taxeren en ophalen van de auto, gratis! Bij OSW garandeer je jezelf dus niet alleen van verkoop, maar deze is tevens vrij van extra (en onvoorziene) kostenposten. Snel, gemakkelijk en gratis. Van aanmelding, tot ophalen.