Zoek je een auto opkoper?

Ontvang het hoogste bod op je auto

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je auto verkopen via een opkoper of particulier?

Ga je je auto verkopen, dan denk je misschien al snel aan het verkopen van je auto via platforms zoals Marktplaats. Logisch - hierop vind je auto-opkopers, particulieren en garages.

Aan deze platforms zijn ook een aantal nadelen verbonden. Je betaalt 25 euro voor een basisadvertentie. Wil je je auto snel verkopen, dan betaal je extra kosten om extra op te vallen.

Daarnaast is de concurrentie enorm. Je bereikt niet alleen veel mensen, maar concurreert ook direct met garages en andere verkopers die óók hun voertuig willen verkopen via dit platform. En heb je eenmaal beet? Dan krijg je vaak te maken met proefritten in je vrije tijd, niet-serieuze biedingen en het risico om opgelicht te worden. Je auto particulier verkopen lijkt in het begin vaak de beste optie. Maar door de extra advertentiekosten, de dagen waarop je niet verkoopt (en dus wegenbelasting en verzekeringen doorbetaalt) en gedoe met onderhandelingen levert het je onderaan de streep vaak minder op. Kies ervoor om je auto gratis te verkopen via een auto opkoper.

Meld je auto aan bij OSW

Alleen erkende auto opkopers

Bij OSW werken we uitsluitend samen met erkende auto-opkopers. Zij zijn aangesloten op ons platform en worden uitgebreid gecheckt voordat we ze toelaten op ons platform. Dat scheelt een hoop gedoe. Is de verkoop rond? Dan komen ze de auto bij jou ophalen en wordt de betaling en de vrijwaring ter plekke geregeld.

Hoe werkt je auto verkopen via OSW?

Nadat je jouw aanvraag hebt verstuurd plaatsen we jouw auto anoniem in onze veiling. Hier kunnen auto opkopers hun bod uitbrengen. Na 24 uur ontvang je van ons het hoogste bod. Ga je akkoord? Dan hoef je alleen maar op de knop in het platform te klikken. Ben je niet akkoord met de prijs, dan zijn hier geen kosten of andere voorwaarden aan verbonden. Voor jou als verkoper is OSW helemaal gratis en vrijblijvend.

Bij OSW verkoop je je auto snel en zorgeloos.

Opvallen met een goede auto advertentie

Je auto verkopen is een groot project. Het schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. Je wilt tenslotte opvallen in de massa. Goede foto's en een volledige beschrijving zorgen voor meer geïnteresseerde kopers in je occasion. Verkoop je je auto via OSW, dan doen wij het meeste werk voor je. Wij maken de advertentie op en jij levert goede foto's aan. Ook geven we verkooptips om je auto op de beste manier onder de aandacht te brengen. Na het plaatsen van de advertentie valt je advertentie beter op bij onze auto opkopers terwijl het je minder tijd (en geld) heeft gekost.

Verborgen kosten bij de verkoop van je occasion

Op het eerste oog lijkt het alsof een particuliere verkoop meer opbrengt. Vaak wordt er geen rekening gehouden met verborgen kosten. Zolang je auto te koop staat, blijf je doorbetalen voor zaken zoals motorrijtuigenbelasting en de autoverzekering. Daarnaast betaal je doorgaans voor de advertentie op een platform én voor de benzine tijdens een proefrit.

Tel je deze kosten bij elkaar op, dan kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat je auto via een opkoper verkopen nog zo gek nog niet is. Binnen 24 uur voor jou geregeld door OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over jouw occasion. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de auto ontvangt.

Wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd, wordt je occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw auto hebt gekregen.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je auto nu aan!

Zorg dat je dit regelt voordat verkoop van je auto

Je verkoopt je auto niet iedere dag. Daarom zetten we een aantal zaken op een rijtje die je helpen om de beste prijs voor je auto te ontvangen én om de verkoop vlot te laten verlopen:

Checklist
 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Deze gegevens van de auto hebben is goed om een hoger bod te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op.
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap van opslaande steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo niet, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bij een hoge vraagprijs schrikken bedrijven snel af. Bekijk hoe je een goede vraagprijs bepaalt .
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe je goede foto's maakt van je occasion .
 • Zorg dat het onderhoudsboekje up-to-date is.
 • Zorg dat je voor aanvang van de overschrijving de volledige tenaamstellingscode en kentekencard hebt.
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.