Uw Sloopauto Verkopen in Eindhoven en omgeving

Vrijblijvend een bod op uw sloopauto

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5310 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Sloopauto in Eindhoven verkopen

Wilt u zo snel mogelijk van uw sloopauto of schadeauto af in Eindhoven of omgeving? Dan kan OSW u als beste helpen! OSW regelt namelijk het beste bod vanuit heel Nederland en België. Daarnaast wordt uw sloopauto in Eindhoven gratis opgehaald, direct gevrijwaard en ontvangt u direct uw geld. Dit alles gebeurd gemiddeld binnen 72 uur. De aanmelding van uw sloopauto in Eindhoven of omgeving bij OSW is binnen 5 minuten geregeld en volledig gratis.

Verkoop uw sloopauto in Eindhoven!

Hoe meld ik mijn sloopauto in Eindhoven bij OSW aan?

Op OSW.nl kunt u eenvoudig en snel uw sloopauto of schadeauto in Eindhoven en omgeving verkopen. U voert uw kenteken in en direct staan de meeste gegevens over uw auto al in het invulformulier. Hierdoor hoeft u alleen nog maar de staat van de sloopauto te noemen, de kilometerstand, uw vraagprijs en enkele foto's toe te voegen. Hierna zit uw werk erop en gaat uw persoonlijke occasion makelaar hard aan de slag om het beste bod te genereren door heel Nederland en België. Wanneer het beste bod bereikt is, blijft de keus aan u of u het bod accepteert.

Waar in omgeving Eindhoven krijg ik het hoogste bod op mijn sloopauto?

U krijgt bij OSW het hoogste bod voor uw sloopauto of schadeauto in Eindhoven en omgeving. Dat komt omdat sloperijen vanuit heel Nederland en België tegen elkaar opbieden om uw sloopauto te bemachtigen. Hierd oor verdiend u meer aan uw sloopauto in Eindhoven of omgeving dan als u zelf een sloopbedrijf opbelt. Ook heeft OSW nauw contact met betrouwbare, RDW erkende bedrijven. OSW wil zowel voor de particulier als de bedrijven een goede service bieden, waardoor de occasion makelaars altijd goed en duidelijk aangeven wat de staat van de auto is. Doordat wij u bellen en vragen naar de staat van de auto, weten de sloperijen ook meer informatie dan wanneer u zelf belt. Hierdoor vertrouwen de sloperijen de samenwerking met OSW meer dan een particulier die rechtstreeks belt en wat krassen probeert weg te praten bijvoorbeeld. Om deze reden biedt een sloopbedrijf dus meer voor uw sloopauto via OSW dan als u zelf rechtstreeks belt.

Mijn sloopauto in Eindhoven direct gevrijwaard en gratis opgehaald

Bij OSW staat service hoog in het vaandel. Daarom kunt u als particulier bij de verkoop van uw sloopauto in Eindhoven en omgeving verwachten dat uw auto direct betaald wordt wanneer deze gratis opgehaald wordt en ook nog eens direct gevrijwaard. Dat betekent dat alle administratie voor u direct tijdens de overdracht van de auto gebeurd waardoor u met een gerust en tevreden hart afscheid kunt nemen van uw sloopauto in Eindhoven of omgeving. Er kan niks meer met de auto gebeuren waarvoor u verantwoordelijk voor bent en u hoeft niet te wachten op uw geld. Alles is direct en snel geregeld. OSW maakt haar woorden ook echt waar door tienduizenden tevreden klanten in onder andere Eindhoven en omgeving. Gemiddeld geven de verkopers ons een 9.4! OSW zorgt er dus niet alleen voor dat u het hoogste bod mogelijk voor uw sloopauto ontvangt, maar neemt ook alles wat geregeld moet worden uit handen. Zo kunt u zich focussen op leuke zaken in het leven!

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over het verkopen van uw sloopauto in Den Haag en omgeving, kunt u contact met OSW opnemen via onze klantenservice.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw sloopauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.