Uw Auto verkopen

Vrijblijvend een bod op uw auto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw auto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4213 beoordelingen Klantenvertellen
Golf


Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul uw gegevens in
Meld uw auto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Auto verkopen aan een autodealer

Wanneer u een auto wilt kopen, dan is een (erkende) autodealer de plek bij uitstek om eens goed te 'winkelen'. Vaak vindt u bij deze auto dealers nieuwe, of tweedehands occasions.

Meld uw auto nu aan!

Waar halen autodealers deze occasions zoal vandaan?

Een autodealer komt aan zijn tweedehands occasions door deze in te kopen van bijvoorbeeld een particulier. Soms wordt een oude auto ingeruild voor een aantrekkelijke korting op een nieuwe.

Er zijn maar weinig particulieren die het aandurven om op eigen initiatief een autodealer te benaderen. Dit omdat er nog te vaak (en in de meeste gevallen ten onrechte) wordt gedacht dat autodealers onzin bedragen zullen bieden voor een prima auto.

Krijgt u minder geld voor uw occasion bij een autodealer?

Laten we eerlijk wezen. Het klopt inderdaad dat u veelal iets minder ontvangt, dan wanneer u op eigen initiatief uw auto verkoopt.
Wat echter vaak wordt vergeten is dat ook particulier verkopen kosten met zich meebrengt. Kosten die eveneens tot in de honderden euro's kunnen oplopen.

Denk aan: advertentieruimte, het 'verkoop klaar' maken van de auto, brandstofgebruik tijdens proefritten, enzovoorts.
Niet te vergeten dat het de nodige kennis vereist om zeker te weten dat u de juiste prijs voor uw auto ontvangt.

Wij zijn er om uw occasion onder de aandacht te brengen bij autodealers

Erkende autodealers, om precies te zijn.
Onze medewerkers zijn ervoor om te zorgen dat u een zo hoog mogelijk bod ontvangt voor de auto en daar helpen we u dan ook graag bij.
Als u uw auto aanmeldt op de website, brengen wij deze als eerste onder de aandacht bij de bij ons aangesloten bedrijven.
Daarnaast wordt de auto geplaatst op een beveiligde, gesloten omgeving. Daar kunnen auto opkopers hun bod uitbrengen.
Wij geven u het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

U heeft niet het gevoel dat het u 'allemaal de pet ver te boven gaat' én de auto is snel verkocht. Het kan dus écht zo simpel zijn!

Desalniettemin blijkt de drempel tussen particulier en autodealers iets te hoog om zonder twijfel genomen te worden.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw occasion. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw auto hebt gekregen.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Uw auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor u
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw auto nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

U verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus gebeuren dat u vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor uw occasion te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over uw auto, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

Checklist
 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Deze gegevens van de auto hebben is goed om een hoger bod te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op.
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap vcan opslaande steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo niet, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bij een hoge vraagprijs schrikken bedrijven snel af. Bekijk hoe u een goede vraagprijs bepaalt .
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe u goede foto's maakt van uw occasion .
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.