Je Auto verkopen aan dealers

Vrijblijvend een bod op jouw auto

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Auto verkopen aan een autodealer

Wanneer je een auto wilt kopen, dan is een (erkende) autodealer de plek bij uitstek om eens goed te 'winkelen'. Vaak vind je bij deze auto dealers nieuwe, of tweedehands occasions.

Meld je auto nu aan!

Waar halen autodealers deze occasions zoal vandaan?

Een autodealer komt aan zijn tweedehands occasions door deze in te kopen van bijvoorbeeld een particulier. Soms wordt een oude auto ingeruild voor een aantrekkelijke korting op een nieuwe.

Er zijn maar weinig particulieren die het aandurven om op eigen initiatief een autodealer te benaderen. Dit omdat er nog te vaak (en in de meeste gevallen ten onrechte) wordt gedacht dat autodealers onzin bedragen zullen bieden voor een prima auto.

Krijg je minder geld voor je occasion bij een autodealer?

Laten we eerlijk wezen. Het klopt inderdaad dat je veelal iets minder ontvangt, dan wanneer je op eigen initiatief jouw auto verkoopt.
Wat echter vaak wordt vergeten is dat ook particulier verkopen kosten met zich meebrengt. Kosten die eveneens tot in de honderden euro's kunnen oplopen.

Denk aan: advertentieruimte, het 'verkoop klaar' maken van de auto, brandstofgebruik tijdens proefritten, enzovoorts.
Niet te vergeten dat het de nodige kennis vereist om zeker te weten dat je de juiste prijs voor jouw auto ontvangt.

Wij zijn er om je occasion onder de aandacht te brengen bij autodealers

Erkende autodealers, om precies te zijn.
Onze medewerkers zijn ervoor om te zorgen dat je een zo hoog mogelijk bod ontvangt voor de auto en daar helpen we jou dan ook graag bij.
Als je je auto aanmeldt op de website, brengen wij deze als eerste onder de aandacht bij de bij ons aangesloten bedrijven.
Daarnaast wordt de auto geplaatst op een beveiligde, gesloten omgeving. Daar kunnen auto opkopers hun bod uitbrengen.
Wij geven jou het hoogste bod door en jij beslist of je deze accepteert.

Je hebt niet het gevoel dat het je 'allemaal de pet ver te boven gaat' én de auto is snel verkocht. Het kan dus écht zo simpel zijn!

Desalniettemin blijkt de drempel tussen particulier en autodealers iets te hoog om zonder twijfel genomen te worden.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw auto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je occasion. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat jij een zo eerlijk mogelijke prijs voor de auto ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je occasion geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor jouw auto hebt gekregen.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Je auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor je
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je auto nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

Je verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus gebeuren dat je vergeet om een aantal zaken te vermelden die wel heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor jouw occasion te ontvangen. Hoe meer informatie er beschikbaar is over je auto, hoe meer bedrijven erop willen bieden. Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden:

Checklist
 • Heeft de auto altijd netjes onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Deze gegevens van de auto hebben is goed om een hoger bod te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op.
 • Heeft de auto steenslag? Dit zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap vcan opslaande steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo niet, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een reële vraagprijs op. Bij een hoge vraagprijs schrikken bedrijven snel af. Bekijk hoe je een goede vraagprijs bepaalt .
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade. Bekijk hoe je goede foto's maakt van je occasion .
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.