Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Zakelijke Auto Verkopen

Vrijblijvend een bod op uw zakelijke auto

Vul het kenteken in

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4355 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Regel in 3 stappen de verkoop van je auto

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding en zij kunnen een bod doen op je voertuig. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe. Nog vragen?
Auto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel uw zakelijke auto verkopen

Voor de verkoop van uw zakelijke auto bent u bij OSW op het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van uw zakelijke auto. Grote of kleine zakelijke auto´s, van BMW tot Mercedes, wij kopen alle soorten en merken zakelijke auto´s in.

Meld uw zakelijke auto nu aan!

Zakelijke auto verkopen

Is uw huidige auto aan vervanging toe, of wilt u simpelweg uw auto verkopen? Als ondernemer komt u in verschillende situaties terecht waardoor u snel en veilig uw zakelijke auto wilt verkopen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Dit is precies wat OSW voor u kunt regelen. Een snelle en veilige verkoop van uw zakelijke auto, geheel gratis en vrijblijvend.

Online aanmelden

Ophaalservice en vrijwaring

Wij willen de verkoop van uw zakelijke wagen zo eenvoudig mogelijk maken, daarom halen wij de auto voor u op. Ook regelen wij de RDW vrijwaring. Dit alles is geheel kosteloos!

Is het wel écht gratis?

Jazeker, geen kleine lettertjes bij OSW. De bij ons aangesloten erkende inkopers betalen ons een fee om gebruik te kunnen maken van onze dienst. Hierdoor kunnen wij onze dienst voor u geheel gratis aanbieden.

BTW en BPM

Bij het verkopen van een zakelijke auto moet u rekening houden met de te verrekenen BTW en BPM. Onze verkoopmedewerkers weten daar alles van. Wij doen binnen 24 uur een vrijblijvend en gegarandeerd bod, inclusief BTW en BPM. Dit betekent ook dat wij op locatie ons bod niet aanpassen, mits de voertuiginformatie door u correct is doorgegeven.

Waarom OSW?

Door uw zakelijke auto op onze site te plaatsen bespaart u tijd, moeite en geld voor het schrijven van een advertentie. Daarnaast werken wij enkel samen met RDW-erkende bedrijven waardoor de verkoop van uw auto van A tot Z voor u geregeld wordt. Tenslotte is deze service ook nog eens geheel gratis!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Het is vrij eenvoudig om uw zakelijke auto via OSW te verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden op onze website. Dit is binnen een paar minuten geregeld.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om uw zakelijke auto te bespreken. Samen zorgen wij ervoor dat uw advertentie alle essentiële informatie bevat, dit bevordert de biedingen van de inkopers.

Als uw aanmelding volledig is dan wordt hij in onze veiling geplaatst. Opkopers kunnen vervolgens gaan bieden op uw voertuig. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod, u beslist of u deze accepteert. Het is ook mogelijk om zelf in te loggen op uw account om de biedingen te zien.

Indien u het bod accepteert, dan wordt de auto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw zakelijke auto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende inkopers
  • Wij regelen de onderhandelingen
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt biedingen vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw zakelijke auto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.