Je Zakelijke Auto Verkopen

Vrijblijvend een bod op jouw zakelijke auto

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel je BTW auto verkopen

Ben je eigen ondernemer en regelmatig onderweg? Dan is het vaak fiscaal interessant om een auto op de zaak aan te schaffen. Heb je met je auto de nodige zakelijke kilometers gereden, dan wordt het tijd om je zakelijke auto te verkopen. Maar hoe werkt dat precies? Via OSW kun je je BTW auto zonder gedoe en gratis verkopen.

Meld nu je zakelijke auto aan

Kan ik mijn zakelijke auto verkopen?

Is je huidige auto aan vervanging toe of ben je niet langer zzp'er en wil je daarom je BTW auto verkopen? De verkoop van een tweedehands auto werkt hetzelfde als die van een particulier. Het enige verschil is dat je de overdracht ervan moet opgeven aan de belastingdienst. Wij kunnen een factuur maken bij de verkoop van je auto, zodat je boekhouding na afloop piekfijn in orde is.

Online aanmelden

Je zakelijke auto verkopen aan een particulier

Verkoop je je BTW auto aan een particulier, dan maak je hierbij gebruik van de margeregeling. Je betaalt dan alleen BTW over de winstmarge (het bedrag waarvoor je je zakelijke wagen betaalt minus de dagwaarde). Maak je geen winst, dan draag je ook geen BTW af. Naar de koper vermeld je de prijs incl. BTW.

Je BTW auto verkopen aan een bedrijf

Verkoop je je auto aan een andere zzp'er of ondernemer, dan bereken je de BTW over de totale verkoopprijs. Je moet dan een verkoopfactuur maken voor de nieuwe koper. De verkoopprijs die je communiceert is excl. BTW en deze vermeld je apart op de factuur.

Je bedrijfswagen verkopen, BTW en BPM

Naast de juiste BTW afdragen, ben je verplicht om de BPM te berekenen bij de verkoop van je marge auto - indien van toepassing. Als je bij aanschaf van de auto minder BTW hebt betaald over het BPM-bedrag, moet je dat bij de verkoop ook weer verrekenen. Onze verkoopmedewerkers zijn op de hoogte van de exacte regelgeving en helpen jou hiermee. Wanneer je je BTW auto van de hand doet via OSW, dan doen we binnen 24 uur een vrijblijvend en gegarandeerd bod, inclusief BTW en BPM.

Geen gedoe

Als zzp’er heb je een oneindige to do list. Nieuwe klanten werven, je bent veel onderweg om klanten te bezoeken en ondertussen regel je je eigen administratie. Het verkoopproces van je marge auto wil je daarom uitbesteden. Wij helpen je daar graag zonder kosten bij. Wij willen het verhandelen van je zakelijke wagen zo eenvoudig mogelijk maken, daarom halen wij nadat de verkoopprijs akkoord is de auto voor je op. Ook regelen wij de RDW vrijwaring. Geheel kosteloos en zonder kleine lettertjes.

Je BTW auto verkopen via OSW

Je BTW auto gratis verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Heb je de auto of bijvoorbeeld een bestelbus in je bezit of is het financial leasecontract afgelopen, dan kun je je auto aanmelden op onze website. Dit is binnen een paar minuten geregeld. In welke plaats je wagen ook staat, de koper komt hem ophalen. Zowel door heel Nederland als België, Frankrijk en zelfs Duitsland. Niets is te gek.

Na aanmelding neemt een van onze occasion makelaars contact met je op om je marge auto te bespreken. Samen zorgen wij ervoor dat je advertentie alle essentiële informatie bevat, dit bevordert de biedingen van de inkopers.

Als je aanmelding volledig is dan wordt hij in onze veiling geplaatst. Opkopers kunnen vervolgens gaan bieden op je voertuig. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod, jij beslist of je deze accepteert. Het is ook mogelijk om zelf in te loggen op je account om de biedingen te zien.

Indien je het bod accepteert, dan wordt de auto zonder kosten opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld direct op je rekening of contant en dan is de verkoop van je zakelijke auto definitief.

Hoe ontvang je het meeste geld voor je marge auto?

Om het hoogst mogelijke bod vanuit heel Nederland te ontvangen is het verstandig én voordelig om een aantal dingen op een rij te hebben.

  • Zorg dat je goed beschreven hebt wat de staat van jouw auto is. Zitten er krassen op of heb je een andere schade? Meldt het. Op deze manier wek je meer vertrouwen bij de koper, wil hij daardoor meer bieden en is je wagen sneller verkocht. Ook voorkom je moeilijkheden op locatie.
  • Maak goede foto's en voeg die aan je advertentie toe. Een foto zegt meer dan 1000 woorden zeggen ze weleens. Foto's geven een goed beeld van de staat van het voertuig waardoor je weer extra duidelijkheid geeft aan potentiële kopers. Hierdoor zullen zij je meer betalen dan zonder die foto's!
  • Zorg ervoor dat je telefonisch bereikbaar bent. Op die manier kan je occasion makelaar snel met je schakelen en zorg je dat je snel je auto verkoopt.
  • Wanneer je over je complete kentekenbewijs beschikt, kan de overdracht op korte termijn plaatsvinden. Wanneer je een papieren kentekenbewijs hebt, beschik je over het kentekenbewijs deel 1 en 2 en een overschrijvingsbewijs. Als je een kentekencard hebt, heb je daarnaast alleen deel 1 en deel 2 van de tenaamstellingscode nodig. Ben je een deel kwijt? Dan kun je dat via de website van het RDW opvragen. Houdt rekening met 10 werkdagen voordat de juiste papieren bij je binnen zijn.
Meld je zakelijke auto nu aan
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je occasion makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt je zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.