Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Uw Sloopauto Verkopen in Utrecht en omgeving

Vrijblijvend een bod op uw sloopauto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw sloopauto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9,4 uit 3770 beoordelingenKlantenvertellen
Golf


Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw sloopauto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Sloopauto in Utrecht verkopen

Heeft u een oude auto of sloopauto in Utrecht of omgeving die u snel weg wil doen? Dat kunt u eenvoudig regelen via OSW! U meldt uw sloopauto in Utrecht binnen 5 minuten aan en heeft binnen 24 uur een bod. Uw persoonlijke occasion makelaar gaat direct voor u aan de slag om het beste bod mogelijk te realiseren. Dit doet hij door sloopbedrijven door heel Nederland en België te contacteren. Zodra u het beste bod accepteert, wordt de sloopauto in Utrecht gratis opgehaald en direct betaald en gevrijwaard!

Verkoop uw sloopauto in Utrecht!

Hoe meld ik mijn sloopauto in Utrecht bij OSW aan?

Aanmelden van uw sloopauto of schadeauto in Utrecht of omgeving is zeer eenvoudig. U gaat naar OSW.nl en klikt op sloopauto. Daarna voert u uw kenteken in waardoor de meeste informatie over uw auto automatisch ingevuld wordt. Hierna geeft u aan wat de kilometerstand en uw vraagprijs is en levert enkele foto's van uw sloopauto in Utrecht of omgeving aan. Op deze manier wordt uw aanmelding automatisch goedgekeurd en kunnen sloperijen door heel Nederland bieden op uw sloopauto uit Utrecht. Simpel, eenvoudig en betrouwbaar! Dat komt omdat OSW alleen samenwerkt met RDW erkende bedrijven. Zo weet u zeker dat de koper betrouwbaar is en alles netjes afhandelt.

Waar in omgeving Utrecht krijgt u het hoogste bod op uw sloopauto?

In Utrecht en omgeving kunt u het meest ontvangen voor uw sloopauto of schadeauto door te verkopen via OSW. De RDW erkende sloopbedrijven die aangesloten zijn, zijn de enige partijen die kunnen bieden op uw sloopauto in Utrecht of omgeving. Zo houdt OSW het veilig en betrouwbaar. Ook zorgt dit ervoor dat OSW korte lijnen heeft bij de meeste sloperijen in Nederland en België. Doordat er nauw en goed contact is, kunnen de sloperijen en OSW elkaar goed vertrouwen. OSW vraagt altijd bij u na wat de staat van de sloopauto is. Dit geeft uw persoonlijke occasion makelaar door aan de potentiële koper. Die vertrouwt een OSW makelaar blind door de juiste en eerlijke samenwerking en biedt daardoor meer dan wanneer u zelf een sloperij in Utrecht of omgeving belt.

Ter plekke de vrijwaring, uw geld en uw sloopauto in Utrecht of omgeving opgehaald

OSW vindt service heel erg belangrijk. Daarom zetten wij alles op alles om de service op hoog professioneel niveau te houden. Dit wordt door duizenden klanten gemiddeld beloond met een 9.4. De service van OSW houdt in dat uw sloopauto of schadeauto in Utrecht of omgeving gratis wordt opgehaald. Het maakt niet uit of uw sloopauto APK gekeurd is of niet. Deze wordt op de juiste manier uit Utrecht of omgeving weggesleept. Ook wordt de vrijwaring van uw sloopauto in Utrecht direct geregeld. Zo bent u niet meer verantwoordelijk voor wat er gebeurd met uw sloopauto. Het belangrijkste is dat u het afgesproken bedrag direct contant of per overboeking ontvangt. Zo is alles geregeld bij het ophalen van uw sloopauto in Utrecht en kunt u uiterst tevreden zijn na afloop.

Als u meer informatie wilt voordat u uw sloopauto in Utrecht of omgeving via OSW gaat verkopen, kunt u contact opnemen via onze klantenservice.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw sloopauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.