Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Uw Sloopauto Verkopen in Rotterdam en omgeving

Vrijblijvend een bod op uw sloopauto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw sloopauto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9,4 uit 3793 beoordelingenKlantenvertellen
Golf


Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw sloopauto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Sloopauto in Rotterdam verkopen

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en heeft u een auto voor de sloop? Dan bent u bij OSW aan het juiste adres! Wanneer u uw sloopauto of schadeauto doordeweeks aanmeldt, ontvangt u binnen 24 uur een geschikt bod. OSW gaat gericht te werk en weet precies welke sloopbedrijven in Rotterdam en omgeving uw type sloopauto of schadeauto graag wil hebben. Daarom belt uw persoonlijke occasion makelaar direct een aantal sloopbedrijven voor uw sloopauto om zo het beste bod te regelen. Ook kunnen bedrijven tegen elkaar opbieden op ons afgeschermde biedingsplatform. Alleen onze RDW erkende partners kunnen een goed bod voor uw sloopauto neerleggen. Op deze manier weet u zeker dat u het best mogelijke bod wat erin zit, eruit haalt. Ook is OSW de beste als het gaat om service. Wij vinden het erg belangrijk dat uw sloopauto zo snel en veilig mogelijk gratis opgehaald wordt. Hierdoor weet u dat het verkopen van uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam of omgeving het beste via OSW kan. Meld daarom uw sloopauto aan. Dit gaat al binnen 5 minuten!

Verkoop uw sloopauto in Rotterdam!

Hoe meld ik mijn sloopauto in Rotterdam aan?

Uw sloopauto of schadeauto wordt snel opgehaald wanneer u verkoopt via OSW. Dat komt omdat OSW erg veel sloopauto’s verkoopt in Rotterdam en omgeving en daardoor een nauwe samenwerking heeft met de sloopbedrijven. U heeft al binnen 24 uur een goed bod en bepaalt zelf of u dat bod aanneemt. Het bod is vrijblijvend en u bepaalt uiteindelijk of er een deal is. Het is dus eenvoudig en veilig om uw sloopauto in Rotterdam of omgeving via OSW te verkopen.

Waarom krijg ik het hoogste bod als ik mijn sloopauto in Rotterdam via OSW verkoop?

OSW verkoopt dagelijks een hoop sloopauto’s in de buurt van Rotterdam. Uw persoonlijke occasion makelaar weet precies welk RDW erkend bedrijf interesse heeft in welk type auto. Daarom kan hij, zodra uw sloopauto aanvraag binnen is, direct gericht tientallen sloopbedrijven bellen om zo te zorgen dat het best mogelijke bod voor u geregeld is. Doordat OSW service erg belangrijk vind, zijn wij een belangrijke en betrouwbare speler als het gaat om occasions verkopen. Ook vragen wij u wat de precieze staat van de auto is, waardoor de sloopbedrijven gerichter en meer kunnen bieden dan als u zelf een sloopbedrijf in Rotterdam belt. Hierdoor kunt u dus beter via OSW uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam verkopen dan zelf 10 sloopbedrijven bellen! Of uw sloopauto een APK heeft of niet, hij wordt ten alle tijden gratis en snel opgehaald. Ter plekke ontvangt u contant of per bankoverschrijving uw geld. Ook de vrijwaring wordt direct verstuurd zodat u met een gerust hart uw sloopauto of schadeauto kunt uitzwaaien.

Uw sloopauto in Rotterdam direct gevrijwaard en gratis opgehaald

OSW regelt de zorgeloze verkoop van uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam en omgeving. De vrijwaring is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Op het moment dat uw sloopauto meegenomen wordt door een RDW erkend sloopbedrijf dat het meest geboden heeft dankzij OSW, wordt de vrijwaring gestuurd. Dit is namelijk essentieel. Zeker in een grote stad als Rotterdam zit een ongeluk in een klein hoekje. Wanneer de koper iemand aanrijdt met uw sloopauto, kan het zijn dat de kosten dan bij u terechtkomen omdat u op dat moment rechtsgeldig nog de eigenaar bent. Gelukkig heeft OSW geregeld dat alle samenwerkende bedrijven de vrijwaring direct afgeven zodat u met een gerust hart weer met andere zaken bezig kunt zijn en uw sloopauto in Rotterdam geen last meer voor u is. Ook is het erg goed om te weten dat uw sloopauto of schadeauto altijd gratis opgehaald wordt. Zo bespaart u kosten en een lift naar huis regelen!

Wilt u graag meer informatie ontvangen voor uw sloopauto in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw sloopauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.