Uw Sloopauto Verkopen in Rotterdam en omgeving

Vrijblijvend een bod op uw sloopauto

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5199 beoordelingen Klantenvertellen
Golf
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod -->
Auto verkopen

Sloopauto in Rotterdam verkopen

Bent u woonachtig in Rotterdam of omgeving en heeft u een auto voor de sloop? Dan bent u bij OSW aan het juiste adres! Wanneer u uw sloopauto of schadeauto doordeweeks aanmeldt, ontvangt u binnen 24 uur een geschikt bod. OSW gaat gericht te werk en weet precies welke sloopbedrijven in Rotterdam en omgeving uw type sloopauto of schadeauto graag wil hebben. Daarom belt uw persoonlijke occasion-makelaar direct een aantal sloopbedrijven voor uw sloopauto om zo het beste bod te regelen. Ook kunnen bedrijven tegen elkaar opbieden op ons afgeschermde biedingsplatform. Alleen onze RDW-erkende partners kunnen een goed bod voor uw sloopauto neerleggen. Op deze manier weet u zeker dat u het best mogelijke bod ontvangt. Ook is OSW de beste als het gaat om service. Wij vinden het erg belangrijk dat uw sloopauto snel, veilig en gratis wordt opgehaald. U kunt uw uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam of omgeving het beste verkopen via OSW. Meld daarom uw sloopauto direct aan. Dit gaat al binnen 5 minuten!

Verkoop uw sloopauto in Rotterdam

Hoe meld ik mijn sloopauto in Rotterdam aan bij OSW?

Uw sloopauto of schadeauto wordt snel opgehaald wanneer u deze verkoopt via OSW. Dat komt omdat OSW erg veel sloopauto’s verkoopt in Rotterdam en omgeving en daardoor een nauwe samenwerking heeft met de sloopbedrijven. U heeft al binnen 24 uur een goed, vrijblijvend bod en u bepaalt zelf of u dat bod aanneemt. Het is dus heel eenvoudig en veilig om uw sloopauto in Rotterdam of omgeving via OSW te verkopen.

Waarom krijg ik het hoogste bod als ik mijn sloopauto in Rotterdam via OSW verkoop?

OSW verkoopt dagelijks veel sloopauto’s in de buurt van Rotterdam. Uw persoonlijke occasion-makelaar weet precies welk RDW-erkend bedrijf interesse heeft in welk type auto. Daarom kan hij, zodra uw verkoopaanvraag voor uw sloopauto binnen is, direct gericht tientallen sloopbedrijven bellen om zo te zorgen voor het best mogelijke bod. Doordat OSW service erg belangrijk vindt, zijn wij een belangrijke en betrouwbare speler als het gaat om occasions verkopen. Wij vragen ook wat de precieze staat van de auto is, waardoor de sloopbedrijven gerichter en meer kunnen bieden dan als u zelf een sloopbedrijf in Rotterdam belt. Hierdoor kunt u dus beter via OSW uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam verkopen dan zelf 10 sloopbedrijven bellen! Of uw sloopauto een APK heeft of niet, hij wordt ten alle tijden gratis en snel opgehaald. U ontvangt ter plekke uw geld; contant of per bankoverschrijving. Ook de vrijwaring wordt direct verstuurd, zodat u met een gerust hart uw sloopauto of schadeauto kunt uitzwaaien.

Uw sloopauto in Rotterdam direct gevrijwaard en gratis opgehaald

OSW regelt de zorgeloze verkoop van uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam en omgeving. De vrijwaring is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Op het moment dat uw sloopauto wordt meegenomen door een RDW-erkend sloopbedrijf, wordt de vrijwaring direct verstuurd. OSW heeft geregeld dat alle samenwerkende bedrijven de vrijwaring direct afgeven, zodat u met een gerust hart op zoek kunt naar een nieuwe auto. Bovendien halen wij uw sloopauto of schadeauto altijd gratis op. Dat scheelt weer reiskosten of het regelen van een lift naar huis!

Wilt u graag meer informatie ontvangen voor uw sloopauto in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Hoe verkoopt u uw sloopauto in Rotterdam via OSW?

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over alles wat hierboven is besproken. U hoeft uw sloopauto alleen maar (kosteloos) aan te melden via OSW.nl. Dit is binnen een paar minuten gebeurd.

Wanneer dit is gebeurd, zal een van de OSW-medewerkers contact met u opnemen. Hij of zij vraagt u naar aanvullende informatie over de auto. Hoe gedetailleerder de informatie die we kunnen verschaffen over uw sloopauto, hoe eerlijker de prijs zal zijn die u ontvangt.

Als de aanmelding van uw sloopauto in Rotterdam is goedgekeurd, wordt deze direct geplaatst op een veilige en besloten website. Opkopers brengen hier vervolgens een bod uit. Het hoogste bod communiceren we met u! Dit bod mag u uiteraard ook afwijzen.

Als u het bod accepteert, wordt uw sloopauto in Rotterdam opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt direct uw geld, waarna de verkoop dus is afgerond. Heel eenvoudig en altijd voor een eerlijke prijs!

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.