Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Uw Sloopauto Verkopen in Apeldoorn en omgeving

Vrijblijvend een bod op uw sloopauto

Vul het kenteken in

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.3 uit 4355 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Regel in 3 stappen de verkoop van je sloopauto

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners ontvangen een melding en zij kunnen een bod doen op je voertuig. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Verkoop je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe. Nog vragen?
Auto verkopen

Sloopauto Apeldoorn verkopen

Zit u met een sloopauto en woont u in Apeldoorn of omgeving? Dan helpt OSW u razendsnel van uw auto af. Doorgaans binnen 24 uur ontvangt u al een mooi bod op uw sloopauto. Tel daarbij op dat we uw auto overal in Nederland gratis op komen halen en u weet zeker dat u bij OSW het beste af bent als het gaat om het verkopen van uw sloopauto in Apeldoorn. Meld dus snel uw sloopauto aan. Dit is helemaal gratis en heel eenvoudig.

Verkoop uw sloopauto in Apeldoorn!

Hoe meldt u uw sloopauto in Apeldoorn aan bij OSW?

Uw sloopauto in (de buurt van) Apeldoorn raakt u heel snel kwijt met behulp van OSW. Meld de auto aan en u ontvangt binnen enkele uren al een bod dat u niet snel ergens anders zult krijgen. Toch is dit een geheel vrijblijvend bod. U hoeft er dus niet mee akkoord te gaan. U blijft altijd in de lead als het gaat om het verkopen van uw sloopauto in de regio Apeldoorn.

Waar in omgeving Apeldoorn krijgt u het hoogste bod op uw sloopauto?

Bij OSW krijgt u altijd het hoogste bod voor uw sloopauto of auto waarvan de APK is verlopen. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat we uw sloopauto in Apeldoorn na aanmelding op een veilige, besloten website plaatsen. Opkopers bieden hier tegen elkaar op. Wanneer het hoogste bod is geplaatst, mailt of belt uw persoonlijke occasion makelaar u direct. U bepaalt altijd nog zelf of u uw sloopauto wilt verkopen tegen deze prijs. Op deze manier bent u er dus altijd zeker van dat we uw sloopauto in Apeldoorn verkopen tegen de meest gunstige voorwaarden. Bij een deal wordt het afgesproken bedrag direct bij het ophalen naar u overgemaakt of contant betaald. U heeft uw geld dus al ontvangen voordat uw sloopauto Apeldoorn wordt uitgesleept!

Uw sloopauto in Apeldoorn direct gevrijwaard en gratis opgehaald

OSW staat voor zorgeloos, vertrouwd en veilig. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld dat uw sloopauto in de regio Apeldoorn bij verkoop ter plekke wordt gevrijwaard. We werken samen met erkende autobedrijven, waarvan ieder is aangesloten bij RDW. Wederom een onderdeel waar u zich dus geen zorgen meer om hoeft te maken. Een probleem van sloopauto's of auto's waarvan de APK is verlopen, is dat ze niet meer de weg op kunnen of mogen. Daarom zorgen we - indien gewenst - dat uw sloopauto in Apeldoorn gratis wordt opgehaald. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook weer de nodige kopzorgen.

Heeft u behoefte aan meer informatie voordat u uw sloopauto in Apeldoorn aanmeldt bij OSW? Neem gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw sloopauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.