Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Dagwaarde van uw auto bepalen?

Met onze waardecheck kunt u de handelswaarde, verkoopwaarde én inruilwaarde van uw auto opvragen. De waardebepaling wordt onafhankelijk opgevraagd en uw gegevens blijven anoniem.

Prijs

Vul de autogegevens in

Vul hieronder uw kenteken, kilometerstand en e-mailadres in. Controleer of de gegevens juist zijn ingevoerd en klik op "Waardebepaling ontvangen".

Let op: Indien uw auto ouder is dan 10 jaar kunnen we geen waardebepaling doen!

Ook is het niet mogelijk om een waardebepaling voor motoren, caravans, campers of boten te doen.
Hoe komt de waardebepaling tot stand?

Bij het berekenen van de waarde van uw auto wordt geen rekening gehouden met eventuele schades en mankementen. Deze schades en mankementen doen, vanzelfsprekend, wel afbreuk op de waarde van uw auto. Onze waardecheck gaat alleen uit van het kenteken en bijbehorende kilometerstand.

Waar kan ik deze waardebepaling voor gebruiken?

  • Vraagprijs bepalen wanneer u uw voertuig verkoopt.
  • Toetsen of de inruilwaarde voor uw voertuig wel reëel is?
  • Controleren of de vraagprijs van een voertuig in de marketplace niet te hoog is?

Uitleg verschillende waardes

Handelswaarde

Handelswaarde

De handelswaarde is de waarde waarvoor een dealer de auto inkoopt. Deze waarde is altijd lager dan de verkoopwaarde. De handelswaarde wordt ook wel de dagwaarde genoemd.Verkoopwaarde

De verkoopwaarde van uw auto is het bedrag waarvoor u de auto particulier kunt verkopen. Dit zijn de bedragen die u op verkoopsites tegen zult komen wanneer u op zoekt bent naar een nieuwe auto.

Verkoopwaarde


Inruilwaarde

Inruilwaarde

De inruilwaarde is de waarde die u kunt verwachten als u uw auto inruilt bij een dealer. Dit bedrag is vaak hoger dan de handelswaarde, maar wel lager dan de verkoopwaarde.