Uw Sloopauto Verkopen in Tiel en omgeving

Vrijblijvend een bod op uw sloopauto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw sloopauto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4219 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig uw auto verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul uw gegevens in
Meld uw sloopauto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Uw sloopauto verkopen in de regio Tiel

Heeft u een sloopauto waar u vanaf wilt en wilt u de auto laten ophalen in de regio Tiel? Dan zit u hier goed, want precies dit is wat OSW voor u regelt! Bij ons ontvangt u binnen 2 uur, het hoogste bod voor uw sloopauto. Bovendien hebben wij een sloopauto ophaaldienst bij u in de buurt. Dat wil zeggen dat wij sloopauto's in de regio Tiel gratis ophalen. Het aanmelden van schade auto's is bij ons geheel gratis, makkelijk en vrijblijvend.

Meld uw sloopauto nu aan!

Schade auto aanmelden bij OSW

Als u vandaag nog van uw sloopauto af wilt en dat voor het hoogste bod, hebben wij goed nieuws. U bent namelijk nog maar een paar simpele stappen hiervan verwijderd! Meld uw sloopauto of schadeauto zonder APK keuring geheel vrijblijvend aan en ontvang binnen 2 uur vrijblijvend een bod. Een auto met schade verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van uw auto, verplicht u niet tot het verkopen van uw sloopauto. Wij halen de sloopauto op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in Tiel en omstreken

De ellende met sloopauto's is vaak dat ze niet meer rijden en dat ze moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te brengen. Deze kopzorgen én meer kunt u uzelf besparen door uw sloopauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor u af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat uw sloopauto gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, zeven dagen per week.

Wilt u uw sloopauto of schade auto snel verkopen in de regio Tiel, wij regelen het voor u!

Sloopauto zonder zorgen verkopen

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor u. De aangesloten bedrijven waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we uw sloopauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kunt u kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heeft u uw geld binnen voordat uw sloopauto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Uw auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van uw sloopauto ter plekke geregeld kan worden. U bent dus meteen overal vanaf. Dus wilt u uw sloopauto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld uw auto aan bij OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw sloopauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de sloopauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.