Je Opel Sloopauto Verkopen

Ontdek meteen wat jouw Opel waard is

Controleer het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5141 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Wil je van je Opel sloopauto af?

Opel auto’s staan bekend om hun Duitse degelijkheid. Waarschijnlijk heeft je auto in de afgelopen jaren als een zonnetje gelopen en kon je altijd op je trouwe vierwieler vertrouwen. Maar zelfs zo’n degelijke Duitser is niet opgewassen tegen een kettingbotsing of enorme waardevermindering. En dus is je oude Opel misschien wel (economisch) total loss verklaard. Maar op platforms zoals Marktplaats maak je met die schadebak geen schijn van kans.

Daarom verkoop je je (Opel) sloopauto gemakkelijk en snel via OSW. Je vult je kenteken in en wij doen de rest. Oh ja: onze service is geheel vrijblijvend voor jou als verkoper.

Ontdek de waarde van je Opel

Je auto total loss verklaard aanmelden bij OSW

Is je auto rijp voor de sloop? Dan is ‘ie waarschijnlijk total loss verklaard. Dat gebeurt als de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde. Dat kan komen omdat je betrokken bent geraakt bij een ongeluk - waardoor de schade onherstelbaar is. Of omdat de jaren voor je oude Opel beginnen te tellen en je auto niet meer door de APK komt. Kortom: je auto wordt total loss verklaard en de goedkoopste manier om van je Opel af te komen, is ‘m naar de sloop te brengen.

Zelf een sloperij vinden?

Heeft de verzekeringsmaatschappij het doodvonnis uitgesproken over je auto? Dan moet je aan de bak om de juiste sloperij te vinden. Op platforms zoals Marktplaats is je auto namelijk niets meer waard. Maar dat is nog best een gedoe: sloperijen opzoeken, onderhandelen en zorgen dat de auto naar de sloperij wordt gebracht. Dat kan makkelijker: regel de verkoop van je Opel sloopauto via ons. Wij onderhandelen met sloperijen door het hele land en zorgen dat je een eerlijk bedrag voor je auto ontvangt. Ook halen we de auto voor je op, zodat je er na de verkoop geen omkijken meer naar hebt.

Je Opel sloopauto zorgeloos verkopen aan een van onze kopers

Auto-verkoopplatforms staan bekend als de krochten van het internet waar je misschien liever ver vandaan blijft. Je kunt te maken krijgen met louche autohandelaars, vage biedingen en afspraken die niet worden nagekomen. Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring ook een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor je. Geen vreemde figuren aan je deur of onrealistische biedingen in je inbox.

Je auto direct betaald en gevrijwaard

Een ander heikel punt bij de overdracht van de auto: de betaling. Geen gedoe met Tikkies of tegelijk oversteken. Wij regelen de betaling voor jou. Zo weet je zeker dat je de sleutels van je Opel met een gerust hart meegeeft.

Maar voordat je de sleutel overhandigt, moet de auto eerst worden gevrijwaard. Normaliter moet je daarvoor naar een RDW-kentekenloket. Maar omdat wij samenwerken met RDW-erkende partners, kan dat direct (bij jou) op locatie. Het enige wat jij nodig hebt is het kentekenbewijs en volledige tenaamstellingscode. En heb je vragen tijdens het proces? Onze klantenservice staat - op doordeweekse dagen - dagelijks voor je klaar.

Je auto zorgeloos, vertrouwd en snel verkopen?

Meld je Opel aan bij OSW
Duimen

De verkoopservice van OSW

Niet langer verzekeringen en wegenbelasting blijven betalen voor een auto die niet meer start. Via OSW ontvang je binnen 24 uur een definitief bod om de verkoop van je auto te voltooien. Weet je nog niet zeker of je je auto wil verkopen? Geen probleem: je kunt onze verkoopservice gratis uitproberen.

Je sloopauto snel kwijt via OSW, dit zijn de voordelen:

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Je kunt dit reële bod vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard

Veelgestelde vragen over je (Opel) sloopauto verkopen

Wanneer breng je een auto naar de sloop?

Bij een sloopauto denken de meeste mensen aan een auto die als een accordeon ineen is gevouwen. Maar wist je dat een auto ook rijp is voor de sloop wanneer het misschien niet zo overduidelijk is?

Bij reparaties (of APK van je auto) wordt gekeken naar de technische staat van het voertuig. Zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van de auto? Ook dan is de auto rijp voor de sloop. Het kost meer geld dan dat het oplevert - en het heeft geen zin meer om je oude Opel op te lappen. Onze occasion-makelaars bespreken in dat geval graag de (verkoop)opties met je.

Waarop is de prijs - waarvoor ik mijn sloopauto verkoop - gebaseerd?

De verkoopprijs van een sloopauto is gebaseerd op de waarde van de oud-ijzerprijs per kilo (de slooppremie). Doorgaans krijg je tussen de 150 en 200 euro terug voor je schadeauto. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat.

Is het geboden bedrag voor mijn sloopauto gegarandeerd?

Het bod dat je ontvangt, is gebaseerd op de informatie die jij verstrekt. Zijn er onderdelen kapot die niet zijn aangegeven of er missen onderdelen - zoals de katalysator die eruit is gehaald - dan heeft dan invloed op het bod. Daarom is het belangrijk dat je alle details van de auto in de omschrijving zet. Een paar tips om mee te nemen:

Zorg dat je op voorhand eerlijk bent over de staat van je auto, dat voorkomt teleurstellingen tijdens de verkoop. Voeg ook foto’s toe om een eerlijke prijs te kunnen ontvangen. Tijdens het verkoopproces geven wij je tips om de hoogste waarde te ontvangen. Na akkoord komt de inkoper langs en wanneer de sloopauto precies is zoals omschreven is de koper verplicht om het afgesproken bedrag te betalen. 100% garantie.

Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

Via OSW zijn meer dan 500 garages en sloperijen door het hele land aangesloten. Omdat wij - na verkoop van je Opel sloopauto - ‘m thuis bij je ophalen, hoef je je geen zorgen te maken indien de sloopauto in een andere gemeente wordt verkocht. Wij zorgen voor de afhandeling ervan.

Niet overal ontvang je geld voor je sloopauto; soms mag je allang blij zijn dat je je oude auto naar de sloop kan brengen. Verkoop daarom je sloopauto via OSW: onze aangesloten, RDW erkende sloperijen nemen je sloopauto over voor een eerlijke prijs.. De exacte prijs hangt af van het model, bouwjaar, kilometerstand, het type voertuig en heel belangrijk; de metalen- en oud ijzer prijs.

Weten wat sloperijen voor jouw Opel bieden? Meld je auto gratis en vrijblijvend aan.

Hoe verloopt het proces na verkoop van mijn Opel sloopauto?

Wanneer de verkoop rond is, ontvang je de verkoopovereenkomst. De koper neemt contact met je op om een afspraak te maken om de verkoop af te ronden. Uiteraard mag je ook zelf contact zoeken zodat de afspraak direct ingepland wordt. Onder andere staan de gegevens van de koper, de staat van de auto zoals aangegeven en de verkoopprijs in de verkoopovereenkomst.

Hoelang duurt het voordat mijn auto opgehaald wordt?

Doorgaans ontvang je binnen 2 werkdagen een belletje van de autosloperij zodra de verkoop rond is. Daarna kun je een afspraak inplannen - meestal wordt je sloopauto diezelfde week nog opgehaald.In ieder geval wordt de sloopauto opgehaald wanneer het jou uitkomt. Zorg dat je bereikbaar bent zodat de auto snel weggesleept kan worden. Wanneer je haast hebt en je wilt de sloopauto direct laten ophalen, dan kan je dit telefonisch overleggen met een occasion-makelaar van OSW.

Hoe kan ik mijn Opel sloopauto laten overschrijven?

Je hebt je kentekencard en de tenaamstellingscode nodig voor de overschrijving van de auto naar de nieuwe eigenaar. Mocht je dit kwijtgeraakt zijn, dan kun je dit opnieuw aanvragen op de website van het RDW. Zorg dat je de papieren klaar hebt liggen wanneer de sloopauto wordt opgehaald zodat we direct kunnen vrijwaren.

Wat doet de sloopauto inkoper met mijn auto?

Na verkoop van je Opel sloopauto ontvang je een demontagebewijs. Alle aangesloten sloperijen op ons platform zijn RDW erkend én voldoen aan onze servicevoorwaarden. Dat betekent dat de auto milieuvriendelijk wordt gesloopt. Bruikbare materialen uit de auto worden eerst verwijderd, voordat de auto wordt gesloopt.