Je Volkswagen verkopen aan een Volkswagen sloperij

Vrijblijvend een bod op jouw Volkswagen sloopauto

Controleer het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Volkswagen sloopauto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel je Volkswagen sloopauto verkopen

Het verkopen van je Volkswagen sloopauto kan heel wat gedoe opleveren. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor je uit handen. Aanmelden doe je binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij je een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met gespecialiseerde Volkswagen sloperijen. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat je je Volkswagen sloopauto eenvoudig en snel hebt verkocht. Verkoop je voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld je Volkswagen sloopauto nu aan!

Volkswagen sloopauto verkopen

Bij OSW kun je terecht voor de verkoop van alle Volkswagen sloopauto’s. De aangesloten sloperijen hebben interesse in uiteenlopende modellen, van Golf tot Polo en Passat tot Lupo. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, wij hebben interesse in iedere Volkswagen. Zo kopen wij ook sloop bestelbussen zoals een Caddy of Transporter in. De staat van de auto maakt bij ons ook niks uit. De Volkswagen sloperijen die zijn aangesloten bij ons, zijn gespecialiseerd in de demontage van Volkswagen auto’s. Je ontvangt altijd een eerlijke en goede prijs voor jouw sloopauto. Valt je Volkswagen niet in de categorie sloopauto? Ook dan kunnen wij je Volkswagen auto verkopen!

Een sloperij kan je Volkswagen sloopauto snel overnemen

Het feit dat een sloperij je Volkswagen sloopauto snel kan overnemen is iets wat het verschil in prijs van een particuliere verkoop en de prijs welke bij inkoop geboden wordt al grotendeels zal overbruggen. Dit maakt het verschil in prijs feitelijk gezien minimaal. Ook zorgt een opkoper ervoor dat veel van de bijkomende rompslomp (zoals vrijwaring e.d.) uit handen genomen wordt.

Volkswagen sloopauto verkopen bespaart moeite

Veel mensen zijn terughoudend in het contact opnemen met een sloopauto opkoper. Een veelgehoord misverstand is dat een inkoper voor grotere bedrijven ervoor zal zorgen dat je veel geld in gaat leveren op je Volkswagen sloopauto. Echter bespaar je op deze manier van verkopen tevens weer op kosten waar je normaliter niet op had gerekend. Voor wanneer de verkoop niet zo snel gaat als je in gedachten had. En ook de advertentiekosten en geld wat je steekt in tussentijds onderhoud.

OSW regelt het voor jou!

Wanneer je jouw Volkswagen sloopauto besluit te verkopen via OSW, dan zorgen wij voor het contact met de juiste, erkende sloperijen. Het enige wat je hoeft te doen is je Volkswagen sloopauto gratis aanmelden op onze website en binnen 24 uur ontvang je een eerlijk en vrijblijvend bod. Onze service is volledig gratis. De aangesloten sloperijen betalen een fee om gebruik te mogen maken van onze dienst, daardoor is het voor je als verkoper geheel gratis!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je Volkswagen sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je sloopauto. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de sloopauto ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je Volkswagen sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt je Volkswagen opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je Volkswagen sloopauto hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je Volkswagen sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je Volkswagen sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw Volkswagen sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de verkoop van je sloopauto af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs.