Auto verkopen aan een Fiat sloperij

Vrijblijvend het hoogste op uw Fiat sloopauto

Vul het kenteken in

Controleer het merk van uw sloopauto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 3103 beoordelingen

Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw sloopauto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Fiat sloopauto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel uw Fiat sloopauto verkopen

Het verkopen van uw Fiat sloopauto kan heel wat gedoe opleveren. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor u uit handen. Aanmelden doet u binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij u een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met gespecialiseerde Fiat sloperijen. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat u uw Fiat sloopauto eenvoudig en snel heeft verkocht. Verkoop uw voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld uw Fiat sloopauto nu aan!

Fiat sloopauto verkopen

Bij OSW kunt u terecht voor de verkoop van alle Fiat sloopauto’s. De aangesloten sloperijen hebben interesse in uiteenlopende modellen, van een 500 tot Panda en Tipo tot Uno. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, wij hebben interesse in iedere Fiat. De staat van de auto maakt bij ons ook niks uit. De Fiat sloperijen die zijn aangesloten bij ons, zijn gespecialiseerd in de demontage van Fiat auto’s. U ontvangt altijd een eerlijke en goede prijs voor uw sloopauto.

Een sloperij kan uw Fiat sloopauto snel overnemen

Het feit dat een sloperij uw Fiat sloopauto snel kan overnemen is iets wat het verschil in prijs van een particuliere verkoop en de prijs welke bij inkoop geboden wordt al grotendeels zal overbruggen. Dit maakt het verschil in prijs feitelijk gezien minimaal. Ook zorgt een opkoper ervoor dat veel van de bijkomende rompslomp (zoals vrijwaring e.d.) uit handen genomen wordt.

Fiat sloopauto verkopen bespaart moeite

Veel mensen zijn terughoudend in het contact opnemen met een sloopauto opkoper. Een veelgehoord misverstand is dat een inkoper voor grotere bedrijven ervoor zal zorgen dat u veel geld in gaat leveren op uw Fiat sloopauto. Echter bespaart u op deze manier van verkopen tevens weer op kosten waar u normaliter niet op had gerekend. Voor wanneer de verkoop niet zo snel gaat als u in gedachten had. En ook de advertentiekosten en geld wat u steekt in tussentijds onderhoud.

OSW regelt het voor u!

Wanneer u uw Fiat sloopauto besluit te verkopen via OSW, dan zorgen wij voor het contact met de juiste, erkende sloperijen. Het enige wat u hoeft te doen is uw Fiat sloopauto gratis aanmelden op onze website en binnen 24 uur ontvangt u een eerlijk en vrijblijvend bod. Onze service is volledig gratis. De aangesloten sloperijen betalen een fee om gebruik te mogen maken van onze dienst, daardoor is het voor u als verkoper geheel gratis!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw Fiat sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de sloopauto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw Fiat sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt uw Fiat opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw Fiat sloopauto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw Fiat sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw Fiat sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw Fiat sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de verkoop van uw sloopauto af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.