Auto verkopen aan een Audi sloperij

Vrijblijvend het hoogste op je Audi sloopauto

Controleer het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5199 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Audi sloopauto verkopen

Eenvoudig, veilig en snel je Audi sloopauto verkopen

Het verkopen van je Audi sloopauto kan heel wat gedoe opleveren. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor je uit handen. Aanmelden doe je binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij je een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met gespecialiseerde Audi sloperijen. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat je je Audi sloopauto eenvoudig en snel hebt verkocht. Verkoop je voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld je Audi sloopauto nu aan!

Audi sloopauto verkopen

Bij OSW kun je terecht voor de verkoop van alle Audi sloopauto’s. De aangesloten sloperijen hebben interesse in uiteenlopende modellen, van A3, A4, A6, A7 tot A8 en Q3, Q5, Q7 tot RS6, R8. Het maakt niet uit welk type je heeft wij hebben interesse in iedere Audi. De staat van de auto maakt bij ons ook niks uit. De Audi sloperijen die zijn aangesloten bij ons, zijn gespecialiseerd in de demontage van Audi auto's. je ontvangt altijd een eerlijke en goede prijs voor je sloopauto.

Een sloperij kan je Audi sloopauto snel overnemen

Het feit dat een sloperij je Audi sloopauto snel kan overnemen is iets wat het verschil in prijs van een particuliere verkoop en de prijs welke bij inkoop geboden wordt al grotendeels zal overbruggen. Dit maakt het verschil in prijs feitelijk gezien minimaal. Ook zorgt een opkoper ervoor dat veel van de bijkomende rompslomp (zoals vrijwaring e.d.) uit handen genomen wordt.

Audi sloopauto verkopen bespaart moeite

Veel mensen zijn terughoudend in het contact opnemen met een sloopauto opkoper. Een veelgehoord misverstand is dat een inkoper voor grotere bedrijven ervoor zal zorgen dat je veel geld in gaat leveren op je Audi sloopauto. Echter bespaar je op deze manier van verkopen tevens weer op kosten waar je normaliter niet op had gerekend. Voor wanneer de verkoop niet zo snel gaat als je in gedachten had. En ook de advertentiekosten en geld wat je steekt in tussentijds onderhoud.

OSW regelt het voor jou!

Wanneer je je Audi sloopauto besluit te verkopen via OSW, dan zorgen wij voor het contact met de juiste, erkende sloperijen. Het enige wat je hoeft te doen is je Audi sloopauto gratis aanmelden op onze website en binnen 24 uur ontvang je een eerlijk en vrijblijvend bod. Onze service is volledig gratis. De aangesloten sloperijen betalen een fee om gebruik te mogen maken van onze dienst, daardoor is het voor je als verkoper geheel gratis!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoef je jezelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat je hoeft te doen is je Audi sloopauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heb je binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met je op om te vragen naar aanvullende informatie over je sloopauto. Door de advertentie die wij voor je plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat je een zo eerlijk mogelijke prijs voor de sloopauto ontvangt.

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt je Audi sloopauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen je met het hoogste bod en jij beslist of je deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt je Audi opgehaald en gevrijwaard. Je ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat je te weinig geld voor je Audi sloopauto hebt gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Je Audi sloopauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • J kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je Audi sloopauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je je Audi sloopauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat je zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de verkoop van je sloopauto af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. Je krijgt direct het vrijwaringsbewijs. Ook kunnen wij je helpen bij het verkopen van je Audi wanneer dit geen sloopauto maar een goede auto is.