Auto total loss verkopen

Ontvang het hoogste bod op je total loss auto

Kies het merk van je sloopauto

Gratis je sloopauto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5225 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je sloopauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je sloopauto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je sloopauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je sloopauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je sloopauto zonder gedoe

Blij met het bod? Je sloopauto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Auto verkopen

Je total loss auto verkopen via OSW

Au! Iedere kras op je auto voelt eigenlijk als een kras op je ziel. Je wilt natuurlijk dat je trouwe bolide in optimale staat verblijft. Ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet bladdert de lak af. Je moet er als trotse autobezitter niet aan denken dat je auto verandert in een schadebak. Toch is het niet altijd te voorkomen en na een ongeval kun je niet meer om de diagnose van de garage heen: je auto is total loss. Dat betekent dat het onmogelijk is om ‘m nog te repareren of dat de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde. Tijd om afscheid te nemen van je total loss auto. Wist je dat dit gewoon kan bij OSW?

Ik wil mijn total loss auto verkopen

Wanneer wordt je auto total loss verklaard?

Bij een total loss auto verwacht je een exemplaar waarvan de ruiten zijn ingetikt, de voorkant is ingedeukt als een accordeon en waarvan de wielen missen. Dit kan - maar vaak zie je niet direct aan een auto dat deze total loss is verklaard. Dat kan namelijk ook gebeuren wanneer de reparatiekosten te hoog liggen - dit wordt economisch total loss genoemd. Wanneer de verzekeraar niet de volledige reparatiekosten uitkeert (bij ongeluk buiten jouw schuld om) maar alleen de dagwaarde uitkeert, is je auto total loss verklaard. Je krijgt daarvan bericht van je verzekeraar.

Kan ik mijn auto total loss verkopen?

Een total loss auto trekt geen volle zalen. Of potentiële autoverkopers. De kans is klein dat je met gemak een koper vindt op een platform zoals Marktplaats. Met dagelijks 7.500+ nieuwe occasions die worden gepubliceerd zijn je verkoopkansen nihil. En je betaalt ook nog eens advertentiekosten om je advertentie te mogen plaatsen. Gelukkig zijn er andere manieren om je auto total loss te verkopen: via sloperijen of OSW.

Je sloopauto verkopen voor de oud-ijzer prijs

Een auto die total loss is mag dan misschien niet meer starten, maar dat betekent niet dat je auto waardeloos is. Opkopers en sloperijen staan vaak te springen om jouw roestbak. Naast de werkende onderdelen, krijg je ook een bepaald bedrag terug voor het oud-ijzer van je auto. De schrootprijs bij veel sloperijen ligt rond de 0,19 cent per kilogram.

Bespaar tijd en energie en verkoop je total loss auto via OSW

Je hebt natuurlijk helemaal geen zin om zelf sloperijen af te gaan, in de hoop dat ze toehappen. Daarnaast moet je zelf het vervoer regelen. Laat dit door ons oppakken: op ons platform zijn meer dan 500 erkende garages, handelaren, opkopers en sloperijen aangesloten. Op het moment dat jij je total loss auto via ons platform verkoopt, krijgen zij automatisch een melding. Het enige wat jij hoeft te doen, is bepalen of je je auto voor die prijs verkoopt. Het voordeel van OSW is dat de sloperijen nu tegen elkaar gaan opbieden waardoor jij het hoogste bod door heel Nederland ontvangt. Wij zorgen voor de betaling, vrijwaring en het ophalen van je sloopauto. Makkelijk en snel geregeld.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Je auto via OSW verkopen is kosteloos en binnen een paar minuten geregeld.

Na aanmelding nemen we contact met je op om de details van je voertuig door te nemen. Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, wordt de advertentie van je total loss auto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen erkende kopers binnen 24 uur hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je dit accepteert.

Is de verkoop rond? Dan regelen wij de koopovereenkomst, betaling, vrijwaring en het gratis ophalen van de total loss auto. Ideaal: daar heb je na de verkoop geen omkijken meer naar.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor jou
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
  • Je total loss auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard
Verkoop je sloopauto gratis via ons platform

Benieuwd wat er gebeurt wanneer jouw auto total loss verklaard wordt?