Oude auto verkopen

Ontvang het hoogste bod op je auto

Kies het merk van je auto

Gratis je auto verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5295 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Je auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je auto binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je auto zonder gedoe

Blij met het bod? Je auto wordt gratis door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Afgekeurde auto verkopen

Je tweedehands auto verkopen?

Met veel plezier heb je jarenlang in je oude auto gereden. Het was misschien wel je allereerste exemplaar, de auto zorgde ervoor dat je dagelijks veilig op je werk aankwam en je hebt er fantastische herinneringen in gemaakt. Maar nu wordt het tijd om je oude auto te verkopen. Hij komt niet meer door de APK, de reparatiekosten worden te hoog of de auto is binnenkort rijp voor de sloop.

Een oude auto wordt steeds minder waard (of het moet een oldtimer zijn), de interesse van particuliere kopers via traditionele verkoopsites neemt af en het kost veel tijd om een oude auto te verkopen. Tegelijkertijd wil je de beste prijs voor je tweedehands auto ontvangen en 'm zo snel mogelijk verkopen. Iedere extra dag dat je oude auto voor de deur staat, kost geld. Je betaalt namelijk nog gewoon voor de verzekering en motorrijtuigenbelasting. Via OSW weet je binnen 24 uur wat je voor je oude auto terugkrijgt. Zelf proberen?

Ontdek wat je auto waard is

Autowrak verkopen

Is je ooit zo flitsende auto getransformeerd in een autowrak? Online je oude auto verkopen op een platform zoals Marktplaats wordt praktisch onmogelijk. Je auto is nog maar een fractie van de nieuwprijs waard en je gooit geen hoge ogen met een autowrak bij particulieren. Zo'n autowrak kun je het beste verkopen via een auto opkoper of autosloperij die de goede onderdelen weer doorverkoopt. Maar zelf autohandelaren nabellen kost veel tijd. Bied daarom in ëën keer je auto aan bij meer dan 500 autobedrijven via OSW.

Afgekeurde auto verkopen

Is je auto afgekeurd in de APK? Dan heb je twee opties: de auto laten repareren en een herkeuring aanvragen óf de auto verkopen. Kies je voor optie 2? Dan zul je op platforms zoals Marktplaats bot vangen. Potentiële kopers kunnen namelijk filteren op auto's waarvan de APK binnen 6 maanden verloopt (of al is verlopen). Is je auto afgekeurd, dan is het haast onmogelijk om je auto op deze manier te verkopen. Via OSW kun je je afgekeurde auto gewoon verkopen.

Total loss auto verkopen

Bij een total loss auto denk je waarschijnlijk aan een auto vol met deuken of een exemplaar dat niet meer start. Maar als de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde van je oude auto, wordt deze economisch total loss verklaard. In dat geval kan je beter eieren voor je geld kiezen - en je total loss auto verkopen. Onze aangesloten autodealers nemen je auto graag over voor een eerlijke prijs.

Je oude auto verkopen en laten ophalen

Je oude auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Bij OSW meld je je auto binnen 5 minuten aan op ons platform. Oldtimer verkopen? Ook geen probleem! Met je gratis advertentie bereik je in ëën klap meer dan 500 aangesloten autobedrijven en binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod in je inbox. Jij bepaalt of je je oude auto daarvoor verkoopt, of niet. Ga je akkoord? Dan regelen wij de rest. Rijdt je auto niet meer? Geen probleem. Je auto wordt ter plekke overgeschreven, de betaling automatisch overgemaakt en we halen 'm voor je op.

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig je auto verkopen.

Ontdek het zelf

Hoe werkt je oude auto verkopen via OSW?

Je oude auto verkopen via OSW is binnen een paar minuten geregeld en helemaal gratis voor jou als verkoper. Na aanmelding neemt een occasion-makelaar contact met je op om de details van je voertuig te bespreken. Hoe meer informatie er in je advertentie staat, hoe groter de kans op een goed bod.

Daarna wordt je advertentie geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen autokopers binnen 24 uur een bod doen. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en jij beslist of je dit accepteert. Geheel vrijblijvend.

Is de verkoop rond? Dan regelen wij de koopovereenkomst, betaling, vrijwaring en het gratis ophalen van de auto. Eerlijk, gemakkelijk en zonder gedoe.

 • Binnen 24 uur een bod
 • Alleen erkende bedrijven
 • Wij onderhandelen voor jou
 • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
 • Je kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
 • Je auto wordt na verkoop opgehaald, betaald en gevrijwaard
Duimen

Het beste bod op je oude auto met deze tips

Meer halen uit de verkoop van je auto? Zorg dat deze punten in orde zijn:

 1. Zorg dat er minimaal 5 liter brandstof in de tank zit
 2. De auto is schoon van binnen en buiten
 3. De (reserve)sleutels en onderhoudsboekjes zijn aanwezig
 4. De profieldiepte van de banden is minimaal 1,6 mm - bij voorkeur meer
 5. Alle onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd door een erkend bedrijf
 6. Is de distributieriem vervangen? Geef aan wanneer dit is gebeurd
 7. Benoem krassen, steenslag of andere beschadigingen vooraf eerlijk in je advertentie - dat voorkomt verrassingen bij het ophalen van de auto (en dus een negatief effect op je verkoopprijs)
 8. Maak goede foto's van zowel de buiten- als de binnenkant. Zet de kilometerstand en eventuele schade op de foto
 9. Zorg dat je vraagprijs concurrerend is: daarmee schrik je potentiële kopers niet af. Doe eerst de kentekencheck of vraag onze medewerkers om advies.

Ontdek wat je auto waard is